Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
75.042
Cevap
895
Favori
2.463.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam,

Vatandan TV alacağım 2.795 TL fiyatı. 6 Taksite %6 (158 TL) World puan veriyor. 2.637 TL'ye iniyor.

Limiti olan arkadaş varsa 2.500 TL nakit verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulashcan

Selam,

Vatandan TV alacağım 2.795 TL fiyatı. 6 Taksite %6 (158 TL) World puan veriyor. 2.637 TL'ye iniyor.

2575 tl uygunsa yardımcı olurum..
  • öğrenci arkadaşlar için en avantajlı kar bence işbankın MAXIMUM kartıdır. kart ücreti yok. internetten, bankamatikten ve telefondan çok kolay işlermler yapabiliyorsunuz. cep. telefonundan ücretsiz havale yapılabiliyordu. kontör yükleme işlemi falan. birde avea hattınız varsa ikisi mükemmel 2li oluyor ;)
  • Fortis kartım var ekleyebilirsiniz ana sayfaya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Selam,

Teşekkürler, 50 TL için peşin ödeme yapmak istemiyorum.

Çevremdeki bir iki yakın arkadaşımdan da World kart bulabilirim ama onların "nakit kredi kullanma" ihtiyaçları olmadığından ancak taksitlerin vadeleri geldikçe kredi kartlarına ilgili ayın taksidini yatırarak kartlarını kullanabilirim.

Ben ise hem daha az ödeme yapmak hem de nakit ihtiyacı olan bir arkadaşın nakit parayı kullanmasını tercih ederim.

50 TL az ödeyip nakit vermek yerine 450 * 6 taksitte ödemek daha avantajlı olur benim için.

Eğer kartından 2.795 TL çektirip, 2.500 TL nakit + 158 TL World puan kazanmak isteyen arkadaş olursa haber bekliyorum.

TV'yi önümüzdeki hafta sonuna kadar almak istiyorum. Eğer yukarıdaki şartlarda bir forumdaş çıkmazsa, arkadaşımın kartından 6 taksitli satın alacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Selam,

Teşekkürler, 50 TL için peşin ödeme yapmak istemiyorum.

Çevremdeki bir iki yakın arkadaşımdan da World kart bulabilirim ama onların "nakit kredi kullanma" ihtiyaçları olmadığından ancak taksitlerin vadeleri geldikçe kredi kartlarına ilgili ayın taksidini yatırarak kartlarını kullanabilirim.

Ben ise hem daha az ödeme yapmak hem de nakit ihtiyacı olan bir arkadaşın nakit parayı kullanmasını tercih ederim.

50 TL az ödeyip nakit vermek yerine 450 * 6 taksitte ödemek daha avantajlı olur benim için.

Eğer kartından 2.795 TL çektirip, 2.500 TL nakit + 158 TL World puan kazanmak isteyen arkadaş olursa haber bekliyorum.

TV'yi önümüzdeki hafta sonuna kadar almak istiyorum. Eğer yukarıdaki şartlarda bir forumdaş çıkmazsa, arkadaşımın kartından 6 taksitli satın alacağım.

ben bankanın 6 ayda müşterisine verdiği oranı uyguladım size..ben olsam 50 tl az vermeyi seçerdim..tabi sizindir karar

• Listeden beni silebilirsiniz sevinirim, uzun bir süredir kredi kartı kullanmıyorum Teşekkürler..
  • Merhaba
    teklifiniz benim için uygun ama sanırsam kampanya bitti devam ediyorsa teklifiniz benim için uygun

quote:

Selam,

• kredı kartına anında nakit
    arkadaslar telefon satarken sureklı kredı kartı ıle almak ısteyenler oluyordu bende arkadasım telefoncu oldugu ıcın ordan kredı kartını nakıte cevırıyordum.bankanın kartı cekınce ertesı gun hesaba gectıgı tutar %2 para kesıyor 100 tl cekınce 98 tl nakıt gecıyor hesaba ben tam hesap kesım tarıhınde cektırıyordum parayıda halıyle tam 40 gun sonra bankaya oduyordum eger yapmak ıstedıgınız alıs verıs ıcın kredı kartı gecmıyorsa ve nakıt sıkıntınız varsa bu arkadasımdan cekım yaptırabılırız,meblag fark etmıyor 1000tl-100000 tl ısteyen olursa yardımcı olabılırım ırtıbata gecebılırız

ayrıca bankadan aynı meblayı nakıt cekmek ıstersenız %3.5 oran kesıyor+nakıt cekım ucretı+artı vergi filan avantajlı bı olay ıhtıyacı olana
  • Konu ilk açıldığında baya talep görmüştü ama son dönemlerde durgun gidiyor.Bir nevi güven sorunu sanırım.
    Yine de mesajım bulunsun.Antalya için Axess/Fish, Bonus/Garanti(önümüzdeki ay kapattıracak gibiyim), Play/world/yapıkredi yardımcı olabilirim.

Edit:limitler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opt -- 30 Ağustos 2010; 13:15:04 >
  • 7.400 limit iş bankası yardımcı olurum istanbul/esenler
  • Maximum ve Garanti Bonus
    BURSA
  • Arkadaşlar, bayadır siteye giremiyorum. İş yoğunluğu malum büyüdük artık Eklemeler veya istemeyenleri çıkarmalar yapamamış olabilirim.

Ayrıca herkesin özgür iradesi dahilinde burada insanlar ihtiyaçlarını gideriyorlar. Tabii ki kötü niyetli insanları istemeyiz ve gerekli uyarıları da konu içerisinde arkadaşlar yapıyor. Fakat isteyen istediği teklifi yapar, karşı tarafta kabul eder ise işlem gerçekleşir. Sonuç olarak kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor. Nasıl banka 1000 TL maaşlı birine 3000 TL limitli kredi kartı verebiliyor ise burada da bu tip teklifleri görmek gayet normal.

Neyse konu hala aktif gibi duruyor. Sadece "Yardımlaşma" amaçlı kullanılması bu konunun açılış amacıdır, sonuçta para işi bu işler, her noktada dikkatli olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordareon -- 21 Eylül 2010; 17:09:33 >

• Axes Bonus Maximum kartınıza 12 taksitle 1000TL lik altın satabilirim
    Sonra isteyene altını gönderemek yerini altını satıp ücretini havale ederim
    alım satın farkı olarak 75TL keserim axess kullananlar ise sanal kartan 50 tl indirim alıp bu işlemi 25 TL yapmış olur
  • forum başlık içerik insanlar +1 devam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AllForYouX

kredı kartına anında nakit
    arkadaslar telefon satarken sureklı kredı kartı ıle almak ısteyenler oluyordu bende arkadasım telefoncu oldugu ıcın ordan kredı kartını nakıte cevırıyordum.bankanın kartı cekınce ertesı gun hesaba gectıgı tutar %2 para kesıyor 100 tl cekınce 98 tl nakıt gecıyor hesaba ben tam hesap kesım tarıhınde cektırıyordum parayıda halıyle tam 40 gun sonra bankaya oduyordum eger yapmak ıstedıgınız alıs verıs ıcın kredı kartı gecmıyorsa ve nakıt sıkıntınız varsa bu arkadasımdan cekım yaptırabılırız,meblag fark etmıyor 1000tl-100000 tl ısteyen olursa yardımcı olabılırım ırtıbata gecebılırız

ayrıca bankadan aynı meblayı nakıt cekmek ıstersenız %3.5 oran kesıyor+nakıt cekım ucretı+artı vergi filan avantajlı bı olay ıhtıyacı olana

arkadaşınızın telefon satışı baya iyiymiş anlaşılan(!), meblağ farketmediğine göre.

• arkadaşlar limangodan hediye çeklerimle birşeyler almak istiyorum ama kredi kartım yok 3 tane 20 tl hediye çekim hepsi için ayrı ayrı 5-6 tl ek ücret çıkıyor yani toplamda en fazla 20 tl'lik kredi kartı lazım istanbul şişli-beyoğlu-eminönü bu gibi yerlerde bana kredi kartını kullandırabilecek olan varmı beraber kullanırız ben parası neyse nakit veririm
  • arkadaşlar alacağm ürünlerin tükenmesini istemiyorum acil olarak cevap bekliyorum kredi kartı farketmez hepsi olur sadece internetten alışverişe açık olsun yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

arkadaşlar alacağm ürünlerin tükenmesini istemiyorum acil olarak cevap bekliyorum kredi kartı farketmez hepsi olur sadece internetten alışverişe açık olsun yeter

yardımcı olabilirim arkadaşım
    email aboneliğim olmasına rağmen email alamadığım için takip edemiyorum konuyu playcard yada diğer kartlar ile yardımlaşabilirim
    istanbul vatan bilgisayar yada hepsi burada farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camouflage-dm -- 26 Kasım 2010; 11:13:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.