Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: l.a.c.i.w.e.r.t Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75.043
Cevap
896
Favori
2.463.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatanbilgisayar Ankara ykb worldcard - tek çekim 300 -450 tl arası .nakit ihtiyacı olan yada yardımlaşma yapabilcek arkadaşımız varsa ACIL pm lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l -- 17 Haziran 2009; 19:56:21 >
  • ben yardımcı olurum dostum pm almada bı sorun var galıba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: syruse

ELİMDE NAKİT VAR , WORLD KART İLE VATANDAN ÜRÜN ALACAĞIM

Vatan Bilgisayarda world kart ile 5taksit ile 868TL olan bir ürünü nakit olarak alacağım.

Bu yüzden world karta ihtiyacım var. 868TL yerine 830TL nakit vereceğim, acil nakit sıkıntısı olan varsa bana ulaşsın.

Ben kart sahibine 830TL vereyim ve onun kartını birlikte Vatanda kullanalım,

Kart sahibisi ise benden aldığı nakit ile sıkıntısını gidersin ve bankasına borcu 5taksit ile ödesin

Lütfen özelden mesaj atınız. Not: bende de playclub card var ama elimde nakit olduğu için nakit ihtiyacı olup bana indirim yapabilecek birini arıyorum yoksa vatandaki world indiriminden istersem kendi kartımla da faydalanabilirim ama amacım mümkün olduğunca az nakit ile ürünüme sahip olmak.

Valla 868 ise 868 e yardımcı olabilirim world kart açtırmak istemiyorsan. Ama yok fazladan indirim olsun diyorsan çok şükür borcum yok yardımcı olamam.

• quote:

Vatan Bilgisayarda world kart ile 5taksit ile 868TL olan bir ürünü nakit olarak alacağım.

Bu yüzden world karta ihtiyacım var. 868TL yerine 830TL nakit vereceğim, acil nakit sıkıntısı olan varsa bana ulaşsın.

Kart sahibisi ise benden aldığı nakit ile sıkıntısını gidersin ve bankasına borcu 5taksit ile ödesin

Lütfen özelden mesaj atınız. Not: bende de playclub card var ama elimde nakit olduğu için nakit ihtiyacı olup bana indirim yapabilecek birini arıyorum yoksa vatandaki world indiriminden istersem kendi kartımla da faydalanabilirim ama amacım mümkün olduğunca az nakit ile ürünüme sahip olmak.

Nakit ihtiyacım olsa böyle kurnazlar tarafından keriz yerine konacağıma, gider taksitle altın alır satarım daha iyi

• arkadaşlar benim çok acil bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevineceğim.
    ben kredi kartı almak için bonus axesse başvurdum bu başvurularım reddedildi, ben de yapıkrediye başvurdum son olarak. ordan da bana şöyle bir yazı geldi:
    Banka kartları ve kredi kartları kanunu geeğince, 2 yıldan eski kredi kartı kullanıcısı olamayan müşterilere tahsis edilecek kredi kartı limitine sınırlandırma getirilmesi, 1 mart 2007 tarihinden itibaren, tüm kart çıkaran kuruluşlar için yasal zorunluluk haline gelmiştir.
    Bu doğrultuda, tarafımıza beyan ettiğiniz gelir paralelinde, bankamızdan ve ya piyasadaki diğer bankalardan sahip olduğunuz kredi kartlarınıza ait limitler kontrol edilerek, yukarııda belirttiiğimiz kanun düzenlemesi nedeni ile kredi kartı başvurunuza olulu yanıt verilememiştir.
    Tarafımıza ek gelir belgesi beyan edebilmeniz halinde dilekçeniz ile kredi kartı talebiniz yeniden değerlendirilecektir. ayrıca diğer banka kredi kartlarınızdaki limitlerinizi azaltmanız ya da diğer banka karlarınızı iptql ettirmeniz durumunda da kredi kartı başvuru talebiniz tekrar değerlendirilebilecektir.

ARKADAŞLAR BENİM BAŞKA KREDİ KARTIM YOKKKK!!!!! NEDEN BÖYLE BİR YAZI GELDİ DİYE BANKAYI ARADIM BİR CEVAP VERMEDİLER YARDIMCI OLUR MUSUNUZ BEN ŞİMDİ NEREYE BAŞVURMAM GEREK NERDEN BİLGİ ALABİLİRİM VE DE SİZLER BANA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ ŞİMDİDEN TŞK EDERİM

• ya yazı yanlışlıkla sana yazıldı yada sizin adınıza birileri kart cıkardı

Ama muhtemel benim düşüncem başvurduğunuz kartlardan bir tanesi kabul edildi lakin size ulaşmadı başvuru yaptığınız bankaları teker teker arayınız benim adıma kart varmı diye
  • Çok yaratıcı bir fikir. Konuyu açan arkadaşı tebrik ederim :)

Geçen hafta Vatan bilgisayardan Acer laptop aldık, world kartımız olmadığı için nakit ödemede 50 lira fazla verdik. Bu konudan daha önce haberimiz olsaydı hem 50TL cebimizde kalırdı hem de nakite sıkışmış olan birisine yardımcı olabilirdik. Neyse kısmet diyelim bir dahaki sefere inşallah :)
  • Evet konu güzel ama cardfinans kampanya yapmıyor artık ..evet vatanda world kampanyası var,bi o var kampanya sanırım
  • Evet bazen işe yarıyor. Eskiden tek kartım vardı ve sıkıntı oluyordu. Şimdi ne ararsan var.

Olan kartlar: Garanti Bonus, Vakıfbank World, Ziraat Maksimum, Advantage, Asyacard.

İhtiyaç dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.
  • Mersin
    Cardfinans
    Maximum
  • Yanlış anlamayın ama diyelimki arkadaşlar parayı peşin verdi, siz de taksitle çektiniz. Allah göstermesin birkaç ay sonra işinizden oldunuz ve taksitleri ödeyemeyecek duruma geldiniz, bu durumda ne olacak? Tabi kimse kimseyi zorlamıyor burada, herkesin yardım amaçlı bulunduğuna da eminim ama yarının ne göstereceği de belli olmaz. Ben başkası için böyle bir riske girmezdim.

Neyse, hayırlı alışverişler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Yanlış anlamayın ama diyelimki arkadaşlar parayı peşin verdi, siz de taksitle çektiniz. Allah göstermesin birkaç ay sonra işinizden oldunuz ve taksitleri ödeyemeyecek duruma geldiniz, bu durumda ne olacak? Tabi kimse kimseyi zorlamıyor burada, herkesin yardım amaçlı bulunduğuna da eminim ama yarının ne göstereceği de belli olmaz. Ben başkası için böyle bir riske girmezdim.

Zaten burda asıl amaç bu misal kart sahibinin 100tl borcu var asgarisini ödese bir sürü para verecek ama 1000tl lik 5 taksitle mal alsa asgarisi zaten bir taksiti olduğundan faiz ödemeyecek nakitle alan kişide kampanyadan yararlanmış olcak

Örneğin birisi şimdi bana deseki real alışverişinde tek çekimle 900tl alışveriş yapacağım dese bende gelir nakit alır tek çekimle 900tl öderim üstüne 900 değil %10 düşüğüne 810 nakit alırım hemde ilgili kişi 3 adet 1gr altın kazanır

benim bu işte zararım yok ama yok ilgili kişi ayıp olmasın ben sana 850 vereyim derse o zaman kardayım o kişide karda çünkü bana %9 ek puan gelecek

onunla beraber şu an shellde 100tl yakıt alana 90tl ye veririm 100tll benim advantage kartımdan çekip

çünkü bankaya puan borcum var ama kimsede yardımcı olmuyor normalde nakit alan bir sürü kişi var akaryakıtı

• quote:

Orijinalden alıntı: gittigider

quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Yanlış anlamayın ama diyelimki arkadaşlar parayı peşin verdi, siz de taksitle çektiniz. Allah göstermesin birkaç ay sonra işinizden oldunuz ve taksitleri ödeyemeyecek duruma geldiniz, bu durumda ne olacak? Tabi kimse kimseyi zorlamıyor burada, herkesin yardım amaçlı bulunduğuna da eminim ama yarının ne göstereceği de belli olmaz. Ben başkası için böyle bir riske girmezdim.

Zaten burda asıl amaç bu misal kart sahibinin 100tl borcu var asgarisini ödese bir sürü para verecek ama 1000tl lik 5 taksitle mal alsa asgarisi zaten bir taksiti olduğundan faiz ödemeyecek nakitle alan kişide kampanyadan yararlanmış olcak

Örneğin birisi şimdi bana deseki real alışverişinde tek çekimle 900tl alışveriş yapacağım dese bende gelir nakit alır tek çekimle 900tl öderim üstüne 900 değil %10 düşüğüne 810 nakit alırım hemde ilgili kişi 3 adet 1gr altın kazanır

benim bu işte zararım yok ama yok ilgili kişi ayıp olmasın ben sana 850 vereyim derse o zaman kardayım o kişide karda çünkü bana %9 ek puan gelecek

onunla beraber şu an shellde 100tl yakıt alana 90tl ye veririm 100tll benim advantage kartımdan çekip

çünkü bankaya puan borcum var ama kimsede yardımcı olmuyor normalde nakit alan bir sürü kişi var akaryakıtı

real yüzde 10 indirim mi yapıyor

• hayır banka yüzde 10 puan veriyor real indirim yapmıyor o zaten yapaocağını yapmış .) 17 kuruşdan karpuz aldım cok güzeldi
  • öyle düşünme arkadaşım adam 38 tl istemiş 5 ay için çok sıkışmış biri için çok iyi bir fırsat kredi kartı ödemen var 800 tl para bulamıyorsun bul bakayım 30 tl farkla 5 ay geri ödemeli para göreyim seni bu tip öneri aslında olmasada bahsettiğim durumlarda bulunmaz nimet olabilir
    quote:

Orijinalden alıntı: biri89

quote:

Nakit ihtiyacım olsa böyle kurnazlar tarafından keriz yerine konacağıma, gider taksitle altın alır satarım daha iyi

• topkapı vatanda worldcard kullandırabilirim vatan kartımda mevcutdur indirimli ürün almak isteyenlere duyurulur pmden ulaşabilirsiniz..
  • tek çekim için turkcell dağıtım 1,50, voda dağıtım 1,35 komisyon alıyor-maraş-
    sigara dağıtıcıları komisyon almıyor
    telefon faturaları komisyonsuz yatırılabiliyor
    yukardaki işlemleri nakitle halleden tanıdıklarınz varsa, iş görebilir
  • arkadaşlar istiyen olursa vatan dan 500tl ye kadar %12 indirimli alışveriş yapabilirsiniz benim world play kartımdan isteyen pm atsın
  • Diyelim ki Vatandan alış veriş yaptık. 400tl lık.
    World + playclub + 5 taksit kaça geliyor?
    ya worldcard+playclub alacağım ya da olan biri ile ortak noktada anlaşacağız.
  • Playcard'ta ödediğin rakam değişmiyor. Sadece bir sonraki ay %13 world puan veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.