Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Gezenti1606 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
75.042
Cevap
895
Favori
2.463.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde 180 ytl lik bimeks hediye çeki var ... Birisi hayrına bana 180ytl lik teknosadan kart çekse bende çeki versem :) Ankaradayım Logitech drivingforce GT alıcamda :)
  • Bende bugün için world play card ile bimeksten hdd almak istiyorum. Bimeks için limiti dolmamış play club üyesi arkadaslar var ise bana yardımcı olabilirler mi?

WD Harici hdd 193 ytl den %12 indirimli daha sonra play club ile %25 inidirim daha. Bu indirimlerin sonunda 127 lira gibi bir rakama geliyor. Bende bu civarda bi rakamı peşin ödemek istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Şehir farketmez alın kargolayın ben parayı yine yollayım.
  • YA ANLAMADIĞIM EN BÜYÜK BANKA DİYE GEÇİNEN akbankın AXCESS kartı var bende ama hiç bir işe yaramıyor genelde world kart card finans gibi bu artlar teknoloji marketlerde daha büyük fırsatlar veriyor birde FISH aldım yeni ama ondanda hiç ses seda yok anca kendi mağzalarında geçiyor boyner grupdan advanteg türü bir atılım beklediğim için aldım ama boş çıktı ne yai simdi gidip world veya card finans kartımı anlmamız gerekiyor
  • garanti flexi
    yapıkredi world
    bankasya
    cardfinans
    akbank axess
    fortis ideal world

iskendeurn hatay
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucandeve

Bende bugün için world play card ile bimeksten hdd almak istiyorum. Bimeks için limiti dolmamış play club üyesi arkadaslar var ise bana yardımcı olabilirler mi?

WD Harici hdd 193 ytl den %12 indirimli daha sonra play club ile %25 inidirim daha. Bu indirimlerin sonunda 127 lira gibi bir rakama geliyor. Bende bu civarda bi rakamı peşin ödemek istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Şehir farketmez alın kargolayın ben parayı yine yollayım.

Bana yardımda bulunacak yok mu
  • quote:

quote:

Bende bugün için world play card ile bimeksten hdd almak istiyorum. Bimeks için limiti dolmamış play club üyesi arkadaslar var ise bana yardımcı olabilirler mi?

Bana yardımda bulunacak yok mu

Arkadaşlar galiba 1 mevzuyu anlamıyorsunuz. O parayı YKB, kart sahibinden %25 indirimli almıyor. %25 puan veriyor.

Kart sahibinin teki bunu kabul etse dahi kart sahibine harcaması gereken puan olarak geliyor. Üstüne zaman ve yolu da ekleyince kolay kolay kimsenin kabul edeceğini sanmam.

• quote:

tamam dostum kabul ediyorum sadece %12 indirimden yararlanabilirsin yalnız kalanı puan olarak yükleneceği için sen havaleni yaparsın bende sana kargonu yaparım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: dEpEchEmodE

quote:

tamam dostum kabul ediyorum sadece %12 indirimden yararlanabilirsin yalnız kalanı puan olarak yükleneceği için sen havaleni yaparsın bende sana kargonu yaparım .

Teşekkür ederim yardımlarınız için sizden birazcık daha fazla yardımsever birisi benim dediğim şekilde yardımcı oldu sağolsun. %12 lik indirimli şekilde kendimde alabiliyordum. Ancak 400 ytl lik play club limitini doldurmuş olmamdan dolayı %25 puan gelmiyordu. Puan gelen birisi yardımcı oldu bende fazladan 10 lira ödemiş oldum. 137 ytl ye anlaştık. Ki onu da istemeyerek alması gerçekten etkileyici oldu. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucandeve -- 28 Aralık 2008; 23:59:31 >

• Merhaba arkadaşlar;
    Bimeksten 2,5' 500gb wd almak istiyorum. %12 indrimden sonra play club ile %25 puanıda düşünce 185ytl ye falan geliyor.
    Bu ürünü bana 200ytl nakite alabilecek play club kart sahibi bir arkadaş arıyorum.
    İlgilenenlere şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kararsiztosba

Merhaba arkadaşlar;
    Bimeksten 2,5' 500gb wd almak istiyorum. %12 indrimden sonra play club ile %25 puanıda düşünce 185ytl ye falan geliyor.
    Bu ürünü bana 200ytl nakite alabilecek play club kart sahibi bir arkadaş arıyorum.

Burdaki arkadaşlar bu konuda fazla yardımcı olmuyorlar aklınızda bulunsun

Ben dışardan buldum. Eğer sana alan olursa aynısından bana da alsın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kararsiztosba

Merhaba arkadaşlar;

Burdaki arkadaşlar bu konuda fazla yardımcı olmuyorlar aklınızda bulunsun

Ben dışardan buldum. Eğer sana alan olursa aynısından bana da alsın

uçandeve biraz yüksekten uçuyorsun galiba forumda böyle bir konuyu beğenmediysen hiç girme daha iyi ben kararsiztosba ile görüştüm ankarada olduğu için haber verecek olayların akıbetini bilmeden ALAYCI bir şekilde cevaplar yazma istersen

• Orjinalden alıntı: dEpEchEmodE

quote:

uçandeve biraz yüksekten uçuyorsun galiba forumda böyle bir konuyu beğenmediysen hiç girme daha iyi ben kararsiztosba ile görüştüm ankarada olduğu için haber verecek olayların akıbetini bilmeden ALAYCI bir şekilde cevaplar yazma istersen

+1
  • Tamam da ben kötü bir şey demedim ki

Yapan varsa bana da aynı şekilde indirimden yararlanmak isterim dedim. Arkadaşa play club ile yapılan inidirmle 200 ytl verebileceğini önermiş bende aldığım ürünün 127 ytl ye gelmesi durumunda bana yardımcı olan kişiyi 137 ytl ödeme yaptım.

Böyle bir durum da siz ne kadar isterdiniz?

127 ytl nin %25 fazlasını istemeniz durumunda bunu benimde alabileceğimi söylemek kötü mü?
  • kardes ben kararsiztosba ya yardımcı olcam bugun bulusup halletcez dediği şartlarda eğer sen de istiyorsan sana da olurum 3-5 problem değil yani
  • Bu akşam Ankamall'a gideceğim. Bimeks'ten alınacak varsa ben de yardımcı olabilirim.
  • bank saya
    garanti bonus

istanbul
  • hsbc
    ankara
  • Arkadaslar çok güzel bir konu açılmış gerçekten banka borcunu odeyemeyip faizle altın v.s isine girenler ve buna benzer islerle kredi kartını borçlarını kapatmak istiyenler için kacırıllmamısı gereken bir fırsat birbirimize yardımcı olarak çıkarsız bir iyilik gormek beni çok mutlu ett..
  • quote:

Orjinalden alıntı: senetci

kardes ben kararsiztosba ya yardımcı olcam bugun bulusup halletcez dediği şartlarda eğer sen de istiyorsan sana da olurum 3-5 problem değil yani

Teşekkür ederim. Mesajınızı geçte olsa gördüm. Artık play club indirimi sona erdi. Teklif etmeniz bile yeterli...
  • Bu başlığı gördüğümde bu benim aklıma gelmişti oldu benide ekleyin listeye o. alper(kocaeli) garanti bonus(500 ytl) ve işbankası maximum kart(800ytl) ihtyacı olan arkadaşlar bana özelden ulaşsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgarimo58 -- 11 Ocak 2009; 5:22:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.