Şimdi Ara

Kredi Kartı sorunu ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım yeni bi baslık açıyorum lütfen bu konuyu daha cok önemseyin.

Şu anda accountum frozen ve açtırmak istiyorum ne türlü kart tipi denesemde olmadı hepsinde hatalı kart no su veya hatalı Verification Code diyor.Hiç daha önce böyle bir sey duymuşmuydunuz.Sanal kart ve vadesiz hesap kullandım simdiye kadar ama kabul etmedi.kartlar tamamen kullanıma açık ve kodlarıda düzgün yazıyorum.Ama kabul etmiyor.

LÜTFEN bi bilgisi olan bu mesaja karşılık versin hic deyilse bilmiyorum desin cünkü mesajlar ne kadar okunsada cevap gelmiyor.

• sanal kartında para yüklememişsindir. uzun zamandır sanal kartını kullanmadıysan bankanı arayığ kartını kontrol ettir bazen işleme kapatıyolar.
  • ben şimdi 3 aylık bir subcribtion yaptım.bankanı arayıp kontrol ettir bencede.
  • dostlar cevapladığınız icin teşekkür ederim ama ben hep visa-electron hemde sanal kredi kartı denedim ikiside olmadıkredi kartının limiti30 ytl eğer merak ederseniz ve kesinlikle bi sorun yok adım gibi eminim peki hic aranızda böyle bi durum gören duyan olmadımı
  • fire fox la deniyosan Win. Expolere la dene dicem son olarak aklıma bu geliyo bazen fire fox saçmalayabiliyo. Ayrıca Blizzardın verdiği hata mesajını SS alıp resmi buraya koyarsan belki daha fazla yardım edebiliriz...
  • kartın uluslararası alışverişe kapalı olabilir. olmadı bide normal kredi kartı dene. ben 3 çeşit kartımıda çeşitli zaman aralıkları ile kulandım sorun çıkmadı ama hepsi asıl kart idi
  • ben simdi limiti 1500ytl olan kartı kulansam sorun cıkmazmı yani senin kartının limiti ne kadardı?biraz tehlikeli gibi de
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@NGoM4

ben simdi limiti 1500ytl olan kartı kulansam sorun cıkmazmı yani senin kartının limiti ne kadardı?biraz tehlikeli gibi de

Blizzard gibi bir kuruluş bunu yapmaz. Hani olsada başka sebeplerden dolayı olur ondada geri iade ederler. Bende asıl kart kullanıyorum bir problem yaşamadım.
  • Blizzarddan korkma bilgisayarından kork derim bi virus felan tarattır olur trojen felan vardır öle dene ama 8 milyon kişi bu sistemi kullanıyor onlara zarar gelmediği için firmaya güvenebilirsin ama pc de olan herhangibir zararlı yazılımdan sorumlu değillerdir kanımca.
  • yarın normal bir kredi kartı deneyeceyim o zaman.Ama o da olmassa sizin bildiyiniz ankara veya antalyada gamecard satan bir yer varmı aral.com biraz uzun sürüyo da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@NGoM4

ben simdi limiti 1500ytl olan kartı kulansam sorun cıkmazmı yani senin kartının limiti ne kadardı?biraz tehlikeli gibi de

WoW ödemelerine güvenebilirsin bence. Ben 3bin YTL lik kredi kartı ile aldım bir sorun çıkmadı, çıkacağını da sanmıyorum.
  • Antalyada bulunan ve elinde 0 km gamecard bulunan arkadaşlarımız varsa lütfen cevap versinler uygun fiyata alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.