|
KREDI KARTI YILLIK UCRETI GERI ALMA (18. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
9 ay sonra çıkmıyor, senelik olduğu için atıyorum her yıl ocak ayında yansıtılıyorsa 9 ay sözünüzde olsa ocak ayında yansıtılmaya devam eder. En azından bende bu şekildequote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle24
garanti bonus kullanıyorum. 9 ay kalma sözüme karşılık yıllık kart aidatını iptal ettirmiştim. 10 temmuzda 9 ay dolacak. yeni bir aidata yakalanmadan kapatırsam sorun çıkar mı acaba? veya 9 ay dolar dolmaz yansıtırlar mı onu da bilemedim -
Sağolun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu nedir? Savaşta mıyız? Benim limitim 3000TL bile değil.
Güncelleme: 6 ay kullanmak koşulu ile yapı kredi sorunsuz bir şekilde anında ücreti iade etti. Müşteri hizmetlerini aramanız yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 6 Şubat 2023; 14:45:17 > -
Akbank kredi kartıma yansıyan 294 liralık aidatı iptal etmeyince bende kapatın dedim kartı kapadı , ama ödenmemiş borç var onu nereye ödeyecez bu sefer ?
-
Akbank bu yıl acımazsız kardeş. Kuzu kuzu aldılar aidatı
-
benimki iade edildi
-
ben hersene harcama sözü yada kapatmama sözüne iade alıyordum. ama 3 ay önce harcam sözü verdim. chip para aldım. snırım o yüzden iade edilmedi. siz nasıl iade aldınız?ne yazdınız? sözüne chip para kampanyasından yaararlanmısmıydınız?
-
yapıkredi 404 tl aidat almış arayıp iade istedim - puan olarak yansıtabileceklerini söylediler. ne farkediyor aynı şey değil mi? diye sorduğumda tık yok
-
Hocam sesini çıkarma al puanı geç gitsin 😃 hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider06 -- 2 Temmuz 2023; 19:20:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2024 yılı güncel...
Yapı Kredi 550 TL civarı bi kesinti yaptı. Aradığımda 6 aylık kullanım sözüne %50'sini iade teklif ettiler. Yakın zamanda iade alabilen oldu mu?
-
Aynı teklifi bende aldım ek kartta var üstelik. 12 yıldır kullandığım kart ilk birkaç yıl kart ücreti yoktu sonra yansıdığında 1 kere iade aldığım oldu. Çalıştığım kurum yapı krediye geçince kart ücretinden muaf olmuştum. 2023 başında farklı bir bankaya geçildi yapı kredi yıl sonuna kadar muafiyetiniz olacaktır şeklinde sms atmasına rağmen kart ücreti kesti bende arayıp bildirdim iptal ettiler. Ancak bu yıl iadeye yanaşmıyorlar ya yıl içerisinde kazanacağınız puanlarla ödeme alalım diyorlar ya da 6 ay kart açık kalmak şartı ile %50 indirim teklif ediyorlar.
-
12 Senelik Denizbank Black Kartım vardı. 100k limit.
Geçen aradım henüz aidat gelmeden muafiyet sağlamak için kartı kapatmak istediğimi söyledim.
Normalde yalvar yakar vazgeçirirlerdi.
Bu sefer direkt kapattılar, ikiletmediler neredeyse. Çok şaşırdım.
-
Anladğım kk olayı bankalara zarar vermeye başladı. Bu sebeple hiç oralı olmuyorlar.
Kamu bankaları denenebilir.
Paraf uğraştırır iade eder.
Vakıf bu sene aradım, hemen iade etti.
Metal kart mı?
-
Garanti Troy Flexi vardı. Kullanmıyorum kapatayım dedim. Aradım. 9 ay kapaymayın 600 TL bonus verelim dediler. Ver dedim:) Hala kullanmıyorum kartı. Mis.
Önceki Garanti Gold kartımı da aidat zamanı gelmeden şak diye kapattım:) Mis.
YKB var, aidat gelirse kapatın dicem. İade ederlerse ne alâ. Etmezlerse kapatacağım. Kart mı yok piyasada.
-
Değil. Normal chipli kart.
-
denizbank 1000 tl limilti karta 670 tl aidat yazmışlar.
telefon ettim iade talebi yapalım dönüş yaparız dedi.
2 saat sonra iade edemiyoruz cevabı geldi. kapatın diyorum kapatsanız bile ödersiniz diyor.
bunu nasıl iade ettriebiliriz?
-
Yapı Kredi güncel durum;
Aidat ücreti 850 TL
%75'ini iade edelim dediler, 630 TL geri aldım.
Rakamları yuvarladım küsurlu olduğundan hatırlamıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X