Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75.042
Cevap
895
Favori
2.463.185
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulda Var Benimde 150 YTL Razıyım :)
  • 2200 e kadar ideal kart limitim var.ihtiyacı olan arkadaşlara vatan bostancı şubesinden yardımcı olabilirim.ek indirim vs.yoktur.İlgilenen arkadaşlar pm atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoploss30 -- 28 Mart 2008; 16:52:43 >
  • pm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theistman -- 28 Mart 2008; 11:52:34 >
  • ideal Kart limiti 2.200 arkadaşlar

vatan bostancı mağazasına gelebilecek arkadaşlara yardımcı olabilirim.
    tel 543 587 46 32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoploss30 -- 28 Mart 2008; 16:51:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: theistman

İdeal kart karaborsaya düştü iyimi kimin aklına gelirdi :) İstanbuldan 400ytl limite ihtiyicım var nakit ödeme karşılığında İstanbul-topkapı yada bostancı şubeleri için

Valla ya, ben de geçen güncellerken baktım da, ne diye bu sap gibi duruyor acaba silsem mi dedim Ama demek ki böyle süprizlerde olabiliyormuş. Neyse yine biri çıktı, yardımcı olacak. Siz yine de listede ki kişiye de PM atın. Kaçmasın bu indirim. %28 paşalar gibi. ABD den ucuza gelir maşallah.

Liste guncellendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordareon -- 28 Mart 2008; 16:09:54 >

• değerli arkadaslar kredi kartım yok henüz alamıyorumda ama bir laptop almayı çok istiyorum ancak peşin almama yetebilecek paramda yok ne yazık ki
    yardımlarınıza ıhtıyacım var o yüzden
    1800 ytl civarında bir laptop almayı düşünuyorum kredi kartı kampanyalarından faydalanarak taksıtle alıp kampanyanın kart sahıbıne sagladıgı haklardan feragat edeceğimi ' para puan ındırım vsvs ' ve kartını kullandırmak isteyen arkadasın da güven duymasını saglayabılmem için elimden gelecek her seyı yapabılecegımı noter onaylı senet vs paylasmak istedim sizlerle ilgilenen arkadaslar olursa yardımlarınız ve fikirleriniz için tessekurler

• @Ekreizze beni kırmayıp, işimi gördüğün için teşekkürler. çok makbule geçti...
  • uygulama gerçekden güzel bazen benimde ihtiyacım oluyor farklı kartlara ama ögrenci oldugum için tek karttan fazlasınıda almak istemiyorum

listeye benide ekleyebilirsin maximum işte üniversiteli
    üniversiteli kartı oldugu için çok fazla limit beklemeyin ama elimden geldigince yarımcı olurum
    yozgatta oldugumdan pek gerekecegini sanmıyorum ama nettende alışveriş yapabiliriz
  • HSBC bank
    İZMİR

05552620959
  • Guzel uygulama gercekten. Ankarada bende yardımcı olabılırım.
    HSBC
  • guzel bir uygulama, tebrik ederim
    ihtiyacı olan varsa bende elimden geleni yaparım

İstanbul Avrupa yakası

world
    finans
    axess
  • bende
    world
    cardfinans
    bonuscard
    var.Ihtiyaci olan pm atabilir.Istanbuldayim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ummut -- 24 Nisan 2008; 10:24:32 >
  • arkadaşlar,
    bilindiği gibi bimeks te telefonla sipariş verilince kredi kartı önlü arkalı fotokobisi isteniyor.yada tarayıp maille gönderiyon.

bu çok güvensiz geldi bana.
    güvenlik olarak bimeks güvencesi diyorlar.

bu sekilde alışveriş yapan varmı.
    sorun olurmu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOKMENM

arkadaşlar,
    bilindiği gibi bimeks te telefonla sipariş verilince kredi kartı önlü arkalı fotokobisi isteniyor.yada tarayıp maille gönderiyon.

bu çok güvensiz geldi bana.
    güvenlik olarak bimeks güvencesi diyorlar.

bu sekilde alışveriş yapan varmı.
    sorun olurmu.

bimeks güvenilir bir yer olsa da, çok mantıklı değil boyle bir alışveriş, sonucta bu işleri yapacak olanda bir çalışan, (mutlaka doğru kişiler seçmişlerdir ama) yine de kkartı bilgilerinin fotokobisinin birilerinin elinin altında olması demek, ufukta olsa bir risk, onun çalınma ,kaybolma durumu, guvenilen kişinin yanlış kişi olması riskleri oldugu için, ben çok tercih etmezdim, eger bulundugunuz şehirde bimeks varsa, mağazadan almak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgayozturk -- 24 Nisan 2008; 11:44:44 >

• evet.günde 100lerce kişiye bu sekilde işlem yapıyoruz diyorlar.

sorun olma durumunda bulunabiliyormu kişi.
    şu an nasıl işliyor bu hırsızlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 24 Nisan 2008; 12:09:02 >
  • eh, yeterince cardfinans var.

Benim eklememe gerek yok..

Ürünü indirimli alıp parayı peşin ödeyince iki taraf için de yararlı olacaktır...

İyi , Güzel
  • Bende maximum bonus kredi kartları var vatan bilgisayar topkapı şubesi yada bayrampaşa carrefour bimeks teknosa gibi yerlerde yardımcı olabilirim.Listeye benide ekleyebilirsiniz.

maximum 3600 YTL limit
    bonus 1800 YTL limit
  • bonus, cardfinans, world, fortis, bank asya, hsbc kredi kartlarım var.
    istanbuldaki arkadaşlara kampanyalarda yardımcı olabilirim. (haftasonu veya akşam saatlerinde)
    Lazım olan limiti ve alış-verişi yapacağınız şubeyi yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım....
    Ama 50-100 ytl için uğraşamam kusura bakmayın.
  • selam.
    ben araba almayı düşünüyorum. kredi kartımdan çizittirecem.
    13500 ytl limit var. ancak biryerde ez fazla acık vade farkıyla 12 taksitle peşin paraya dönüştürebiliyorum.
    18 ay olsa hemen şimdi araba alabileceğim. ama 12 olunca butce yetmiyor. beklemekte istemiyorum.
    böle bir imkan olabilirmi acaba bir şekilde.
    taşıt kredisi alsan yok kaskoydu vıdı vıdı puluydu kefildi uğraş dur. sırf kredi veriyorlarmış gibi göstermek için kredi veriyorlar. bisürü tantana.
  • cok güzel düsünmüssün kardesim

bende de Axcess kart var limit 1000ytl daha da artırılabilir
    istanbul avcılardayım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.