Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75.042
Cevap
895
Favori
2.463.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osstation

Yanlış anlamayın ama diyelimki arkadaşlar parayı peşin verdi, siz de taksitle çektiniz. Allah göstermesin birkaç ay sonra işinizden oldunuz ve taksitleri ödeyemeyecek duruma geldiniz, bu durumda ne olacak? Tabi kimse kimseyi zorlamıyor burada, herkesin yardım amaçlı bulunduğuna da eminim ama yarının ne göstereceği de belli olmaz. Ben başkası için böyle bir riske girmezdim.

Neyse, hayırlı alışverişler..

risk bunun neresinde arkadaşımıza bir nevi yardımcı oluyorsun,taksite girmezsiniz ondan aldığınız parayı hemen tümden yatırırsınız böylece sorun olmaz,maksat kartı olmadığı için ürün alacak kişiye yardımcı olmak,kısaca siz istemezseniz risk olmaz...

• Konu Başılığı : Kredi kartı yardımlaşma kulübü
    Konu İçeriği : Kredi kartı ödemelerini yapamadığı için zora düşmüş insanların durumunda faydalanarak en yüksek iskonto oranından nakit kredi verme kulübü... Yani Tefeciler Kulübü...

İyi niyetli olan arkadaşları tenzih ederim ancak zaten zorda olan adama.... yok ordan puan alacaksın, burdan 5 taksit yapacaksın o halde Net Bugünkü Değer hesabından peşin paraya %5 iskonto yap, normal satış fiyatı 100 tl olan ürünü kampanya fiyatı 88 liradan %25 wroldpuan düştükten sonra 66 liraya bir de nakit iskontosu ile 63 liraya alayım gibi abuk subuk bir konuya dönüştü/dönüşüyor/dönüşecek...

Lütfen arkadaşlar, eğer gerçekten temiz niyetiniz var ise, adam gibi ben nakit vereceğim sadece kampanyalı fiyattan yararlanmak istiyorum gerisi beni ilgilendirmez deyin, dara düşmüş arkadaş da biraz ferahlasın, size dua etsin. Hem siz kazanın hem arkadaşa kazansın, karşılıklı olarak birbirnizin duasını alın. %5 e satmayın duanızı... Bu kadar ucuz adam olmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

MERHABALAR. ACİL OLARAK EN AZ 400LİRA KULLANILABİLİR LİMİTİ OLAN WORD KART LAZIM

(5LİRA KARŞILIĞI PLAY YAPILACAK VE HB KAMPANYASINDAN FAYDALANMAMIŞ OLMASI GEREKMEKTE)

400LİRA / 6 = 66,6 *6 OLARAK ÖDİYCEKSİNİZ.

160LİRA PUAN ALICAKSINIZ (60LİRA 4GÜN SONRA + 100LİRA TEMMUZDA) + 275LİRA NAKİT HEMEN YOLLIYCAM HESABINIZA

275NAKİT + 160PUAN - 5LİRA PLAY CARD YAPMA= 430LİRA VERİCEM

YARDIMCI OLUCAK VARSA ÇOK SEVİNİRİM. KENDİ LİMİTİM DOLU OLDUĞU İÇİN FAYDALANAMIYORUM ŞUANDA

Valla yardımcı olmak isterdim, hatta 30 TL fazlayı da istemem ama kart aidatımı her sene iptal ettiren biri olarak Play'e geçtikten sonra kart aidatında zorluk çıkartmalarından korktuğum için uzun zamandır Play'e geçirmiyorum kartımı maalesef. Bu nedenle play'den faydalanamıyacağınız için sanırım avantajı da kalmıyor durumun.

• Sonuna kadar katılıyorum. Bazı arkadaşların tekliflerini okudukça zor tuttum kıendimi onlara istinaden cevap yazmamak için. Açıkça salak arıyorlar, yada kendilerini akıllı zannediyorlar. Ordan böyle burdan şöyle. Yok puan kazancan yok bilmem ne yapçan. Bankanın verdiği puanları kendileri veriyormuş gibi bir de geri ödepe planına dahi ediyorlar. Ya adam o puanları nasıl nakite çevircek de kart borcunu ödicek. Hadi çevirmek için bir yer ile anlaştı diyelim, o kişi komisyon almicak mı? Evde ING Bonus'tan Türkiye Finans karta kadar, Garanti Bonus'tan Yapı Kredi Playclub'a kadar sürü ile kart var. Ama böyleleri için kılımı kıpırdatmam!!!

quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

Konu Başılığı : Kredi kartı yardımlaşma kulübü
    Konu İçeriği : Kredi kartı ödemelerini yapamadığı için zora düşmüş insanların durumunda faydalanarak en yüksek iskonto oranından nakit kredi verme kulübü... Yani Tefeciler Kulübü...

İyi niyetli olan arkadaşları tenzih ederim ancak zaten zorda olan adama.... yok ordan puan alacaksın, burdan 5 taksit yapacaksın o halde Net Bugünkü Değer hesabından peşin paraya %5 iskonto yap, normal satış fiyatı 100 tl olan ürünü kampanya fiyatı 88 liradan %25 wroldpuan düştükten sonra 66 liraya bir de nakit iskontosu ile 63 liraya alayım gibi abuk subuk bir konuya dönüştü/dönüşüyor/dönüşecek...

Lütfen arkadaşlar, eğer gerçekten temiz niyetiniz var ise, adam gibi ben nakit vereceğim sadece kampanyalı fiyattan yararlanmak istiyorum gerisi beni ilgilendirmez deyin, dara düşmüş arkadaş da biraz ferahlasın, size dua etsin. Hem siz kazanın hem arkadaşa kazansın, karşılıklı olarak birbirnizin duasını alın. %5 e satmayın duanızı... Bu kadar ucuz adam olmayın...

• Selam bende play card ile hepsiburadan 6303 almak istiyorum. İki tarafından karlı olacağı şekilde nasıl alırız daha doğrusu yardım etcek olan varmı teşekkrürler
  • www.hepsiburada.com
    Nokia E63 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    http://www.hepsiburada.com/nokia-e63/productdetails.aspx?productId=telcepnoke63&categoryId=371946#tablnk

6 x 65TL verebilirim, hepsini nakit veremem maalesef

İster peşin, ister 12 taksit alır play card sahibi
    %25 puanı da seve seve kullanır

PlayCard sahibi bu vesileyle 390 x 0.25 = 92.5 TL puan kazanıyor
    Benim de telefonu taksitle alma imkanım oluyor.

Ama tabii karşılıklı güven meselesi.

İlgilenen olursa pm

• isteyene play card amade. hepsiburadada kampanyadan faydalanmadım.
  • +1

quote:

• + 1

quote:

Lütfen arkadaşlar, eğer gerçekten temiz niyetiniz var ise, adam gibi ben nakit vereceğim sadece kampanyalı fiyattan yararlanmak istiyorum gerisi beni ilgilendirmez deyin, dara düşmüş arkadaş da biraz ferahlasın, size dua etsin. Hem siz kazanın hem arkadaşa kazansın, karşılıklı ola

• türkiye finans kredi kartım var, 55 lira da birikmiş puanım
    kartın çipi bozuldu, happy card ile değiştirecekler ancak ben puanlarım ölsün istemiyorum. sanal alemden puanları kullanarak alışveriş yapabileceğim bir yer veya site bilen var mıdır acaba
    teşekkürler yardımlar ve cevaplar için şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukalemuns

türkiye finans kredi kartım var, 55 lira da birikmiş puanım
    kartın çipi bozuldu, happy card ile değiştirecekler ancak ben puanlarım ölsün istemiyorum. sanal alemden puanları kullanarak alışveriş yapabileceğim bir yer veya site bilen var mıdır acaba

hepsi burada da kullanılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

quote:

MERHABALAR. ACİL OLARAK EN AZ 400LİRA KULLANILABİLİR LİMİTİ OLAN WORD KART LAZIM

(5LİRA KARŞILIĞI PLAY YAPILACAK VE HB KAMPANYASINDAN FAYDALANMAMIŞ OLMASI GEREKMEKTE)

160LİRA PUAN ALICAKSINIZ (60LİRA 4GÜN SONRA + 100LİRA TEMMUZDA) + 275LİRA NAKİT HEMEN YOLLIYCAM HESABINIZA

YARDIMCI OLUCAK VARSA ÇOK SEVİNİRİM. KENDİ LİMİTİM DOLU OLDUĞU İÇİN FAYDALANAMIYORUM ŞUANDA

Valla yardımcı olmak isterdim, hatta 30 TL fazlayı da istemem ama kart aidatımı her sene iptal ettiren biri olarak Play'e geçtikten sonra kart aidatında zorluk çıkartmalarından korktuğum için uzun zamandır Play'e geçirmiyorum kartımı maalesef. Bu nedenle play'den faydalanamıyacağınız için sanırım avantajı da kalmıyor durumun.

kartı kullanırsan bir sıkıntı çıkarmıyorlar iptal ediyorlar hemen

• quote:

Çok güzel özetlemişsiniz... world kartım var Ankara' da yardım edebilirim bu tür yaklaşımlarla mesaj atan olursa cevap beklemesin.

• arkadaşlar teknosadan 500 liralık alışverişe 50 lira indirim kodum var ilgilenen arkadaş olursa anteresteki teknosada kullanabilir (axess ile aslışveriş yapılacak)ilgilenen pm atsın ...
  • quote:

Cok kurmazsın ama çok şey istiyorsun. Madem kar edecen adamda etsin napacak puanı zaten 1ayda siliniyor mecbur harciyacak. Böyle herseyi ince hesapliyacaksan al esine dostuna bir kart daha ondan geçin

• Arkadaşlar merhaba,

üniversite okurken çıkartmış olduğum HSBC Campus Card'ımın limiti 500 TL idi ben birkaç ay önce 750 TL'ye yükseltmiştim.
    Şimdi TeknoSA'ya alınıp işe başlarsam 1000 TL kredi çekmek ve 750 TL'lik borcu bir anda örtüp Campus Card'ı kapatmak istiyorum.Çektiğim 1000 TL'lik krediyi ise taksitlere bölüp ufak ufak ödemek istiyorum.Sizce mantıklı mı ? Kredi kartına gelecek faizden kurtulmuş olacağım ve işimi göreceğim diye düşünüyorum.Başka önerisi olan var mı ?

World PLAY Kartımda var ama onu aktif olarak kullanıyorum.O açıdan kapatmayı düşünmüyorum,tersine limitini yükseltmeyi düşünüyorum.(Limit 500 TL)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Arkadaşlar merhaba,

üniversite okurken çıkartmış olduğum HSBC Campus Card'ımın limiti 500 TL idi ben birkaç ay önce 750 TL'ye yükseltmiştim.
    Şimdi TeknoSA'ya alınıp işe başlarsam 1000 TL kredi çekmek ve 750 TL'lik borcu bir anda örtüp Campus Card'ı kapatmak istiyorum.Çektiğim 1000 TL'lik krediyi ise taksitlere bölüp ufak ufak ödemek istiyorum.Sizce mantıklı mı ? Kredi kartına gelecek faizden kurtulmuş olacağım ve işimi göreceğim diye düşünüyorum.Başka önerisi olan var mı ?

World PLAY Kartımda var ama onu aktif olarak kullanıyorum.O açıdan kapatmayı düşünmüyorum,tersine limitini yükseltmeyi düşünüyorum.(Limit 500 TL)

Size birisinin bu bombayı cebine koy ve patlamazsa sana her ay 10-50 tl arası bir para vereceği dediğini düşün, tabii ki kabul etmezsin. Çünkü bomba bu mutlaka bir gün patlar.

Kredi kartını usturuplu bir şekilde kullanan bir sürü insan var kabul ediyorum. Ama usturuplu kullanacak makul harcama yapan bir kişi olmasına karşın başına türlü iş gelip veya bir şekilde şeytana uyup ölçüsünü kaçıran ve toparlayamayıp bankalara sürekli faiz ödemek zorunda kalan bir sürü insan da var. Dolayısıyla hiç bir zaman "ben bu duruma düşmem ben işimi bilirim" türünden ifadelerle olaya yaklaşmamak lazım.
    Kredi kartınızın olmaması çok kötü bir şey değildir hiç bir zaman, ama kerdi kartLARınızın olması bir ihtimal size çok zarar verebilir ve bu ihtimali sıfırlamanın tek yolu kredi kartı kullanmamak.

Naçizane tavsiyemi umarım dinlersiniz.

saygılar

• Estağfurullah. :-) Zaten borcu kapatıp kullanmamayı düşünüyorum.Evet zamanında ölçüsüz harcamalarım tonla oldu.Borç o yüzden zaten ama gerçekten "ben akıllandım" dediğim zamandan beri böyle gereksiz şeylere para harcamadım.O açıdan mutluyum.

Bakalım bir şekilde kapatacağım.Kredi kartını Temmuz'da,borcu ise Mart 2011 gibi kapamayı hedefliyorum. :-)
  • bilgi için teşekkürler
    kullandım puanımı, saolun

quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

quote:

Orijinalden alıntı: bukalemuns

türkiye finans kredi kartım var, 55 lira da birikmiş puanım

hepsi burada da kullanılabilir
  • Merhaba Arkadaşlar Hepsi Burada com'dan telefon(LgLG GD900 Crystal 1,5 Gb ) satın almak istiyorum Play card olmadığı için kampanyasından yaralanamıyorum Nakit ödeme yapacağım Play card olan yardımcı olmak isteyen arkadaşlar pm veya email yoluyla mesaj atarlarsa sevinirim
    İstanbul

Hayırlı Günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e00017 -- 8 Haziran 2010; 15:04:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.