Şimdi Ara

Kredi kartı tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aidatlı-aidatsız fark etmez. Ayda ortalama 10 bin tl civar kart harcaması olur. Bana normal alışveriş harcamalarında en çok puan kazandıracak taksitlendirmede kolaylık sağlayacak kart tavsiye edebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Garanti gold trink

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trink ve normal bonus card'ın farkı var mı? İnternette baktım pek bir fark göremedim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum iyi bir tercih olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tecrübeli olanlar yardım etsin bende kart arayışındayım yapı kredi maaşlı müşteriyim ...5 senedir kredi kartlarını kullanıyorum word ve platinium ikisinden de aidat kesitiği için sinir olup ikisini de kapattım.. en para var sadece şuan onu da oto fatura ödeme ve 3000 altı taksit için kullanıyorum.

sizin önereceğiniz bir kredi kartı var mı aidatlı da olabilir ama böyle puanları gerçekten iyi olan ne biliyim mil puanı ve kesinlikle taksit vs bu kartı kullanıyorum ve aidatını hakediyor dediğiniz hangi bankalar var ?

• Ben yeni axess aldım. kampanyalar, taksitlendirmeler güzel. 12 ay 5500 tl aylık giriş yapma sözüne 1500 chip para yüklediler. 15 aya kadar faizi ile taksitlendirme yapılabiliyor. Faizsiz 3-6 arası yapabiliyor genelde.

• -Yapikredi word eko
    -axess free

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ticari kredi kartı tavsiyesi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.