Şimdi Ara

Kredi kartım büküldü ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yardım kredi kartım cüzdanım içinde kalmış bende cüzdanı pantolonun içinde unuttum ve en son bulduğumda bükülmüş haldeydi ne yapmlıyım beyler yardım edin :( :() :( ??

• bankayı arıyorsun kartımın çipi çalışmıyor diyorsun yenisini gönderelim derlerse tamam dersin yenisi gelir ancak kart yenileme ücreti ayırlar
    kart yamulunca çipi çalışmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 5 Ağustos 2014; 11:26:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

bankayı arıyorsun kartımın çipi çalışmıyor diyorsun yenisini gönderelim derlerse tamam dersin yenisi gelir ancak kart yenileme ücreti ayırlar

peki düzleştirmeye çalışcam olur mu? yada ne bilim ne kadar tutar değişimi kartın markarsı ininal acaba ptt kaç paraya değiştirir ? :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: atax45x

quote:

bankayı arıyorsun kartımın çipi çalışmıyor diyorsun yenisini gönderelim derlerse tamam dersin yenisi gelir ancak kart yenileme ücreti ayırlar

peki düzleştirmeye çalışcam olur mu? yada ne bilim ne kadar tutar değişimi kartın markarsı ininal acaba ptt kaç paraya değiştirir ? :/

birincisi ininal kredi kartı değil bir yeri arayıp yenisini talep edemezsin eğer içinde bakiye varsa arayıp konuş yoksa at yenisini al
  • quote:

Orijinalden alıntı: atax45x

quote:

ininal kart ise kart kayboldu diyerek kart satin alma ve son yükleme fislerini ibraz ederek, yeni kart ücreti (5 TL ) bakiye’den düsülüp,yeni Kartınıza da yükleme yapilabilir.
  • hocam biraz hort olacak ama, ne yaptiniz karti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bunun için kartsız işlem yapabileceğin ing bankası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyit473121 -- 19 Nisan 2017; 7:46:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şurada açıklamıştım ben bu konuyu Kredi kartım kırıldı diyorsanız bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.