Şimdi Ara

Kredi Kartı Taksitlendirme Kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Garanti bankasından kredi kartım mevcut, ödeme sıkıntıları yaşadığım için (3 ay geciktirme) banka beni arayıp taksitlendirme yapalım kartınızı dediler. Bende mantıklı geldiği için kabul ettim. Taksitleri ödemeye devam ediyorum, şimdi kalan taksit tutarının tamamını ödeyip kapatsam ertesi gün kartım kullanıma açılır mı bu durum ve benzeri karşılaşan arkadaşlarımızdan fikir almak istedim, çünkü kartın tüm kalan borcunu yatırıp kartım açılmaz ise yatırdığım toplu tutar parası beni büyük maddi sıkıntıya sokar.

Şubeyi ara sor diyenleriniz olacaktır, şubemi aradım kapatma tutarını söylediler. Açılıp açılmayacağı konusunda tam emin cevaplar alamadım, genel müdürlüğe gidiyor orası uygun görürse açılıyor dediler, genel müdürlüğe giderse açılmama durumu mevcut çünkü sicilim bozuk bunun bir etkisi olur mu acaba? Kart internet bankacılığımda falanda gözüküyor
    Teşekkürler, iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pokercimisin? -- 31 Mart 2015; 23:12:17 >

• geçmis olsun o banka ne dediğine doğrudur sen borç bittiken sonra kart bile açmaz puan düşük eğer kart açmak istiyorsa banka müdür Açılıp açılmayacağı karar verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deafs -- 1 Nisan 2015; 9:55:59 >
  • Acilmasi imkansiz bilginiz olsun. Size bunu soylememe sebepleri musteri kartin acilmicagini bilse odeme yapmayada bilir. O yuzden net bisey soylenmiyor. Siz yapilandirirken faiz uygulaniyor erken kapama yapcaksaniz gunu gelmemis faizleri odememek icin talepte bulunabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tşkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.