Şimdi Ara

Kredi Kartı Numarasını Başkasına Vermek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
24.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

quote:

Orijinalden alıntı: Theola

quote:

Orijinalden alıntı: ebulfeth

quote:

Orijinalden alıntı: Theola

quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

bosgeç bankadan bile arıyorum dese verme kredi kartı numaranı. sadece numarını bilmesi bir fayda sağlamaz sifrenide bilmesi gerekiyor

Alakası yok sen internetten alışveriş yaparken şifre mi giriyorsun.

Evet

hocam internetten alışveriş yaparken şifre veren ilk defa senden duydum.Kart numarası ve güvenlik şifresi yeterli oluyor.

Benim yaptigim her alisveriste en azindan telefona sifre geldi.

3D secure yi diyorsun hocam.3D secure olayı her sitede yok.Var olanlarda bile ayrı bir seçenek olarak duruyor genellikle.Yani kullanmak zorunlu değil.

Benim derdim degil sifre sifredir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• visa yada mastercard mı onuda bilmesi lazım
  • Sanal pos kullanırken isim soyada gerek yoktur 16 haneli kart numarası ve son kullanım tarihi önemlidir. o da denem yanılmayla yarım sate bulunur siz siz olun kart numaranızı 3. şahıslara vermeyin.
  • arkasındakı numaranın son 3 haneyı sallaya sallaya tutturursa ınternetten alısverıs yapabılır
  • bazi siteler 3d secure kullanıyor. bu yöntemle cep telefonunuza gelen şifreyle alışverişi tamamlıyorsunuz. bazıları ise kart numarası arkadaki son 3 hane ve son kullanma tarihi ile hemen karttan çekiyor.
  • arkadaslar salaklik ettim kart numarasini ve son kullanim tarhini verdim fakat cv2 kod numarasi vermedim istemisti iskillendim vermedim suratima kapaati genede islem yapabilirler mi ?
  • troy kullanıcısına yanıt
    Alintiliycam diye arkadas ekledim k.bakmayın önce.bankanızı arayın kartı kullanıma kapattırın,bankanıza gidip yeni kart isteyin.en güvenlisi bu.diğer bir işlem bankanızı arayın kartınızı internetten alışverişe kapattırın böylece kart bilgisiyle internetten işlem yapamazlar ama ben olsam1.yi tercih ederdim.kart numarasının değişmesi en iyisi.yani yeni kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 22 Aralık 2015; 19:17:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

arkadaslar salaklik ettim kart numarasini ve son kullanim tarhini verdim fakat cv2 kod numarasi vermedim istemisti iskillendim vermedim suratima kapaati genede islem yapabilirler mi ?

cv kodu 3 haneli zaten, deneye deneye bulurlar. Hemen kapattırın kartı
  • deneyerek güvenlik kodu bulunamaz 3 kez hatalı girildiğinde bloke olur. yinede önlem amaçlı kartı kapattırın.
  • crosser kullanıcısına yanıt
    oo bunu bilmiyordum Bi kere yaşamıştım hemen kapattırdım ben
  • ya söyle biside var zaten kartin limiti 500 tl ve zaten su an kullanima acik limitim 100 tl civarinda yeni kart alirsam cogu yerden bilgilerimi güncellemek zorunnda kalicam 2 gündür takip ediyorum hesabimi iscepten herhangi bir islem olmamis.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.