Bu dediğinizi ben migrosta yapıyorum genelde...Başka tuyolara açığız elbet.))
Ana sayfada yazan tüm bankaların puanları Lcwaikiki mağazalarında kullanılıyor. Hepsine yazabilirsiniz.
axess pehlivanoğlunda kullanılıyor
Garanti bankasi bonuslari a101 ve şok marketlerde geciyor, guncel.
Zara : Bank o card axxes chip para kullandım. Media markt gibi vb. yer arıyorum harici disk alacağım nerede geçer başka bilen varmı ? 110 chip param var
quote:
Orijinalden alıntı: ssschutzstaffel_ss
Zara : Bank o card axxes chip para kullandım. Media markt gibi vb. yer arıyorum harici disk alacağım nerede geçer başka bilen varmı ? 110 chip param var
axess
NT mağazada Bimeks teknosa carrefoursa vatan
buralarda geçer
ceramicer43
kullanıcısına yanıt
Axess chippara BP lerde geçiyor. hafta sonu kullandım.
Ykb world 33tl puan var a101 den 60 liralik ürün alırken kullanabilir miyim?
HSBC advantage puan var nerede geçer Migrosta geçer mi acaba
rmdy
kullanıcısına yanıt
parçalı olarak ödeyebilirsin. 33 lira puan çektikten sonra kalanı ister nakit istersen aynı karttan normal çekim olarak yapabilirsin.
hidolgoo
kullanıcısına yanıt
Merhaba,
Migros'ta Akbank hariç tüm banka puanları geçmektedir,bazen postan gözükmeme durumları yaşanabilir,siz ne kadar puanınız varsa söylerseniz çekim yapılır.
Kuveyturk puanlari nerde geciyor
abdullah abdA
kullanıcısına yanıt
Maxipuanlar geçiyor
quote:
Orijinalden alıntı: BurNIng
Merhaba,
Migros'ta Akbank hariç tüm banka puanları geçmektedir,bazen postan gözükmeme durumları yaşanabilir,siz ne kadar puanınız varsa söylerseniz çekim yapılır.
Çok teşekkür ederim...
Axess puanlarınız hepsiburada.com da kullanılabiliyor
benim iki kredi kartım var universiteli için biri maximum isbankasi digeri de maximum ziraat. Ikisinde de 3 er lira puan var. Ogrenciyiz 3 lira bizim için iyi para :) acaba kullanabilir miyim o puanları yoksa biriktirmem mi gerekiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Marvin the P.A
benim iki kredi kartım var universiteli için biri maximum isbankasi digeri de maximum ziraat. Ikisinde de 3 er lira puan var. Ogrenciyiz 3 lira bizim için iyi para :) acaba kullanabilir miyim o puanları yoksa biriktirmem mi gerekiyor?
1 TL olsa da kullanırsın rahat ol..
Akbank Axess Chip paraları şok markette kullanamadım. İşin garip tarafı odea Axess de var onu önce 1 TL normal çekim sonrası puan yüklemesi yaparak kullanıyordum. 3-4 market dolaştım (şok) kullanamadım ekranda gözükmüyor denilmekte. Normal çekimde de slip altında şu kadar puanınız var yazmıyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
saulu
kullanıcısına yanıt
Daha dün kullandım hocam bursa yunuseli şok ta 25 tl chip para ile ödedim axxes kartla.
quote:
Orijinalden alıntı: ali6511
Daha dün kullandım hocam bursa yunuseli şok ta 25 tl chip para ile ödedim axxes kartla.
Slip altında şu kadar Chip paranız var yazıyor mu?