Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75.042
Cevap
895
Favori
2.463.197
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cardfinans 15.000
    maximum 7.000
    world 4.000
    asya 4.000

İSTANBUL İÇİN YARDIMCI OLABİLİRİM. LÜTFEN PM ATINIZ...
  • BONUS
    HASBC
    MAXİMUM
    ASYA FİNANS

KONYADAN YARDIMCI OLABİLİRİM.
  • hepsiburadadan telefon almak istiyorum. world play cardı olan var mı arkadaşlar? 100ytl indirim oluyo sanırım. konyadayım bu arada gerçi netten alcam şehir farkeder mi bilmiyorum.
  • Maşallah yağmasa da gürleyen bayağı var?
  • daha müsait bir zamanımda son mesajımdan itibaren güncelleyeceğim inş, arkadaşlar.

fikir tabii ki tartışmaya açık ancak burada önemli olan bağlı bulunduğumuz bu topluluğu en verimli bir şekilde kullanabilmek ve birbirimize buradaki yorumlarımız dışında yardımcı olabilmek.

eleştiri ve tebrikler için teşekkür ederim. ben kendim bizzat kullandığımdan dolayı sistemi, herkes 1 kere bile kullansa işe yarıyor demektir.

ayrıca forumda belli bir mesaj sayısı olanları ancak listeye ekleyebilirim. her ne kadar sistem zaten güvene dayalı olsa da fake üyeliklere karşın böyle ufak bir önlem olur. tabii ki isteyen yazar, isteyen de güvenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordareon -- 21 Kasım 2008; 23:32:10 >
  • arkadaşlar ;

izmir karşıyaka veya herhangi bir yerden

bonus ile 1500 e kadar yardımcı olabilirim biraz daha çıkarım ama bu sefer kartı ben kullanamam :)

benide ekleyebilirsiniz (ben sadece birlikte kısmında varım,diğerinin vebaline girmem)
  • Yüksek limitli Card Finans kartım var İstanbul içinde 12 ayda en az zararla çevirebileceğim bir borçlanma yöntemi arıyorum.

Ulvi
  • bende yapıkredi, cardfinans, axess, fortis var. ankaradan arkaşlara yardımcı olabilirim.
  • hepsiburada.com da malum world play karta % 25 indirim var.Neyse Ataşehir civarında world play kartı olan varsa bir tane elektrik süpürgesi alacam. (Arnica hydra rain plus ) indirimle 237 YTL tutuyor. Eğer şirket bizzat gidilince malı teslim ediyorsa araçla da gider geliriz.
    Yerleri Ümraniye de olduğu için oldukça yakın. Olmazsa tel ile sipariş verip bizzat gelip alacağımızı söyleriz.
    Aynı ürün diğer % 25 indirim yapılan mağazalarda da varsa ordan da gider canlı alırız. Ama bimeks de göremedim. Çok makbule geçer yardımcı olacak olursa.
    üç arkadaşa pm attım.. eğer hiçbirinden cevap gelmezse yönetici sn. ömer özkan'ın kartını kullanmayı talep edecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 23 Kasım 2008; 19:59:46 >

• arkadaşlar hepsiburadadan alışveriş yapıcam yaklaşık 400 liralık bir alışveriş olucak playclub sahibi ankaradaki arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim semt dikmen

istenildiği taktirde kart sahibinin hesap kesim tarihi beklenecektir ödemeyide peşin yapacağım

pm ile ulaşırsanız sevinirim
  • istanbuldan bana world play club ile (%25 puanı kullanmamışsa) BIMEKSTEN samsung d780 alacak kimse varmı... taksitle 280 lira ödeyin, ben nakit 300 vereyim

sadece yarın için %18 telefon indirimi varmış, şansımı bu şekilde denemek istedim
  • arkadaşlar min. peşin fiyatına 12 taksitli alımlarınızda kartlarımı kullandırabilirim.. üstelik %3 eksik haliyle. nakit mal almak isteyen arkadaşlar pm. lütfen.

ör: -peşin 1000 liralık alışveriş yapacaksınız ürün kredi kartına ve nakite aynı fiyat. anşalıp benim kartlarımla alıyoruz. ve siz -%3 bana ödüyorsunuz.
    970 ytl..
    -istanbul içi birebir çözebiliriz. istanbul dışı havale ve işlem...
    -daha kısa taksitli ve kampanya kartına yapılacak alımlarda indirim olmadan kullanabiliriz.

bonus 32.500
    finans 15.000
    maximum 7.000
    world 4.000
    asya 4.000
  • quote:

Orjinalden alıntı: silbus81
    bonus 32.500

Maşallah..
  • eee kartı iyi kullanan müşteri olunca böyle oluyor.. Tabi birde borçları aksatmamak gerekiyor.
  • Arkadaşlar bana da Hepsiburada'dan yapacağım 450 YTL civarında bir alışveriş için bir Play Club üyesi gerekiyor. Puan kampanyası dahilinde yapacağım bu alışverişin puanı düşülmüş halinin taksitli fiyatını peşin ödeyebilirim ürünü teslim alınca. Böylece bu alışverişi yapan arkadaşın da istediği taksitte geri ödeyebileceği 450 YTL civarı para+paun'ı olur. İlgilenen varsa Cumartesi saat 5'e kadar bana telefonunu özel mesaj ile atarsa konuşup anlaşabiliriz.

Ankara'dan olursa işlem çok daha kolay gerçekleşir.
  • Play club üyesine gerek kalmadı.
  • Arkadaşlar World Card'ı olan Konya'da yaşayan birini arıyorum.Bimeks'teki Acer notebooku almak için acilen world card'a ihtiyacım var.Para konusunda tüm güvenceleri verebilirim.
  • Konuyu açan arkadaş bilgileri güncellemiyor. Daha önce hem buraya yazdım hem özel mesaj attım ama listeye eklemedi.
  • Arkadaşlar ankarada oturan world play card sahibi bi arkadaş arıyordum. hepsiburadanda x800 almayı düşünüyorum. %25 indirimle 270-280 lira arasında bir şeye denk geliyor. eğer yardımcı olmak isteyen varsa lütfen pm yollasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxhell

istanbuldan bana world play club ile (%25 puanı kullanmamışsa) BIMEKSTEN samsung d780 alacak kimse varmı... taksitle 280 lira ödeyin, ben nakit 300 vereyim

sadece yarın için %18 telefon indirimi varmış, şansımı bu şekilde denemek istedim

mesjı kaçımışım pardon ist zeytinburnu olarak :(
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.