Bildirim
Kredi kartı olunca hesap numaramız da oluyor mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Enpara, Cepteteb gibi bankalar hesap işletim ücreti almıyor hiç. Dijital bankacılık olduğu için. Ben Enpara kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Okul verdiyse hesabın vardır ama kredi kartı vermiş ilginç geldi, bir okulun kredi kartı vermesi ilk defa duydum :D Kredi kartı herkese verilen bir şey değil çünkü, banka kartı olmasın hocam o?
ATM'ye taktığında iki hesap görünüyorsa, biri kredi kartıdır biri de normal vadesiz hesaptır. Ama tavsiyem müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmen... -
Ayrıca iş bankasını da bi araştırabilirsin, onlar da öğrenciden işletim ücreti kesmiyor öğrenci belgeni götürüp başvurunca. ( 6 ayda bir bazen kesiyolar onu da öğrenci belgeni götürdüğünde iade ediyorlar) -
Yok hocam eminim teb bonus kart. Bana da tuhaf gelmişti öğrenci işleri lisansta okuduğumuzu için adresinize kart gelicek dedi ve geldi. Işin garibi sınıfta çoğu kişiye kart verilmemiş 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o zaman sen onu bi öğrenci işlerine sorarsan daha iyi olur :) çoğu kişiye verilmedi sana verildiyse nolur nolmaz.. -
Öğrenci işlerine sordum lisans öğrencisi olduğu için dedi. Belki babamın hesabı falan olduğu için vermiştir bi tuhaf yinede
teb bonus kart ise ilerde aidat çıkartırlar.
en baştan önlem al
ilerde hiç uğraşma bankayla,
gelirse kartı alsan bile müşteri hizmetlerini ara hemen iptal ettir.
başka kart da olabilir resmini çek yükle bakalım. -
Teb bonus kart olduğundan eminim. Kart aidatı zaten veriyorum. Yıllık 6 lira. Öğrenci olduğum için 6 lira ödüyorum. Kartı iptal ettirmedim. Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum
sendeki kartın 'Teb bonus kart' olmadığını üstte anlamıştım ama emin olmak için yine de sormuştum sen yine de teb bonus kartı olduğunu söyledin
ama aidatı 6 Tl olunca sendeki karta bonus teb kartı denmiyor 'üniversiTEB' deniyor. aidatı da 02.06.2014 ten beri 6.90 TL dir.
http://www.teb.com.tr/tebbonus/universiteb-bonus-card/
TEB bonus kartı aidatı 69 TL. dir.
http://www.teb.com.tr/tebbonus/teb-bonus-card/
yine de ben yanlış olabilirim, sendeki kart gerçekten de 'TEB bonus kartı' olabilir
bu durumda ilk yıl diye aidat az olabilir sonraki yıl mutlaka 69 Tl ücret yansıtılabilir.
Sen önlemini alacaksan şimdiden al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 5 Temmuz 2016; 17:36:30 >
-
-
hımmm. ilginç valla.
bilmediğimiz bir şey daha ortaya çıkmış oldu.
öğrencilere genelde Teb +18 Worldcard veye Üniversiteb Bonus kartı veriyorlardı .
banka uyanıklığa gitmiş ve ikinci yıl daha fazla aidat alabilmek için normal bonus kart vermiş durumda.
(sizdeki limit 500 TL.
kart veriliş tarihine bakarsak 21 ağustostan önce kartı mutlaka kapattırmanızı tavsiye ediyorum.
sonraki hesap kesim tarihiniz 28 temmuz gibi görünüyor. bu durumda son ödeme de 7 ağustos pazara denk gelir
ama muhtemelen banka son ödeme tarihini 8 ağustos pazartesiye denk getirmek için hesap kesim tarihini de 29 temmuza kaydıracaktır.
siz ağustos ayına girince kartı kapatmak için başvurun zaten banka arayıp ikna etmeye çalışır. siz iknayı kabul etmeyip kartı kapattırın.
üniversiteb bonus ve/veya teb 18+ worldcard başvurusunda bulunabilirsiniz.
üniversiteb aidat : 6.90 Tl olduğunu aktarmıştım,
TEB 18+ Worldcard aidat : 6.50 TL dir.
cepteteb bonus kart da 75 Tl aidat olduğundan önermiyorum
)
-
Hocam bir yanlışlık var cepteteb kredi kartı halen aidat yok limit dolmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerimo -- 6 Temmuz 2016; 11:36:15 >
Ya açıkcası tekrar iptal ettim yeni çıkar hiç uğraşmak istemiyorum. İnşalah ücret almazlar.
Üniversite bir bankayla anlaşmalıysa, öğrencilere o bankanın kredi kartını verilebiliyor. Kocaeli Üniversitesinin, İş bankası ile anlaşması var. Üniversiteye başladığım ilk zamanlarda hem öğrenci kimliği, hemde bankamatik kartı olan akıllı karttan verdiler. Sonra İşte Üniversiteli kredi kartı çıkardılar. Benim kartın yıllık aidatı yoktu ama okul bitince aidat kesmeye başladılar. İşini görüyorsa eğer, bence okul bitene kadar kullanabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: canerimo
Hocam bir yanlışlık var cepteteb kredi kartı halen aidat yok limit dolmadı.
http://www.cepteteb.com.tr/Dokumanlar/Kart_Bilgilendirme_Formu.pdf
kartın ücreti bu şekil
şu an almamaları ilerde almayacakları anlamına gelmez
bir gün almaya başlarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 19 Temmuz 2016; 7:20:11 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X