Şimdi Ara

Kredi kartım çalındı. 1000 tl lol kodu alışveriş yapılmış (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
3
Favori
4.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Bence paranızı alsanız bile işin peşini bırakmayın hocam bu gün size yapar yarın başkasına yapar

Biz soruşturmayi actik gittigi yere kadar götürürüm tabi. Ancak uzun sürecegi kesin.

Ortada Adalet sorunu var. Savcı büyük ihtimalle dava açmadan paralarda yattigi için

savcinin kovuşturmaya yer olmadigi hakkinda karar vermesi yüksek bir olasilik.

yani anlayacaginiz elini kolunu sallayan bu ülkede online dolandiricilik yapiyor. Ve hukukda bunun önünde durmuyor

• Allah'tan kartımın limiti sonuna kadar dolu da böyle dertlerim yok. Son ödeme günü asgariyi yatırıp nakit avans olarak geri çekiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

Arkadaşlar kartım üzerinden 1000 tl ye yakın alışveriş yapılmış tam bu akşam

Morhio markofoni gibi yerlerden 700 Lira. 2 süper online faturası 120 lira.

Fakat 120 dolar bir ulaşamadığım harcama var. Lol oyun kodu,minecraft kodu gibi şeyler. yabancı sitelerden.

Daha önce başına gelmiş olan birisi var mı ? Bu yabancı sitelerden yapılan kod alışverişinden paramı kurtarabilir miyim ?

Hocam verilmemiş zekatın varmış Allah çıkarmış onu. Bu sana ders olsun. Çocuğun peşine düşme suçlu o değil sensin Allah hesap sorar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thesis Statement

Lol'den 2 skin aldik hocam niye abarttin bu kadar. Bi' skin de sen hediye etmis ol bu genc kardesine.

yakalarsam ben onu skin zaten

• tired of waiting T kullanıcısına yanıt
    kalkıp hakkını araman efsane hareket, umarım sorunun çözüme ulaşır ve zararını çıkarırsın
  • Valbilken kullanıcısına yanıt
    Asgari ücret alan insanlar bir ay çalışıyo 1000 lira için nesi az

• Hocam geçmiş olsun öncelikle ama anlamadığım konu şu şifreyi vs nasıl nerden buldu?
  • quote:

quote:

Fakat 120 dolar bir ulaşamadığım harcama var. Lol oyun kodu,minecraft kodu gibi şeyler. yabancı sitelerden.

Daha önce başına gelmiş olan birisi var mı ? Bu yabancı sitelerden yapılan kod alışverişinden paramı kurtarabilir miyim ?

Hocam verilmemiş zekatın varmış Allah çıkarmış onu. Bu sana ders olsun. Çocuğun peşine düşme suçlu o değil sensin Allah hesap sorar.

ne içiyosa aynısından istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Hocam geçmiş olsun öncelikle ama anlamadığım konu şu şifreyi vs nasıl nerden buldu?

Bu kredi kartimi kullanmiyorum. Yurt disi para çekimleri icin sadece işime yariyordu. Daha önce online şifresi alamadigim icin (kart geldikten sonra bankada bir sözleşme imzalaniyormuş) bende türkiyeden ayrildigim icin öyle kaldi. Farkina varamadim.

Büyük ihtimalle bir yere cikarken halisahaya filan cüzdanimi taşımam.Nakit varsa nakit yoksa karti yanima alirim O arada düştü çalındı veya kayboldu.

Benim önerim kardlarinizi 3d alisveris harici islem yapilmasini müşteri hizmetlerini arayarak kapattirin

• adam çalıntı kredi kartıyla internet faturasını mı ödemiş
  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Bunu ciddi yazdıysa.....vay halimize

• quote:

Orijinalden alıntı: RedKitinGolgesi

adam çalıntı kredi kartıyla internet faturasını mı ödemiş

Süperonline TTNET faturası gördüm kağıtta adam komedi çalıntı kredi kartıyla ne yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

quote:

Orijinalden alıntı: RedKitinGolgesi

adam çalıntı kredi kartıyla internet faturasını mı ödemiş

Süperonline TTNET faturası gördüm kağıtta adam komedi çalıntı kredi kartıyla ne yapmış.

Savcı kovuşturmaya gerek olmadigi yönünde karar verirse ben bu işi Almanya'ya kadar götürürüm.

80 euro minecraft, 30 euro lol kodu almak neymiş gösterecegim

Hocam hepsini anladım 80 euro minecrafta verilir mi ya geçmiş olsun hocam umarım alırsın paranı 80x3 kısaca 240 TL gitmiş havadan.
  • Hocam hangi sitelerden alışveriş yaptınız ben çok nadir yapıyorum gene de korktum.(amazon,g2a ve steam harici kullanmadım)
  • Geçmiş olsun inşallah şerefsizler bulunur diyeceğim de bulunsa da bir şey olmuyor.

Yaklaşık 2 yıl önce benimde başıma gelmişti.İnternet üzerinden alış veriş yapmıştım Bilgisayarda virüs olduğu aklımdan çıkmıştı 400 tl yurt dışından çarpıldım Zirat Bankasını mahkemeye verdim yaklaşık 6 ay sonra paramı iade ettiler sonuçta güvenlik zafiyeti vardı.
  • Valla bazı mesajları okudum sinirlenmemek elde değil. İnşallah tez zamanda o alaycı mesajları atanlarında başına gelir olay.

Sakın işin peşini bırakmayın, karşıdaki küçük çocuk çıksa bile ceza alması için elinizden geleni yapın.

Az çok araştırırken öğrenmişsinizdir şimdi bu harcamayı yapan kişi belirlenirse nasıl ceza alabiliyor? maksimum alacağı ceza nedir?

Burada 3d kullandırmadan alışveriş yapan sitede bence sorumludur kim ne derse desin.

Bu kredi kartı işlerinde ekstra önlemlerin çıkması şart. İnternette o kadar çok site türedi ki sırf insanları dolandırmak için. Artık devlet ticari siteler için bir liste vb. hazırlamalı ve bir site aracılığıyla biz girip sitenin onaylı olup olmadığına bakabilmeliyiz.

++ Birde nacizane tavsiyem, internetten alışveriş yaparken bence windows işletim sistemi kullanmayın, çünkü en kötü sisteminiz orijinal olsa bile illaki crackli bir veya birkaç program kullanıyorsunuzdur. Bunun yerine cd'den çalışan bir linux dağıtımı ile yapın.

++ Başka bir bilgisayardan asla ve asla ticari işlem yapmadın, hele ki internet cafe vb. yerlerden

geçmiş olsun, umarım en az zararla atlatırsınız durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 22 Nisan 2016; 14:50:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ellysionn

quote:

quote:

Fatihin toplari fatihin toplari

Fatihin toplari ne?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.