Şimdi Ara

Kredi Kartı Puanlarını Turna Puan'a Çevir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
3
Favori
2.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda eski konusu vardı ancak %10 daha değerli değil şu anda, o yüzden farklı başlık açıyorum

Kredi Kartı Puanlarını Turna Puan'a Çevir, Uçak Biletini Bedavaya Getir

Kredi kartlarında biriken puanları Turna puana kolaylıkla çevirebilirsin. Çevirme işlemi yapıldıktan sonra uçak bileti satın alma sırasında ödemelerini Turna Puan ile yapabilirsin. Kredi kartı puanların Turna Puana dönüşmüş olur ve diğer Turna puanlarınla birleşir.
    Kredi kartındaki puanlar birebir olarak hesabına aktarılır. 1 TL'lik kredi kartı puanı 1 TL değerinde Turna puana dönüşür.
    World, Bonus, Axess, Maximum, Paraf, Cardfinans programlarında yer alan tüm kartlarda biriken puanları hesabına aktarabilirsin.
    Çevirdiğin puanların herhangi bir son kullanma tarihi yoktur. İstediğin zaman uçak bileti satın alırken kullanırsın. İster 1 gün sonra, ister 6 ay sonra, istersen 3 yıl sonra. Turna hesabını tüm kartlarının puan kumbarası olarak kullanabilirsin.
    Hesabına aktardığın puanlarla ister kendin için, ister başkaları için uçak bileti satın alabilirsin. Bu konuda herhangi bir kısıtlama yoktur.

https://www.turna.com/kredi-karti-puanlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 29 Kasım 2016; 10:48:25 >

• Turna'yı gözünden vurmak diye buna denir.
  • %25 filan olsa denizbonus'un puanlarini komple buraya atarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

%25 filan olsa denizbonus'un puanlarini komple buraya atarim.

hocam ıvır zıvır puanlar oluyor nereye harcayalım diye, onlar için ideal bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

Turna'yı gözünden vurmak diye buna denir.

Daha önceleri kredi kartındaki puanları %10 daha değerli kullanarak bilet alınabiliyordu
  • Kart sahibi ile turna hesap sahibinin aynı olması gerekiyor mu? Benim adıma olan kartlardaki puanları bir şekilde harcıyorum da ailedekilerin kart puanları kalıyor kenarda köşede. Onları atabiliyorsak iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok iyi gercekten. Tesekkurler. Ancak baska bir kredi kartı (ornegin eşe ait) puanlarini da kendi hesabımıza yukleyebiliyor muyuz sorusu onemli:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus91

Kart sahibi ile turna hesap sahibinin aynı olması gerekiyor mu? Benim adıma olan kartlardaki puanları bir şekilde harcıyorum da ailedekilerin kart puanları kalıyor kenarda köşede. Onları atabiliyorsak iyi olur.

ilk mesajın son birkaç cümlesini bi daha okuyalım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 29 Kasım 2016; 11:48:39 >
  • Maximil puanları da aktarılma oluyor mu

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Evet kusuratli kucuk baremli puanlari buraya atiyorum ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Kart sahibi ile turna hesap sahibinin aynı olması gerekiyor mu? Benim adıma olan kartlardaki puanları bir şekilde harcıyorum da ailedekilerin kart puanları kalıyor kenarda köşede. Onları atabiliyorsak iyi olur.

Bahsettiginiz yerde anlatilanla benim sordugum farkli konular. Ben ornegin eşimin kredi kartinda biriken puanlari kendi turna hesabima yukleyip yukleyemeyecegimi merak ediyorum. Bahsettiginiz yerde ise puanlarinizla baskasina da bilet alabilirsiniz yaziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: befo

cok iyi gercekten. Tesekkurler. Ancak baska bir kredi kartı (ornegin eşe ait) puanlarini da kendi hesabımıza yukleyebiliyor muyuz sorusu onemli:)

Oluyor. Az önce farklımkişilere ait kredi kart puanlarını turna hesabıma aktardım. Hatta kart bilgilerini (skt ve cvc kodunu) bildiğiniz farklı kişilere ait kart puanlarını sms onayı dahi gerekmeden aktarıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 TL'lik kredi kartı puanı 1 TL değerinde Turna puana dönüşür.
    World, Bonus, Axess, Maximum, Paraf, Cardfinans programlarında yer alan tüm kartlarda biriken puanları hesabına aktarabilirsin. Bu kismi kastediyorsaniz bence tam olarak aciklamiyor. Sormakta fayda var. Ben mail atacagim. Buradan bilgi veririm cevap verirlerse.

• quote:

quote:

cok iyi gercekten. Tesekkurler. Ancak baska bir kredi kartı (ornegin eşe ait) puanlarini da kendi hesabımıza yukleyebiliyor muyuz sorusu onemli:)

Oluyor. Az önce farklımkişilere ait kredi kart puanlarını turna hesabıma aktardım. Hatta kart bilgilerini (skt ve cvc kodunu) bildiğiniz farklı kişilere ait kart puanlarını sms onayı dahi gerekmeden aktarıyor.

Tesekkur ederim sormamiza gerek kalmadi:)

• Bende aktardım farklı kişilerden sıkıntı yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Bahsettiginiz yerde anlatilanla benim sordugum farkli konular. Ben ornegin eşimin kredi kartinda biriken puanlari kendi turna hesabima yukleyip yukleyemeyecegimi merak ediyorum. Bahsettiginiz yerde ise puanlarinizla baskasina da bilet alabilirsiniz yaziyor.

istediginiz kqrttan yuklersiniz hocam problem olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Site çöktü

• Arkadaşlar sitenin güvenirliği konusunda bilgisi olan var mı?

• Bu siteden başka bildiğiniz puan toplayabileceğimiz yer var mıdır arkadaşlar ?
  • ahtapu A kullanıcısına yanıt
    Kredi kartımdan puan yükledim ve bilet de aldım. Site teknik altyapı olarak ne kadar güvenilir kısmını kullandığı sertifika vb. yönünden değerlendirmek lazım ama yüklediğiniz puanların yanma vb. durumu şimdilik bana olmadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.