Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
75.042
Cevap
895
Favori
2.463.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kozyatağı istanbulda oturuyorum
    şu an güncel vatanbilgisayar bostancı bankasya kart %18 indirimine komisyonsuz bişeysiz nakit karşılığı yardımcı olurum.
    pm ile telefon numarası verebilirim.
  • asya card indiriminden limitsiz olarak bende ankarada yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
  • merhaba arkadaşlar uno klübten buraya sıçradım sizlere bir sorum olacak kredi kartı borcu öderken bu günkü faizli borcunuz diye bir ifade var mesela borcum 353 ytl faizli borcum 369 ytl halbuki faiz işleme durumu yok çünkü heo tam yatırıyorum parayı..anlamadım ..bugün farkettim yarın bankaya gidip öğreneceğim ..kartım vakıf kart
  • y abenim kerdi kartımyok shopto.net ten oyun alcam birisi alsa bende ona ücreti ödesem olur mu ya
  • vakıfbank ta oluyor öyle daha önce fazla yatırmışşsındır 16 lira ordan geliyor benimde var aynısını diyor
    quote:

Orjinalden alıntı: justalion

merhaba arkadaşlar uno klübten buraya sıçradım sizlere bir sorum olacak kredi kartı borcu öderken bu günkü faizli borcunuz diye bir ifade var mesela borcum 353 ytl faizli borcum 369 ytl halbuki faiz işleme durumu yok çünkü heo tam yatırıyorum parayı..anlamadım ..bugün farkettim yarın bankaya gidip öğreneceğim ..kartım vakıf kart
  • Merhaba
    bende bu konuda size yapabileceğim bir dayanışma örneği vereyim
    finansbank parapuanlarınız %20 fazlasına satışdaki ürümlerimden istediğinizi veririm (gittigidiyor/hemalhemsat/nevaria)
    yada hepsiburada.com /hizlial.com da istediğiniz ürünü size alırım parapuanlarınızın %10 fazlasına

yani 1000YTL parapuanınız var ise 120ytl lik ürün veririm yada yada 110ytl lik hb alışverişi yaparım,
    ayrıntılar hakkında pm atınız

referans için google "gittigider" diye aramanız yeterli

Saygılar
  • teşekkür ederim alikuşçu insanın kafasını gereksiz yere meşgul ediyorlar işte doğru düzgün yazsalar halk anlar olmaz kafaları karıştırmak lazım:)
  • ıyı aksamlar bursa electroworldten kredı kartınızlıa bı urun alabılmem mumkunmudur acaba ama kartınızın world play clup ozellıgı olması gerekıyor gerı donus yaparsanız cok sevınırım ,,ben tutarı sıze nakıt olarak verıcem ,,

yahya guvercın

haydar131@hotmail.com

0 542 443 68 93
  • istanbuldan worldcard ihtiyacı olanlara yardım edebilirim...
  • ANTALYA

HCBS ADVANTAGE BLACK
    GARANTİ BONUS
    FİNANSBANK CARD FİNANS(GO!)

bende yardımcı olabilirim

0544 827 00 74
    Orhan

Antalya'da bir tek benmi varım yuhannes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaRLooT -- 6 Mart 2009; 2:03:33 >
  • arkadaslar siteye bi süredir ugramıyorum ama güzel fikir tebrik ederim fikir sahibi ve uygulayan arkadaslardan....
    kendi bilgilermi vereyim isteyene yardımcı oluruz:
    müsayit günleri : aksam saat 17:00 a kadar müsayitim sonra işe gidiyorum sabitt:=)
    kredi kartlarım : bank asya 1250 limitli
    maxsimum 6000
    ideal kart 4000
    card finans 1500
    haa arkadaslar benim belsinde marketim var acil paraya sıkısan olursada kartla cekip nakit yaparım ama söyleyim %3 komisyon eklerim cekerken
    yani 100 liraya ihtiyacı olan biri gelip kart la cektirip paraya dünüştürmek istediginde kartan 103 ytl cekerim....
    kayseri merkezde olan her yere gelebiilirim komisyonu yapma nedenin banka anlaşmasından dolayı 40 günden önce paranı almak istersen %3 kesinti yapıyorlar ve bu kadar uzun vadeli işlerimi aksatır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B0E7A8110 -- 6 Mart 2009; 1:51:55 >

• arkadaslar bence dsunen arkadas ıyı dusunmus belkı o ay kartını ısletme durumu olabılır ödeyemıyen arkadas var sa eger benım gıbı :D
    ben fiko SAMSUN CARD FINANS ASYA BANK HSBC EN QZ BIN YTL EN FAZLA 2760YTL IYI GUNLER
  • Vatan bilgisayarda kullanılmak üzere, 145 liralık world card aramaktayım.. 5 taksit yapıyor vatan..

bostancı yada topkapı şubesi uyar..

pm atınız..
  • vatanbilgisayardan alışveriş yapacaklara yardımcı olurum. yüzde 15 indirim yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal312 -- 1 Mayıs 2009; 4:31:57 >
  • Toplamda %15 mi oluyor, yoksa %12 üstüne %15 indirim mi anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 1 Mayıs 2009; 2:55:41 >
  • ikisini birleştirmiyorlar. bu durumda indirimin de bir anlamı kalmıyor. gene de isteyen olursa yardımcı olurum.
  • WORLDCARD
    BONUS
    CARDFINANS
    ACCESS

istabul anadolu yakasındakı arkadaşllara yardım edebılırım indirim zamanlarında..
  • İstanbul avrupa yakası

HSBC Advantage Limit:2000 TL
    Bonus Card Limit:2000 TL
  • elmadağ vatanda WORLD kullandırılır. PM Lütfen Tplm 9000 limit
  • İSTANBUL AVRUPA YAKASI İÇİN KULLANMAK İSTEYENLER PM ATSIN.

YAPI KREDİ PLAY CLUB : LİMİT 21.500

HSBC ADVANTAGE : LİMİT 25.500

AXESS : LİMİT 7.000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyacı -- 16 Mart 2010; 16:09:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.