Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75.043
Cevap
896
Favori
2.463.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • simdi 500 lira limitli karta 1500 lira yatirirsak limiti yukseltmis olur muyuz? bankaci iki kuzen var biri yukselir biri yukselmez dedi, nedir bu isin dogrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

simdi 500 lira limitli karta 1500 lira yatirirsak limiti yukseltmis olur muyuz? bankaci iki kuzen var biri yukselir biri yukselmez dedi, nedir bu isin dogrusu.

1500 liralık harcama yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

fezalii

Kredi kartı kullanılmadan da hayat idame ettirilebilir, şöyle ki;

Yanında günlük ihtiyacı dışında para taşımayı sevmeyenler bankamatik kartı taşımaları durumunda bu konuda kolaylık sağlamış olurlar ve hırsızlık vs.gibi sorunları da ortadan kaldırmış olurlar.

Alış veriş vs. de kredi kartı ile yapılabilmektedir.

1 günde 7-8 ayrı yere toplamda 800-900 tl harcama yapacak olan birisi her defasında bankamatikten para çekmek zorunda mı kalsın, yoksa sabahtan akşama kadar cebinde 900 tl ile mi gezsin?

kredi kartı hayatı kolaylaştıran bişeydir, teknoloji çağında inat edip kredi kartı almamazlık yapan birisi ya cebindeki paraya göre yaşamasını bilmiyordur ya da bankalar ona kredi kartı vermiyordur.

yıllık ücreti zaten gelecek olan harcama puanları ve indirimlerle rahatça çıkarıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 2 Eylül 2011; 0:37:09 >

• Arkadaşlar merhaba , ben daha önce kredi kartı kullanmıyordum (babamınki hariç ) şimdi ihtiyaç oldu çıkartmak istiyorum YapıKredi'den çıkartmayı düşünüyorum PlayClubamı başvuru yapayım yoksa World karta'mı hiç bilmem hangisi daha avantajlı kullanım yerleri daha çok yardımcı olursanız çok sevinirim , PlayClub da yıllık ucret 10tl miş o biraz cazip geldi (26 yaşımdayım , öğrenciyim..) Başka önerilerinizde varsa olur yardımlarınızı bekliyorum , teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: W209

quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

fezalii

Kredi kartı kullanılmadan da hayat idame ettirilebilir, şöyle ki;

Yanında günlük ihtiyacı dışında para taşımayı sevmeyenler bankamatik kartı taşımaları durumunda bu konuda kolaylık sağlamış olurlar ve hırsızlık vs.gibi sorunları da ortadan kaldırmış olurlar.

Alış veriş vs. de kredi kartı ile yapılabilmektedir.

1 günde 7-8 ayrı yere toplamda 800-900 tl harcama yapacak olan birisi her defasında bankamatikten para çekmek zorunda mı kalsın, yoksa sabahtan akşama kadar cebinde 900 tl ile mi gezsin?

kredi kartı hayatı kolaylaştıran bişeydir, teknoloji çağında inat edip kredi kartı almamazlık yapan birisi ya cebindeki paraya göre yaşamasını bilmiyordur ya da bankalar ona kredi kartı vermiyordur.

yıllık ücreti zaten gelecek olan harcama puanları ve indirimlerle rahatça çıkarıyorsunuz.

bankamatik kartlarla alışveriş yapılabiliyor. yanımda nakit olsa bile bankaya ait olan bir kart ile (içinde para var) alışveriş yapiyorum. cebimdeki nakitte duruyor.
    mesela bi bim'den kredi kartı ile alışveriş yapılmaz. çünki ne puan veriyor ne taksit yapiyor onun için en iyisi bankamatik kartı.
    Carrefour veya diger büyük marketlerde bir çok bankayi destekledigi için alışverişte güzel puan veriyorlar. Aldıgınız fişlere iyi bakın kim nekadar puan veriyor diye...
    Tabii limit sorunu olmayanlar için kredi kartı heryerde kullanılabilir.

• Ykb kartım var yardımcı olurum özellikle vatan indirimlerinde
  • ykb world var.aynı zamanda play club ve advantage da var..istanbul anadolu yakasındayım..
  • ykb play, işbank maximum,finansbank fix kart ile üçüde online işlemler dahil bursa dan yardımcı olabilirim.
  • worldcard, bonus, axess, advantage, ve card finans kartlarında beni de ekleyebilirsiniz
    bayrampaşa
  • World card ile Kliksada %10 puan avantajı var. 1800TL'lik bir ürün almayı düşünüyorum bana ne kadara verebilirsiniz pm'den yazarsanız memnun olurum. Ödeme nakit yapılacaktır.

Bu arada benim de Halkbank advantage ve Garanti Flexi var. Ekleyebilirsiniz.
  • hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: arşil_batuhan

hort

hort değil. Adam konuyu bulmuş ihtiyacı olduğu için de buraya yazmış. Yeni konu mu açması gerekiyordu.
  • Hortlatmış olabilirim ama bu konuyu takip eden çok sayıda kullanıcı varken neden yeni konu açayım ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

quote:

Orijinalden alıntı: arşil_batuhan

hort

hort değil. Adam konuyu bulmuş ihtiyacı olduğu için de buraya yazmış. Yeni konu mu açması gerekiyordu.

+1

• Maximum ve bankasya kartlariyla yardımcı olabilirim
    Ankara

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsunami41

Hortlatmış olabilirim ama bu konuyu takip eden çok sayıda kullanıcı varken neden yeni konu açayım ki...

+1
  • Bonus Card var bende de
  • Yapı kredi world izmire yazabilirsiniz. Gold ve vatanın dibinde okulum haftaiçi genelde o civarlarda bulunuyorum yalnız öğrenciyim limit 500 lira o fiyatlar çerçevesinde alım yapabilirim.
  • Merhaba Yeniçarşım'dan 2 tane galaxy s3 almayı planlıyorum. Ben kotamı doldurduğum için yardımcı olabilecek baska birilerini ariyorum. Telefon 1345 TL. 125 TL worldpuan +%1.75 avantajix geri ödemesi + 3 ay taksit öteleme + 12 taksit var.

Ben her kampanya da %15 indirim yaparım. Bu sefer tel fikri yoktu başkasına indirimli aldım. O yuzden ben de %15 ve üzeri indirim bekliyorum. 125*1.5 = 187.5TL ve üzeri gibi.

• Arkadaslar gg den bir urun alacagim ama bonus kartim yok bonus carta %10 bonus kampanyasi var. Benim icin urunu alabilirseniz urun fiyatinin %10 nu dustukten sonra kalan kismini havale yapabilirim. Alacagim urun 1100 tl alan arkadasa 1000 tl gonderecegim. Ilgilenenler pm atsin lutfen

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.