Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
184
Favori
563.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ziraat Bankamatik kartımdan hesap işletim ücreti adı altında 15,75 TL ücret kesmişler..M.hizmetlerini aradım kartımı kapatmak istiyorum dedim şubeden kapatılıyor dedi..Bu parayı alma imkanım var mıdır dostlar?
  • Arkadaşlar 50 lirayı kurtarayım derken 1000 lira borçlanmayın!!!!
    Tüketici hakem heyeti haklı buluyor,Mahkeme onaylamıyor.
    ''2010 yılında ev ve tüketici kredisi çeken H.Ü. bankanın kestiği 35 TL hesap işletim ücretini yargıya taşıdı. Hakem Heyeti tüketiciye iadesine karar verirken tüketici mahkemesi tüketicinin; mahkeme masrafları, posta giderleri ve avukatlık ücreti ile birlikte yaklaşık 550 TL ödemesine karar verdi. Bunlar yetmezmiş gibi bir de banka 200 TL avukat masrafını da ekleyerek şikayetçiyi icraya verdi.''

http://www.f5haber.com/ekofinans/bankaya-dava-acan-tuketiciye-kotu-haber-haberi-3240679/
    Bununla başladı. Ve sonucu;
    http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?atype=radikaldetayv3&articleid=1071091&categoryid=80
    Artık ortada bir mahkeme kararı var...Siz Tüketici hakem heyetine başvuruyorsunuz ,karar lehinize çıkıyor,Banka bu karara karşı mahkemeye başvurup daha önce alınmış BU kararı ortaya koyarak davayı kazanıyor,tüm mahkeme ve avukat masrafları size kalıyor

Tüketici hakem heyeti haklı buluyor,Mahkeme onaylamıyor.
    Nasıl bir yargı anlayışı,güç odaklarına teslim olmuş elimizi kolumuzu bağlıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 5 Nisan 2013; 3:05:59 >

• Dosya altina koyulacak uç beş kuruşla olayi kendi lehine çevirmek mümkün bu ülkede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün itibariyle garanti bonus kartıma 59 tl üyelik bedeli geçirmişler.Bir sürü taksitli alışverişlerim var kapatamıyorum.Ne yapmamı önerirsiniz?
  • son donemde HSBC den aidatı geri alabilen var mı?70 tl yansıtmıslar,25 TL puan verelim diyorlar saka gibi
  • akbank'ı aradım:
    ben: iyi günler, kredi kartı üyelik ücreti kesilmiş bununla ilgili görüşmek istiyorum.
    m.t: bir dakika, bilgilerinizi kontrol ediyorum. üyelik aidatı iptal edilmiştir, önümüzdeki ekstrede görebilirsiniz.

tüm görüşme bu kadar sürdü, bu kadar kolay olacağını beklemiyordum. 75 tl iade edilecek diye ümit ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bios25

Dün itibariyle garanti bonus kartıma 59 tl üyelik bedeli geçirmişler.Bir sürü taksitli alışverişlerim var kapatamıyorum.Ne yapmamı önerirsiniz?

Garanti, taksitleri aynı şekil almaya devam ediyor siz kartı kapattırsanız da, daha öncede kapattırdım arayp bonus yüklemişlerdi bu sefer ne olacak gelince görücez aidat.
  • Arkadaslar merhaba.thh kararinin bankaya ulasip ulasmadigini,ulastiysa kararin hangi tarihte ellerine gectigini nasil ogrenebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: estellion

akbank'ı aradım:
    ben: iyi günler, kredi kartı üyelik ücreti kesilmiş bununla ilgili görüşmek istiyorum.
    m.t: bir dakika, bilgilerinizi kontrol ediyorum. üyelik aidatı iptal edilmiştir, önümüzdeki ekstrede görebilirsiniz.

tüm görüşme bu kadar sürdü, bu kadar kolay olacağını beklemiyordum. 75 tl iade edilecek diye ümit ediyorum.

Sizin hesaba bağlı otomatik ödeme var mı? Yada maaş hesabınız mı var Akbank'ta? Nasıl öyle şıp diye iptal ederler, hayret valla. Detay verirseniz sevinirim.
    Yani benden 100TL hesap işletim ücreti aldılar, itiraz ettim ama iade etmiyorlar. Yurtdışındayım diye de Allah'a havale ettim.

• valla akbank'ta ne otomatik ödeme talimatım ne de maaş hesabım bulunuyor. sadece 6000 lira limitli kredi kartım var. açıkcası bende şaşırdım, sorgusuz sualsiz direk iade etmelerine. önümüzdeki ay ekstrede göreceğim, o zaman da teyit ederim buradan. geçen sene unuttum iade istemeyi, ondan önceki sene de telefonla iade ettirmiştim.
  • Arkadaşlar önce adamlara elimizi Kendimiz teslim ediyoruz, kolumuzu kaptıklarında da ağlıyoruz.

Herbir kredi kartı bu fâiz sistemini ayakta tutan bir tuğladır.
    Banka hesâbında bırakılan her bir lira bu sistemin devâmını sağlayan yakıttır.

Bu konuda şuurlu olmadıkça bu sistem sömürüye daha çok devâm edecektir.

'' Ben yapmasam başkası yapacak ! '' diye bir vesveseye kulak vermeyin, bir ADAM bir ADAMDIR.
    Gelin bu taşın altına ellerimizi koyalık artık.
  • tüketici hakem heyetinden mektup geldi.. lehime karar çıkmış

şimdi banka itiraz mı edecek yoksa iadesini yapar mı?

banka garanti
    başvuralı 4 ay olacak nerdeyse, geçen hafta geldi mektup
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhtakif

tüketici hakem heyetinden mektup geldi.. lehime karar çıkmış

banka garanti

arkadaslar ben bankanin eline kararin ulasip ulasmadigini nasil ogrenirim?bana gelen zarftaki takip no ile bankanin karari aldig tarihi ogrenmek mumkunmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhtakif

tüketici hakem heyetinden mektup geldi.. lehime karar çıkmış

banka garanti

bende ocak ayının ilk haftası tüketici hakem heyetine vermiştim garanti bankasını hala haber yok ne yapsam mektup gelirmi beklesem mi biraz daha ?üç ay sürüyor diyorlar ama demek 4 ayı da buluyor.bekleyelim bakalım biraz daha.
  • bendende 40 lira kesmişlerdi. aradım müşteri hizmetlerini tamam para hesabınıza aktarıldı dedi
  • K.kartını kapattiktan sonra iade gorulse, hesabımız yönlendirebilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

K.kartını kapattiktan sonra iade gorulse, hesabımız yönlendirebilir miyiz?

3 tane şu an kapalı olan kredi kartı için thh'ye başvurduk geçen hafta.bakalım ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendizz

son donemde HSBC den aidatı geri alabilen var mı?70 tl yansıtmıslar,25 TL puan verelim diyorlar saka gibi

sikayetvar vb 1-2 siteye yazdım
    geri yatırmıslar
    guzel oldu..
  • HSBC için Kasım ayında başvurduğum üyelik aidatı talebi olumlu sonuçlanmış

120 TL geçmişe yönelik olumlu karar çıktı. 15 gün sonra bankaya kağıdı fakslayıp talep edeceğim. 1 haftası dolu

13 senelik kredi kartımı hunharca kapatmıştım hiç bir cazibesi kalmayınca hsbcnin
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.