playcard ve işbank yakında da railmiles vakıfbank. ankara ve eskişehirden yardımcı olabilirim. özellikle online alışverişler için sanal kart şifremi vs veririm 1 saatlik limit açarım mesela. isteyene bilgilerini iletirim. ama bana havale yaparsanız. özel bilgilerimi de veririm yerim yurdum belli.
yeri burası değil belki ama konusunu bulamadım kusura bakmayın . öğrenci için kredi kartı çıkıyor mu kefilsiz vb şekilde
quote:
Orijinalden alıntı: CxCxCx
yeri burası değil belki ama konusunu bulamadım kusura bakmayın . öğrenci için kredi kartı çıkıyor mu kefilsiz vb şekilde
ben üni deyken almıştım hala duruyor. kefil istemediler ama bi tanıdığın tel ini istemişlerdi
Ben "Worldpuan Kampanyaları" ararken bir de baktım DH'de ta 2007 sonunda açılmış böylesine yaratıcı bir başlık.
Öncelikle tebrik ederim bu fikri.
Haklı olarak bir kota koymuş fikir sahibi arkadaşımız güven unsurunun öneminden dolayı.
Bunca senedir de devam ettiğine göre güzel de işlemiş sistem.
Kimi arkadaşların Net Bugünkü Değer-puan avantajları vb gibi hesap-kitap içine girmelerini de şık bulmamakla beraber yadırgamıyorum. Denildiği gibi, "tekliftir, uygun bulan kabul eder; bulmayan etmez".
Ben sanırım henüz bu kotaya erişmiş değilim; o yüzden sadece fikri ve uygulamadaki birlikteliği gerçekten hayranlıkla karşıladığımı belirtmek isterim...
İyi alışverişler, sağlıklı ilişkiler dilerim...
quote:
Orijinalden alıntı: uchihaitachi
quote:
ben üni deyken almıştım hala duruyor. kefil istemediler ama bi tanıdığın tel ini istemişlerdi
hangi kart acaba aldığınız birde limiti ne kadar dı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: uchihaitachi
quote:
hangi kart acaba aldığınız birde limiti ne kadar dı
car finans uni. 250 idi şimdi 700 daha arttırmıyorlar
Gaziantepteyim...
Maksimum kartım var 12.000 TL limitli Bonus Kartım ve Money Kredi Kartım var 5.000 TL limitli CardFinansım var 9.500 TL limitli
taksitli kullanımlarda nakit alırım posdan çektirmeden önce tek çekimlerde 10 TL komisyon alırım.. puan pazarlığı falan yapmam...
şehir merkezindeyim...
quote:
Orijinalden alıntı: AllForYouX
kredı kartına anında nakit arkadaslar telefon satarken sureklı kredı kartı ıle almak ısteyenler oluyordu bende arkadasım telefoncu oldugu ıcın ordan kredı kartını nakıte cevırıyordum.bankanın kartı cekınce ertesı gun hesaba gectıgı tutar %2 para kesıyor 100 tl cekınce 98 tl nakıt gecıyor hesaba ben tam hesap kesım tarıhınde cektırıyordum parayıda halıyle tam 40 gun sonra bankaya oduyordum eger yapmak ıstedıgınız alıs verıs ıcın kredı kartı gecmıyorsa ve nakıt sıkıntınız varsa bu arkadasımdan cekım yaptırabılırız,meblag fark etmıyor 1000tl-100000 tl ısteyen olursa yardımcı olabılırım ırtıbata gecebılırız
ayrıca bankadan aynı meblayı nakıt cekmek ıstersenız %3.5 oran kesıyor+nakıt cekım ucretı+artı vergi filan avantajlı bı olay ıhtıyacı olana
Gerçekte olmayan bir satış işlemini varmış gibi göstererek bu tip işlemlerle kredi kartı - pos cihazı tefecileri son zamanlarda her yerde çoğaldı.. Vergi daireleri bu tip konuları takip edip ilgilileri hakkında Cumhuriyet Savcılıklarına suş duyurusunda bulunup bu işlemleri yapanlar "tefecilik" suçlaması ile takip ediliyorlar..
Benden uyarması ...
quote:
Orijinalden alıntı: kalkanoglu
Gaziantepteyim...
Maksimum kartım var 12.000 TL limitli Bonus Kartım ve Money Kredi Kartım var 5.000 TL limitli CardFinansım var 9.500 TL limitli
taksitli kullanımlarda nakit alırım posdan çektirmeden önce tek çekimlerde 10 TL komisyon alırım.. puan pazarlığı falan yapmam...
şehir merkezindeyim...
Bazı şeylet nakit alınınca daha ucuz adam hem sana nakit para verecek hem de 10 tl komiyon ödeyecek. Ürün kredi kartı tek çekim 1000 lira havale ile 950 adam sana 1010 verip te ne diye zarar etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: @sL@N
quote:
Gaziantepteyim...
şehir merkezindeyim...
Bazı şeylet nakit alınınca daha ucuz adam hem sana nakit para verecek hem de 10 tl komiyon ödeyecek. Ürün kredi kartı tek çekim 1000 lira havale ile 950 adam sana 1010 verip te ne diye zarar etsin.
bazı yerlerde kredi kartına nakitten daha çok indirim yapılıyor. bu başlığın açılma sebebi de bu zaten yoksa tanımadığın adam için neden kartından alış veriş yaptıracaksın aylarca adamın peşinden mi koşacaksın sonra parayı ver diye
quote:
Orijinalden alıntı: @sL@N
quote:
Gaziantepteyim...
şehir merkezindeyim...
Sen yenisin galiba :)) Migrosta 26-30 Kasım Tarihleri arasında Money Karta özel indirimler vardı.. mesela 32" Philips Full Hd TV 799 TL idi. Nakit para verip almak istesen fiyatı 949 TL idi. 30 Kasımda Vatan Bilgisayarda Worl Karta özel %25 indirim vardı bir arkadaşın kartıyla alışveriş yaptık bizde.. Samsung 32" 32c450 TV 749 Tl idi nakit verip almak istersen fiyata %25 eklemen gerekiyor..
iyi forumlar...
Arkadaşlar ben kredi kartıma yapacağım bi alışveriş için 200 tl yatırmıştım. Kartın limiti 500'dü, 700 oldu. Ama daha sonra alışveriş yapmaktan vazgeçtim. O fazla parayı da harcamak istemememden dolayı, alışveriş yapacak olan bir arkadaşla işimizi görsek çok güzel olacak.
Kartın adı: World-Play Limit : 700
Kartı internet üzerinden kullanmak zorundayım çünkü elimde kart yok, alışverişlerimi sanal kart tanımlayarak yapıyorum.
Yerim Ankara'da.(Gerekli değil ama belirtiyim.)
quote:
Orijinalden alıntı: Elektroniker
Arkadaşlar ben kredi kartıma yapacağım bi alışveriş için 200 tl yatırmıştım. Kartın limiti 500'dü, 700 oldu. Ama daha sonra alışveriş yapmaktan vazgeçtim. O fazla parayı da harcamak istemememden dolayı, alışveriş yapacak olan bir arkadaşla işimizi görsek çok güzel olacak.
Kartı internet üzerinden kullanmak zorundayım çünkü elimde kart yok, alışverişlerimi sanal kart tanımlayarak yapıyorum.
200 lirayı hesabına havale yapabilirsin başka borcun yoksa ücret kesilmez
denizbank bonus var arkadaşlar 4600 tl limit var mersindeyim
DENİZ BONUS vermek için aradılar. Kart ücreti almayacaklarını söylediler. ( ödemelerimi düzenli yaptığım sürece ) Bugün kuryenet getirdi. standart sözleşme koymuşlar yanına. İmzalamadan şerh düşmek istedim. Eleman banka ile sorun yaşayacaklarını söyleyip izin vermeden kartı ve sözleşmeyi aldı gittti. Siz siz olun düşmeyin derim.
quote:
Orijinalden alıntı: alikuşcu
quote:
Orijinalden alıntı: Elektroniker
200 lirayı hesabına havale yapabilirsin başka borcun yoksa ücret kesilmez
Havale yapmak isteyince 3 haneli güvenlik numarasını soruyor.Benim de elimde kart olmadığı için bilmiyorum.
Finansbank,TEB BOnus kartlarım var.limit sorunum da yok.
Hiçbir menfaat beklemeden muhtelif kampanyalardan alışverişin tüm avantajları ürün alan arkadaşın olsun.
Puan v.s veriyorlarsa onu da o mağazada kullanabilir.Parayı nakit alıp vadeli ödemek niyetim de ihtiyacım da yok.
Avrupa yakası Yenibosna dayım.Merter,Bakırköy,Bahçelievler,Şirinevler v.s bu bölgeler bana yakın dilediğiniz mağazadan alışverişi beraber yapabiliriz...
Amacım kampanyadan yararlanacak arkadaşa menfaatsiz yardımcı olmak.
Arkadaşlar Limango'nun sadece Akbank kredi kartıyla kullanılabilen 20 TL çekleri var. Bunun için kendi kredi kartıyla yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum. (Ben de bonus kredi kartı var.) Ödemeyi hesabına nakit aktarırım. Kontör olarak da olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin Eskici
Arkadaşlar Limango'nun sadece Akbank kredi kartıyla kullanılabilen 20 TL çekleri var. Bunun için kendi kredi kartıyla yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum. (Ben de bonus kredi kartı var.) Ödemeyi hesabına nakit aktarırım. Kontör olarak da olabilir.
aynı çekten bendede de var. banada yardımcı olacak biri olursa sevinirim
9000 lira limitli world ve bonus kartım var. Ankara'dayım yardımcı olabilirim. Her hangi bir komisyon ücreti falan düşünmüyorum.