Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
75.042
Cevap
895
Favori
2.463.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende CARDFiNANS var.Kullanmak isteyenlere EXTRA %5 indirim yapabilirim :) TAKSiM'deyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zhangguang

Bende CARDFiNANS var.Kullanmak isteyenlere EXTRA %5 indirim yapabilirim :) TAKSiM'deyim...

EXTRA %5 indirimmi?
  • HSBC 7.5k Ankara

-bu arada harbiden forum mantığı budur, açanı da katılanı da tebrik ediyorum-
    -şu hsbc'nin teknoloji de bi faydasını göremedik gerçi de olsun altın gibi parlıyo cüzdanda-
  • ankaradaki arkadaşlara istanbul yolu üzerindeki mağazalarda kredi kartı ödemesinde yardımcı olabilirim. axes, aysa, finans, world var. kredi kartı kartı borcu kapatacağımdan benim de işim görülmüş olur.
  • arkadaslar izmir deyım axess bonus asya world limit sıkıntısı yok ısteyen arkadaslara yardımcı olurum
  • ben bişi anlamadım indirim yapanların filan ne karı var bu işten niye herkes kart kullandırmak için can atıyor
  • bankayla anlaşması vs olabilir

mesela bonusta sözünüze bonus var

adam diyoki her ay 2000 lira harca peşin 200 lira vereyim sana

sonrada yine bonus kazan

yada 5-6 taksitle alıyor ama parayı peşin tahsil ediyor

bu kriz ortamında ne iyi kredi ile uğraşmazsın gibisinden

bende etrafımdakilere yapıyorum genellikle

bişey istiyolar taksitle alıyorum kendim peşin tahsil ediyorum

o parayıda borsada değerlendiriyorum bu sürede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 3 Mayıs 2009; 10:20:36 >
  • Uzun zaman sonra mailime gelen özel mesajınız var e-postasından sonra bir giriyim bakiyim konu ne durumda dedim. Maşallah, hala aktif tutuluyor ve kullanılıyor olmasına çok sevindim.

Öncelikle listeye eklenmek için isteklerini gönderen arkadaşlardan özür diliyorum. PM ile ulaşanları hemen listeye ekleyeceğim. Yurtdışında yüksek lisans çalışmalarına başladığımdan dolayı hiç vakit ayıramıyorum DH'ye ve herhangi bir foruma ancak vaktim oldukça son eklemeden bu yana gelen mesajları eklemeye çalışacağım.

Ancak liste çok kabarıyor ve uzuyor. Bu da işlevine biraz zarar veriyor. Temizleme niyetindeyim fakat bunu nasıl yapabileceğim konusunda hiçbir fikrim yok Bir ihtimal tüm listedekilere bir ÖM atıp, teyit göndermeyenleri silebilirim.

Eleştiriler ve açıklar tabii olacaktır fakat en önemlisi kar amacı gütmüyoruz burada arkadaşlar, topluluk olmanın faydalarından yararlanıyoruz Her ne kadar topluluktan baya ayrı kalsam da DH kalbimde yaşıyor

EDIT: Listeyi ve konuyu güncelledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordareon -- 3 Mayıs 2009; 13:32:32 >

• ELİMDE NAKİT VAR , WORLD KART İLE VATANDAN ÜRÜN ALACAĞIM

Vatan Bilgisayarda world kart ile 5taksit ile 868TL olan bir ürünü nakit olarak alacağım.

Bu yüzden world karta ihtiyacım var. 868TL yerine 830TL nakit vereceğim, acil nakit sıkıntısı olan varsa bana ulaşsın.

Ben kart sahibine 830TL vereyim ve onun kartını birlikte Vatanda kullanalım,

Kart sahibisi ise benden aldığı nakit ile sıkıntısını gidersin ve bankasına borcu 5taksit ile ödesin

Lütfen özelden mesaj atınız. Not: bende de playclub card var ama elimde nakit olduğu için nakit ihtiyacı olup bana indirim yapabilecek birini arıyorum yoksa vatandaki world indiriminden istersem kendi kartımla da faydalanabilirim ama amacım mümkün olduğunca az nakit ile ürünüme sahip olmak.

• WORLD KARTI OLUP NAKİT İHTİYACI OLAN YOK MU?

İSTANBULDAN İNDİRİM İSTİYORUM, NAKİT VERECEĞİM
  • Ben de uçak bileti almak için HSBC kart kullanan birinden puan satın almak istiyorum.Bu ay hem kendime hem de kardeşim ve çocuklarına uçak bileti almam lazım.Erken rezervasyon yaptıramadığım için uçak bileti baya kazık fiyata geliyor.HSBC kart sahipleri uçak biletini alırken puanları 4'e çarpılıyordu ama halen aynı uygulama var mı bilmiyorum.HSBC kartı olup ta birikmiş puanını paraya çevirmek isteyenler olursa lütfen pm atsınlar.Saygılar.
  • Bursadan veya internetten

Worldcard 1000ytl
    Hsbc 1500ytl
    Bonus 2000ytl

gibi rakamlarda yüzde 3 indirimi de ben ekleyerek ürün alabilirim nakit karşılığı,kart borcunu kapatmam gerektiğinden bu yol makul benim için.

O uygulama 2009da bitti sanırım ben Aralık ayında kullanmıştım 4 misli puan uygulamasını bitiyor diyordu ama yine de araştırın.
    quote:

Orjinalden alıntı: lawyerdem

Ben de uçak bileti almak için HSBC kart kullanan birinden puan satın almak istiyorum.Bu ay hem kendime hem de kardeşim ve çocuklarına uçak bileti almam lazım.Erken rezervasyon yaptıramadığım için uçak bileti baya kazık fiyata geliyor.HSBC kart sahipleri uçak biletini alırken puanları 4'e çarpılıyordu ama halen aynı uygulama var mı bilmiyorum.HSBC kartı olup ta birikmiş puanını paraya çevirmek isteyenler olursa lütfen pm atsınlar.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 26 Mayıs 2009; 15:17:31 >

• maximum 6700
    asya 4000
    bonus 4000
    cardfinans 3000

kartaldayım. 12 ay altı alımlarda indirim söz konusu değil.
  • Ankara finans taksitli alış verişler indirimli nakit alışveriş yardımcı olunur
  • Herkez yardımcı oluyor ama sanırsam yardım isteyen pek yok ama ben puanlarınız alırım sadece finasbank ykp (-300 tl avansada geçebiliyorsunuz) advantage black /rogue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gittigider -- 27 Mayıs 2009; 1:24:58 >
  • Hsbc Campus Kart
    Garanti Bonus Kart
    İsbank Maximum
    Ingbank Bonus-Maksimum

İstanbul Avrupa yakasındayım
  • gerçekten çok iyi bir yardım yenı gordum bende geçen ay leptop aldım axess olmadıgından dolayı ucuza almadım 50 100 lıra gıbı bır zararım oldu bır de 1200 lıra peşin verdım :\ 300 lırasını karttan geçirdim çok koymuştu
  • quote:

Orjinalden alıntı: gittigider

Herkez yardımcı oluyor ama sanırsam yardım isteyen pek yok ama ben puanlarınız alırım sadece finasbank ykp (-300 tl avansada geçebiliyorsunuz) advantage black /rogue

Evet yaa eskisi gibi kampanya yok artık.Nerde o Cardfinans kampanyaları %30 indirim ,bedava ucak bileti kampanyaları.Yunanlılar aldı kampanya bitti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lawyerdem

Ben de uçak bileti almak için HSBC kart kullanan birinden puan satın almak istiyorum.Bu ay hem kendime hem de kardeşim ve çocuklarına uçak bileti almam lazım.Erken rezervasyon yaptıramadığım için uçak bileti baya kazık fiyata geliyor.HSBC kart sahipleri uçak biletini alırken puanları 4'e çarpılıyordu ama halen aynı uygulama var mı bilmiyorum.HSBC kartı olup ta birikmiş puanını paraya çevirmek isteyenler olursa lütfen pm atsınlar.Saygılar.

HSBC KARTLARINDA BİRİKMİŞ PUANLARINIZI :

-HSBC Campus, HSBC Advantage Classic/Standard ve Hızz Standard Kredi Kartları’nda BİREBİR
    -HSBC Advantage Gold ve Hızz Gold Kredi Kartları’nda 2 İLE ÇARPILARAK
    -Advantage Rouge, Advantage Black, HSBC Advantage Platinum ve Hızz Platinum Kredi Kartları’nda 3 İLE ÇARPILARAK KULLANABİLİRSİNİZ.

HSBC'NİN SİTESİNDEKİ PUAN AÇIKLAMASI BU ŞEKİLDE. ESKİDEN NE GÜZEL HEPSİNDE 4 İLE ÇARPILIYORDU. ARTIK KART ÇEŞİDİNE GÖRE İKİ VEYA ÜÇ İLE ÇARPILABİLİYOR. ARTIK PUANLARI TOPLAMAK DA İYİCE ZORLAŞTI. ÜYE İŞYERLERİNİN KAMPANYALARINI TAKİP EDEREK PUAN TOPLANABİLİYOR. YOKSA NORMAL ALIŞVERİŞTE VERDİĞİ 3-5 KURUŞLA DOĞRU DÜRÜST UÇAK BİLETİ KARŞILIĞI OLACAK ŞEKİLDE PUAN BİRİKTİRMEK İMKANSIZ GİBİ.

• Asya Card

İstanbul avrupa yakasından nakit ödeyecek arkadaşlara kendim %5 indirim yapıyorum... Acil nakite ihtiyacım var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 30 Mayıs 2009; 23:51:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.