Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75.042
Cevap
895
Favori
2.463.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar, bir sorum var, cevabını bilenler yazarsa sevinirim

Kredi kartı borcunu ek hesaptan ödemek zorunda kaldım. Ek hesap faiz oranı %4.25. Eğer kredi kartımın sadece asgari ödemesini yapmış olsaydım, geri kalan kısmı için alışveriş faiz oranı %3.49 olarak belirtilmiş. Banka işbankası. Bu kredi kartı borcumun sadece asgarisini ödeyip, gerisini ödemeseydim, borcuma sadece %3.49 mu faiz uygulanacaktı? Yoksa şuydu buydu denilip ek hesabın faiz oranından daha fazla mı borç çıkarılacaktı. Yani kısaca ek hesap mı, kredi kartı faizimi daha uygun?

• ek hesap daha kazıktır kesin uzak dur borcunun asgarisini öde ek hesabın tek avantaşı acil nakit ihhtiyacında %3 anlık işlem ücreti olmaması başak bir cacık yok ilk fırsatta kapat

Kart borcunuda taksitle altın alıp peşin satarak en kolay o şekilde yapılandırabilirsin
  • Yapı Kredi Play Clup 1000 tl
    Garnti bonus 1500 tl
    İkametim Ankara Etlik
  • Dostum sen ne kadar güzel birşey yapmışsın böyle bu topiği açalı 2 sene olmuş ama tebrik ederim valla

Bonuz Card - Gaziantep tuzumuz olsun çorbada
  • İzmirde nakit ihtiyacı olan world cardlı bir arkadaş varsa vatanbilgisayardan Q9550 almayı düşünmekteyim , ikimizinde işi görülmüş olur bu sayede .
  • Şöyle diyeyim bir tanıdıgım geliyor ya şu ürünü çok istiyorum ama bende kart yok ben sana parasını vereyim sen al diyor parayı veriyor alıyorum sonra parayı harcıyorum bi kaç gün sonra benim begenip almaya çalıştıgım ürünü maalesef kartımda yeterli limti kalmadıgı için alamıyorum çünkü arkadaşıma ürün aldım
  • Arkadaşlar bir satış ilanım var ama; konu worldcard olduğu için buraya da yazayım dedim. İlgilenirseniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_34106008/tm.htm
  • Arkadaşlar kredi kartı kullanmayı düşünüyorum normal ve online alışverişler için AXESS düşünüyoruz ne diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 20 Aralık 2009; 23:08:38 >
  • güncel kredi kampanyaları olan varmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkaya89

güncel kredi kampanyaları olan varmı...

play temassız ile 4 alışveriş yap biri hediye var..
    dün yüklendi 35 tl bana..4*35 benzin al--3*35 öde kısaca süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkaya89

güncel kredi kampanyaları olan varmı...

play temassız ile 4 alışveriş yap biri hediye var..
    dün yüklendi 35 tl bana..4*35 benzin al--3*35 öde kısaca süper

bana da 50 tl indirim yüklenmiş toplam
  • güzel kampanya play kartı temazzıslık özelliği kazandıralım...
  • bu özelliği kullandığınız yerler nereler???
  • BP nin kartfinans la kampanyası var
    3 defa 100 lira ve üzerine 30 lira
    5 defaya 50 lira hedye
  • Konya'da yada 13-16 mayıs tarihleri arasında Ankara'da da olur Axess kredi kartı olan ve yaklaşık olarak 350-400 liralık alışverişte bulunabileceğim bir kart sahibi arıyorum karşılığında nakit vereceğiz ancak istek olursa bende Maximum ve CardFinans var alışveriş karşılığı olarak bunlardanda faydalanılabilir.
  • iş bankası maximum
    garanti bonus
    card finans

istanbuldan isteyen arkadaşa yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

MERHABALAR. ACİL OLARAK EN AZ 400LİRA KULLANILABİLİR LİMİTİ OLAN WORD KART LAZIM

(5LİRA KARŞILIĞI PLAY YAPILACAK VE HB KAMPANYASINDAN FAYDALANMAMIŞ OLMASI GEREKMEKTE)

400LİRA / 6 = 66,6 *6 OLARAK ÖDİYCEKSİNİZ.

160LİRA PUAN ALICAKSINIZ (60LİRA 4GÜN SONRA + 100LİRA TEMMUZDA) + 275LİRA NAKİT HEMEN YOLLIYCAM HESABINIZA

275NAKİT + 160PUAN - 5LİRA PLAY CARD YAPMA= 430LİRA VERİCEM

YARDIMCI OLUCAK VARSA ÇOK SEVİNİRİM. KENDİ LİMİTİM DOLU OLDUĞU İÇİN FAYDALANAMIYORUM ŞUANDA

275 lirayı kendi kartına yatırsan limit açılmıyor mu?

• 275 lirayı kendi kartına yatırsan limit açılmıyor mu?

hayır açılmıyor. limitin %15i kadar açılıyomuş buda benim işime yaramıyor.
  • kardeş bonus olsa yapardım ama world kart yok malesef
  • Kredi Kartı konusu ama Teknosa'dan alışveriş yapacaklar için 500TL'lik hediye çekini 450TL'ye satıyorum (Son fiyat)
    ilgilenen olursa PM atabilir
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.