Bildirim
Kredi kartım büküldü ne yapmalıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bankayı arıyorsun kartımın çipi çalışmıyor diyorsun yenisini gönderelim derlerse tamam dersin yenisi gelir ancak kart yenileme ücreti ayırlar
kart yamulunca çipi çalışmayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 5 Ağustos 2014; 11:26:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan
bankayı arıyorsun kartımın çipi çalışmıyor diyorsun yenisini gönderelim derlerse tamam dersin yenisi gelir ancak kart yenileme ücreti ayırlar
peki düzleştirmeye çalışcam olur mu? yada ne bilim ne kadar tutar değişimi kartın markarsı ininal acaba ptt kaç paraya değiştirir ? :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: atax45x
quote:
peki düzleştirmeye çalışcam olur mu? yada ne bilim ne kadar tutar değişimi kartın markarsı ininal acaba ptt kaç paraya değiştirir ? :/
birincisi ininal kredi kartı değil bir yeri arayıp yenisini talep edemezsin eğer içinde bakiye varsa arayıp konuş yoksa at yenisini al -
quote:
Orijinalden alıntı: atax45x
quote:
peki düzleştirmeye çalışcam olur mu? yada ne bilim ne kadar tutar değişimi kartın markarsı ininal acaba ptt kaç paraya değiştirir ? :/
ininal kart ise kart kayboldu diyerek kart satin alma ve son yükleme fislerini ibraz ederek, yeni kart ücreti (5 TL ) bakiye’den düsülüp,yeni Kartınıza da yükleme yapilabilir. -
hocam biraz hort olacak ama, ne yaptiniz karti?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim bunun için kartsız işlem yapabileceğin ing bankası var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyit473121 -- 19 Nisan 2017; 7:46:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şurada açıklamıştım ben bu konuyu Kredi kartım kırıldı diyorsanız bakabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X