Şimdi Ara

KREDİ KARTI PUANLARININ KULLANILABİLDİĞİ MARKET VE MAĞAZALAR... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
876
Cevap
350
Favori
214.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Metro markette geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da yaşayanlar için Kızılay bölgesinde Altınkaynak Kuyumculuğu öneririm. Gama'bın altındalar.Neredeyse bütün kartların puanı kullanılıyor. Ben ceyrek altin olarak degerlendiriyorum.

• HSBC Puanı kullanmak için 2 farklı Opet e gittim. İkisi de kulanılmıyor dedi. Sonra sitesinde Total ve BP anlaşmalı yazıyor. Total e gittim, HSBC posu yok olmaz dediler. Geçen sene kullandığım PO da kullanmak istedim. Olmuyor dedi. Akaryakıt için; HSBC puanı kullanılacak Akaryakıt istasyonu var mı ? ( Sanırım marka değil, şube bazında)
  • selam, hsbc puanları kipada kullanılıyor, bilgilerinize...

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinbay

selam, hsbc puanları kipada kullanılıyor, bilgilerinize...

Teşekkürler. Deneyeceğim...

• parafly'ın son kampanyalarından kazandığım süreli puanları (seyahat hattında kullanılamayan puanlar) turna.com a aktarıp uçak bileti aldım :)
  • Shell'de cardfinans ve Paraf puanlarını, gratis'de Paraf puanlarını kullandım, ilk mesaja ekleyebilir misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2555 -- 24 Aralık 2016; 15:50:59 >
  • Konuyu yakında derlicem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonuslar, çağrı marketlerde kullanılabilmektedir. İlk mesaja bunu da ekler misiniz?
  • Arkadaşlar ebebek de maxipuan geçiyor muydu

• quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Arkadaşlar ebebek de maxipuan geçiyor muydu

Maximum internette hiçbir yerde geçmiyor.
  • arkadaşlar axess chip parayı, hangi marketlerde kullanabilirim? Kipa, a101, şok??
  • son yolladıklarınızı ilk sayfaya işledim..ilk sayfada yazıp olmayan varsa belirtirseniz listeden çıkartırız arkadaşlar..
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    Hocam mutfak aspiratöru Alicam..N11 de felan geçiyor sanırım..Ama bir acayip bu isbank..mesela 100 ₺ maxipuan var alışveriş de 100 ₺ olması lazım yoksa maxipuan kullanılmıyor

Bonus kullanıyorum mesela 100 ₺ alışveriş yaptın ne kadar bonusun varsa harca.. Kalanını kartından öde
  • Beyler son birkaç gün kaldı. Herkese hayvanlar gibi puan yatacak. Çoğunun son kullanım tarihi ocak20-26.

Sizlerden bir ricam olacak malumunuz Hepimiz ölücüyüz. Standart markette geçen puanlar bizi kesmez. Bu başlık altında puanlarla yakaladığınız komboları paylaşırsanız sevinirim, saygılarımla.
  • Bu dediğinizi ben migrosta yapıyorum genelde...Başka tuyolara açığız elbet.))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

arkadaşlar axess chip parayı, hangi marketlerde kullanabilirim? Kipa, a101, şok??

Kipa'da kullanabilirsiniz.
  • Garanti bonusları çocuk mağazası Joker online sitede geçiyor şahsen dün alışverişimin yarısını puan kullandım bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

arkadaşlar axess chip parayı, hangi marketlerde kullanabilirim? Kipa, a101, şok??

şokta geçiyor hocam
  • Axess puanı bugün GittiGidiyor da kullandım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.