Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75.042
Cevap
895
Favori
2.463.192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garanti bonus kredi kartı kullanıcısıyım
    kart limitim 900 ytl olarak görünüyor
    alışverişlerimden dolayı 1100 ytl yi gördüm
    daha sonra bir miktar para yatırıp günlük faizin durdurulabilir dediler bende öyle yaptım hatta fazlasıyla yatırdım.ardından kullanılabilir limitim 85 ytl fazladan görünüyor bunu nakit olarak tekrar alabilme şansım var mı yoksa alışveriş yaparsam ondan düsecekler mi
  • sen 900 ytl lik alis veris yapmıssın sonra asgari tutarı yatırmadıgın ıcın uzun bı sure faiz binmis 200 ytl civari sonra sen gıdıp 285 ytl yatirmissn asgeri tutarı yatırmıs olmususn ama bı daha ki ayin son odeme tarıhıne kadar asgari odeme yapmazsan yıne faiz binicektir ve hala dıonki alisveris yapablirmiyin kullanilabilir limitin 85 ytl suan bence onu kullanma ! su card borclarını bıtır cunku gecen ayın kı ıle bu ay gelecek olan donem borcu bırlesıcek asgerı tutarda yuksekolucak belini bükmesin bu credi borcu ..

ve forumda bazı arkadasların 4 5 tane credı kartı var hll olsun dıyorum onlara sızlerın maası nedırkı 4 5 tane credı kartı alıyorsunuz hemde lımıtler tavanda yapmayın benım 3 credı kartım vardı cok borclanmıstım 2sını odedım ve kapattırdım sımdı sadece cardfınans var onuda kapatmaya ugrasıyorum ama o durcak bazen ıhtıyac oluyor arkadasınla bıyere gıdıosun cebınde olmazsa credı kartından cektıryorsun 1 tane yetıyor allaha sukur oda 2000 ytl lımıt dusununkı ben sadece ogrencıyım calısmıyorum bı ara ajansla calıstıgım ıcın verılen mıktar 2000 ytl eskiden credı kartı almak ıcın cok ugrasırdı ınsa sımdı sokakta ekmek dagıtır gıbı dagıtıyorlar .

bankalarda bılınclendı artık borcunu odıyenı deıl odıyemeyenı sevıyorlar.

ama bu toopıc guzel ve mantıklı buldum . faydalanacak olan arkadaslar bol sanslar bazılarımız kar amac guduyor hala . ısını goren vatandas bı yemek ısmarlar ısı bıttıgınde gonul almıs olur . :)

• quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

YKB world play club uyesi

Kart sahibi arıyorum arkadaşlar

75 ytl lık urun alıcagım,nakıt odeme yapıcagım, Ankara olursa çok iyi olur, yardımcı olabılecek olan varsa lutfen bana ulaşsın

Walla Ankara'da olsaydım ikimiz için iyi olurdu ama ben İstanbulda'yım

Bu arada;

World Play Club - 1,200 İstanbul
  • Valla bu başlığı düşünen ve katkıda bulunan herkesi tebrik etmek gerekir. Bir de bazı arkadaşların kart limitlerini görünce şok oldum, bguüne kadar hiç bi banka ile sorun yaşamadım, kamuda çalışıyorum verdikleri limit 1000-1500'ü geçmiyor, bu işin sırrını merak ettim. bu uygulamayı sosyal hayatta da çok uyguladığımdan limitlerde pek yer kalmadı, kasım ve aralık ödemeleri ile worldplay da yer açmaya çalışıyorum, bilmeyen arkadaşlar varsa world'ün & 25 parapuan kampanyasını kaçırmasınlar (maksimum 100 YTL parapuan kazanılıyor)...
  • bu devir de hemen hemen herkezin en az bir tane kartı var zaten benim şahsi fikrim gereksiz bir durum olmuş kim kim e güvenirde taksitli bişeyler alır ha söle olabilir iki kişi bir araya gelir bir kartın gecmediği yerde diğeri geciyodur aynı meblağ uzerinden farklı alışverişler yapılır birbirlerinin kartlarını kullanılırlar bu olabilir ancak peşin ödeme yapcak adam gider peşin yapar zaten ne alaka çözemedim
  • Vatanda özel indirimler oluyor sadece kart sahiplerine özel.Golddada öyle mesela keza yazın laptoplarda yüzde 20 indirim bonus 10 taksit diyordu peşin alamıyorsun vermiyor adam...

Burdada amaç bu işte kartı olmayıp nakit alacak ama karta özel indirim olanlar için hem alıcı daha az para veriyor hemde kartı kullandıran kişi vade farksız eline nakit para geçmiş oluyor...
  • arkadaslar ben kendime üniversiteli kredi kartı almak istiyorum laptop alacağım ama
    limit sorunu var en fazla 300 dior maximum
    bana 700 lazım
    hangı bankalar bana bu kadar verebilir taksitli alışveriş yapacağım...
  • @mahmut716
    maximumda 300 ile başlıyosun ama alırken aylık gelirini 500 üstü göster daha sonra limit artış talebi yapıp 750ye kadar çıkarabiliyorsun. ben öle yapdım üstelik ilk aldıgında 10 liralık puan hediye ediyor eger ekstrenide sadece maille istersen 5 liralıkda öle veriyor
    ama maximumda ogrenci olarak alırsan nakit avans çekemiyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut716

arkadaslar ben kendime üniversiteli kredi kartı almak istiyorum laptop alacağım ama
    limit sorunu var en fazla 300 dior maximum
    bana 700 lazım
    hangı bankalar bana bu kadar verebilir taksitli alışveriş yapacağım...

kefilsiz hsbc den baskası öğrenciye okadar limit vermiyo ha baban bordlo calıssan yada emekli isi yapıkredi den belki alabilirsin başka sansın yok suan üniversite öğrencileri finansbank ta veriyo ama limit sınırı 500 diye biliyorum
  • Arkadaşlar bende world, fortis, axess, card finans var. Ankarada'yım. İhtiyaç duyan arakdaşlara yardımcı olabilirim. Çok zekice bir fikir olmuş. Konuyu açan arakdaşı kutlarım.
  • Trabzon -Sürmene - Garanti (Banka hesabı) =)

Direkt ödemelerde yardımcı olabilirim çünkü taksit imkanı yok banka hesabım var :)
  • arkadaşlar kredi kartı borcumu 3 aydır imkanım el vermediği için ödeyemiyorum.kaç ay daha ödeyemezsem banka haciz işleme koyar tşk?
  • elazığdayım
    denizbank bonus 6000 ytl
    vakıfbank world 3000 ytl
    axess 1500 ytl (artırılabilir)
    ingbank 1500 ytl
    tel : 5424504787
  • Millet bonus word veya axess öğrenciye kart veriyor mu?Misal gittigidiyordan alışveriş yapacam ama bu kartları isyiyor hain site..Bende Finans ve HSBC var.yazdığım bankalar kart verir mi öğrenciye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: XII

Millet bonus word veya axess öğrenciye kart veriyor mu?Misal gittigidiyordan alışveriş yapacam ama bu kartları isyiyor hain site..Bende Finans ve HSBC var.yazdığım bankalar kart verir mi öğrenciye?

İşe girmeden elimizde bir de bonus kart olsun diye Deniz Bank'tan Bonus kart almıştım. Limit 400 ytl ama yine de bütün bonus özelliklerini destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 13 Kasım 2008; 14:53:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: XII

Millet bonus word veya axess öğrenciye kart veriyor mu?Misal gittigidiyordan alışveriş yapacam ama bu kartları isyiyor hain site..Bende Finans ve HSBC var.yazdığım bankalar kart verir mi öğrenciye?

ben akbank dan exi26 ile axess kredi kartı almıştım, limiti 500 ytl. diğer bankalar için yanılmıyorsam, garanti campus card, world university card olarak görmüştüm. ama sana tavsiyem world alman çünkü worldpuanları çok güzel, hele ki gnctrkcll varsa play club üstüne yok

• bende de cardfinans var. 2000 ytl ye kadar taksitli alışverişlerinizde bende yardımcı olurum. izmirdeyim, beni de listeye ekleyebilirsiniz..

not: küçük meblalar için uğraşamayabilirim.
  • İyi çok güzel bi düşünce ama güven ortamını nasıl sağlıyorsunuz ? İki taraflı olarak tabi ki!
  • Advantage + Finansbank + Axess

2000 YTL'ye kadar takistli alışverişlerinizde yardımcı olurum. Hatta 1900 YTL nakit verebilecek kişi için 2000 ytl lik alışveriş yapabilirim. Çünkü 2000 YTL civarı bir krediye ihtiyacım var.
  • Arkadaşlar bende bu World Play Club kampanyasından pazar günü faydalanmak istiyorum fakat kredi kartım yok. Nakit ücret karşlığında bana alışverişimde yardımcı olabilecek birisi varmıdır. Ben İstanbul avrupa yakasındayım yarın zeytinburnu metro istasyonuna gelebilecek bir arkadaşın yardımıyla ulusoydan otobüs bileti almayı umuyorum. Hepinize iyi alışverişler.

quote:

Orjinalden alıntı: darbelux

quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

YKB world play club uyesi

Kart sahibi arıyorum arkadaşlar

75 ytl lık urun alıcagım,nakıt odeme yapıcagım, Ankara olursa çok iyi olur, yardımcı olabılecek olan varsa lutfen bana ulaşsın

Walla Ankara'da olsaydım ikimiz için iyi olurdu ama ben İstanbulda'yım

Bu arada;

World Play Club - 1,200 İstanbul

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.