Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75.042
Cevap
895
Favori
2.463.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • world kart limitim 1400 lira İSTANBULDAYIM..
  • 4000 tl limitli worldcard ve 4000 tl limitli finansbank kredi kartım var. Her türlü alışverişinizde yardımcı olmaya çalışırım. İstanbul/beyoğlundayım.
  • 500 tl limitli hsbc
    1700 maxiumum
    kocaeli gebze .yardımlaşırız :)
  • konu açılış tarihi 2007

sene 2011

herkeste kredi karti var... bankalar yoldan gecene dagitiyor.

konu popularitesini yitirmis

limitinizi yazip nazar degdirmenin alemi yok ;)
  • Arkadaşlar Garanti'den Extragenç kredi kartım var. 250 TL'de limiti var, 3 aydan beri uğraştım ama maalesef bir türlü limiti artıramadım. 250 Tlde hiç bir şeye yetmiyor sizde bilirsiniz. Bana önerebileceğiniz bir kredi kartı var mı sorun yapmayacak, kampanyaları, bol taksitli alışveriş yapabileceğim bir kredi kartı? 500 TL de limiti olsun yeterli benim için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 12 Ağustos 2011; 1:11:32 >
  • world playe başvur bir çok indirim ve kampanya oluyor.
  • Hocam reddedilme gibi bir ihtimal var mı eğer başvurursam?
  • akbank fish kartım
    iş bankası maximum
    hsbc advantage
    vakıfbank world kartım var
    ayrıca paypal hesabım ve yeni gümrük genelgesinden önce ebaydan 50 alışverişim var
    akdeniz bölgesinde oturuyorum internetten alacağınız ürünlerde de yardımcı olurum önemli olan karşılıklı güven ve vatandaşın işi görülsün.Birde bankaları dağıtıkları puanlarla sömürmek
  • listeye benide eklermisiniz istanbuldayım

ykb world limit yüksek dert etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenansagun -- 12 Ağustos 2011; 11:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: midasbilisim

world playe başvur bir çok indirim ve kampanya oluyor.

öğrenci değilsen reddedilme şansın yok. öğrenciysen yine veriyorlar play kart 350 tl veriyorlar sanırım öğrenciye yine de bir soruştur.
  • Öğrenciyim ama 350 tl de az gelecek bana... Öğrenci olarak başvurmasam ne kadar limit verirler?
  • akbank Wings kartı olan varsa yardımcı olabilrmi? ÜCreti direk akbanktan havele yapabilirim. Ben başvuru yaptım. Onaylandı ancak yarın geçecek elime. Limangonun 20 liralık hediyeçekini kargo bedavayken kaçırmak istemiyorum. Teşekkürler. Sepeti hazırladım sadece 4,80 tl ye ihtiyacım var. Sanala kartta oluşturabilirisiniz. Yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEvent -- 12 Ağustos 2011; 21:02:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Öğrenciyim ama 350 tl de az gelecek bana... Öğrenci olarak başvurmasam ne kadar limit verirler?

öğrenci olarak 350 yi geçeceğini sanmıyorum ama bazen 500 tl ye filanda verebiliyorar
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 21 Ekim 2015; 23:02:48 >
  • bu forumda değilde başka forumda bu tür birşey kullanıyoruz.

arkadaşlarım yaklaşık 3 senedir netten yazışırız birkaçkezde görüştük oyun konsolları hakkında..

Onlarda sık sık vatandan alışveriş yaparlar ama kredi kartı kullanmazlar.

Benim hesabıma parayı yatırıyorlar bende netten yada kendim vatana gidip ürünü alıp kargo yaptırıyorum en son gt 540 mı 560 mı öyle bir ekran kartı almıştım %25 indirimde :)

sizin gene iyi ben üstüne 1 tl almadım daha ödediğim yol parasıda cabası :)

sizden öğrenip fikrimi değiştireyim bari yol parasını ödesinler dimi :)
  • Kişi, cebinde parası olduğunda alış veriş yapmalı, cebinde parası olmadığında yapılan alış verişlerin beraberinde ekonomik sorunları getireceği muhakkaktır.

Hal böyle iken, bankaların dağıttığı kredi kartlarına aldanılmamalı, bankalar kârı olmadığı yere yaklaşmazlar, eğer çıkarı yok ise iş yapmaz, kredi kartı zedelerin aşırı olduğu ülkemizde, kredi kartı konusunda toplumsal bilincin mutlaka oluşması gerekmektedir, hem de kredi kartı zedelerin kartlarını düzgün kullanmaları konusunda gerekli bilgiler verilmelidir. Kişinin aylık geliri 1000 TL ise cebinde de 3 adet kredi kartı var ise ve 3 adet kredi kartını düzensiz kullanmış ise hali ile harcaması aylık gelirini aşacaktır, yani cari açık olacaktır, cari açık ta hali ile ekonomik krizi beraberinde getireceğinden ilgili kişi banka banka dolaşarak kredi çekmek sureti ile kredi kartı borcunu kapatma cihetine gidecektir.

En güzeli, kredi kartını kullanmamalı, kişinin cebinde parası yoksa harcama yapmamalı.

Nacizane tavsiyemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

Kişi, cebinde parası olduğunda alış veriş yapmalı, cebinde parası olmadığında yapılan alış verişlerin beraberinde ekonomik sorunları getireceği muhakkaktır.

Hal böyle iken, bankaların dağıttığı kredi kartlarına aldanılmamalı, bankalar kârı olmadığı yere yaklaşmazlar, eğer çıkarı yok ise iş yapmaz, kredi kartı zedelerin aşırı olduğu ülkemizde, kredi kartı konusunda toplumsal bilincin mutlaka oluşması gerekmektedir, hem de kredi kartı zedelerin kartlarını düzgün kullanmaları konusunda gerekli bilgiler verilmelidir. Kişinin aylık geliri 1000 TL ise cebinde de 3 adet kredi kartı var ise ve 3 adet kredi kartını düzensiz kullanmış ise hali ile harcaması aylık gelirini aşacaktır, yani cari açık olacaktır, cari açık ta hali ile ekonomik krizi beraberinde getireceğinden ilgili kişi banka banka dolaşarak kredi çekmek sureti ile kredi kartı borcunu kapatma cihetine gidecektir.

En güzeli, kredi kartını kullanmamalı, kişinin cebinde parası yoksa harcama yapmamalı.

Nacizane tavsiyemdir.

Hocam iyi hoş söylüyorsun da günümüzdeki alışveriş dünyası ve ekonomik durum söylediklerine pek müsaade etmiyor uygulamak pek mümkün değil

• Trabzon/Merkez Maksimum,HSBC,Finansbank
  • fezalii

Kredi kartı kullanılmadan da hayat idame ettirilebilir, şöyle ki;

Yanında günlük ihtiyacı dışında para taşımayı sevmeyenler bankamatik kartı taşımaları durumunda bu konuda kolaylık sağlamış olurlar ve hırsızlık vs.gibi sorunları da ortadan kaldırmış olurlar.

Alış veriş vs. de kredi kartı ile yapılabilmektedir.
  • axess, cardfinans ve iş bank maximum var yardımcı olabilirim.
    internet alışverişlerinde de güven sağlanması halinde yardımcı olmaya çalışırım. internet konusunu özellikle belirt hocam listeye eklerken.
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.