|
Bildirim
|
Herkese merhaba, her sene forumdan 3-5 kişiyi dolandıran 2015 yılı mayıs ayı gibi de beni, tekmali ve visor nick'li arkadaşları çok büyük miktarlarda dolandıran Serdar Kakşi ve avukat olan babası Yavuz Zafer Kakşi adlı dolandırıcıların 2016 yılı sezonunu açtığını düşünerek böyle bir mesaj atma gereği duydum. Her hafta usanmadan bu mesajımı tekrarlayıp duracağım, tek amacım var o da forumdan başka bir arkadaşın mağdur olmaması çünkü bu şahıslar hala forumda ve eminim yeni hedeflerini gözlüyor. Bu şahıslarla ilgili konu linkini aşağıda veriyorum ilgisini çeken okuyabilir. Aman dikkatli olun ve bu şahıslarla kesinlikle bir alışveriş ilişkisine girmeyin.
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109948877 |
rai nicik ile beni dolandıran ve forum yöneticilerin kılını bile kıpırdatmadığı şerefsiz kansız
şu an gunenck nicki ile yardımlaşma forumunu kullanarak kansızlığına kaldığı yerden devam ediyor.. Allah aşkına herkes birbirine haber versin. Bu insan müsfettesi çoluğu çocuguna haram yedirem karaktersizin biridir. Hakkımı kesinlike helal etmiyorum ne bu şahsa nede forumda buna göz yuman ve kılını kıpırdatmayan forum yöneticileri ve site sahibine... TR64 0011 1000 0000 0069 6375 96 Orhan Kıran finans bank kullanıyor.farklı yöntemlerde deniyor.. LÜTFEN HERKES DİKKATLİ OLSUN BENİM YAŞADIKLARIMI YAŞAMASIN BU BİR UYARI MESAJIDIR.. |
bence ürünü kullanın memnun kalırsanız ödersiniz, hatta 14 günlük iade süresi var o bitsin ondan sonra ödeyin
|
Bu hesap çalma olayları benide korkutuyor açıkçası. Yalnız bununla alakalı aklıma güzel birşey geldi. Şimdi nasıl ki profilimiz kısmında isim - meslek - konum gibi bölümler var buraya bir tanede telefon numarası bölümü olacak. Biz buraya telefon numaramızı gireceğiz. Ve buraya gireceğimiz telefon numarasını birdaha değiştirmek gibi bir şansımız olmayacak. Daha sonra bazı olumsuz olaylarıda engellemek adına; profilimize giren kişiler için; bu kullanıcının telefonu numarasını iste butonu olacak. Ve bu butona basınca bizlere bir ileti gelecek; bu kişi sizden telefon numaranızı istiyor göndermek istiyor musunuz diye bizde onaylayınca telefon numaramız karşı tarafa gidecek. Tabi biz bu numaraya elle müdahale edemeyeceğiz daha önce ne girdiysek o gidecek karşıya.
Bunun amacı hesap çalınmış olabilir ama whatsapp veya normal sms ile de işlem yaptıracak kişi kendini güvenceye alabilir. Forumda ki yorumları okuyunca böyle bir çözüm geldi aklıma. Dahada geliştirilebilir. |
burada insanlar kartlarıyla ihtiyacı olanlar arkadaşlara küçük karlarla yardımcı olmaya çalışıyolar,
bazı arkadaşlar tek çekim işlemlerde puan kadar indirim talep etmekteler, ben tek çekim işlemde puan kadar indirim yaptıktan sonra karım ne olacak soruyorum, milleti enayi yerine koymanın anlamı yok. |
Herkese merhaba, her sene forumda onlarca kişiyi mağdur eden (ben dolandırıldım diyorum ama savcılık takipsizlik veriyor bu şahsa) 2015 yılı mayıs ayı gibi de beni, tekmali ve visor nick'li arkadaşları büyük miktarlarda dolandıran Serdar Kakşi'nin (bu işleri yaparken avukat olan babası Yavuz Zafer Kakşi'nin adını ve ünvanını kullanır) 2018 yılı sezonunu açtığını düşünerek böyle bir mesaj atma gereği duydum. Fırsat buldukça bu mesajımı tekrarlayıp duracağım, tek amacım var o da forumdan başka bir arkadaşın mağdur olmaması çünkü bu şahıslar hala forumda ve eminim yeni hedeflerini gözlüyor. Bugün yine bu şahıs tarafından mağdur edilmiş birinden pm geldi. Bende bu nedenle uzun zamandır yapmadığım bilgilendirme mesajlarıma devam etme kararı aldım. Bu şahıslarla ilgili konu linkini aşağıda veriyorum ilgisini çeken okuyabilir. Aman dikkatli olun ve bu şahıslarla kesinlikle bir alışveriş ilişkisine girmeyin.
https://forum.donanimhaber.com/ragnar-lothbrok-4-000-tl-dortbin-turk-lirasi--109948877#109948877 |
Gına geldi artık! Allah rızası için şöyle aralıklı aralıklı paylaşım yapmayın.. Resmen tüm sayfayı siz işgal ediyorsunuz! Ayıp kardeşim.
|
Bankamıyız biz kredi çek her ay öde allahım ya bu devirde ne istiyor.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalcelebi -- 28 Aralık 2007; 15:04:32 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaDHuNTeR -- 28 Aralık 2007; 13:39:20 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordareon -- 28 Aralık 2007; 13:41:52 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaDHuNTeR -- 28 Aralık 2007; 13:49:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordareon -- 28 Aralık 2007; 13:50:53 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 28 Aralık 2007; 13:53:12 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 28 Aralık 2007; 14:15:55 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkin -- 28 Aralık 2007; 15:15:27 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 28 Aralık 2007; 16:34:08 > |
|