Şimdi Ara

Kredi kartım çalındı. 1000 tl lol kodu alışveriş yapılmış (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
4.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • internetten alış verişte kartın şifresini bilmelerine gerek yok ki kartın numarası son kullanma tarihi ve arkasındaki 3 haneli numarayı biliyorlarsa ve site 3D secure yani cep telefonuna mesaj göndermiyorsa kullanabilirler.hafızası güçlü biri kartınızı alıp bakarsa bir kasiyer olabilir bu kadar kolay aslında o yüzden kartı net kullanımına kapatıp sanal kart çıkarmak en güzeli.
  • adam 2 tane fatura ödemiş, bu faturalardan da adres bulunamayacaksa artık helal yani
  • tired of waiting T kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun
    Kart nasıl çalındı anlamadım
    Çalınınca bankayı neden aramadınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

Geçmiş olsun
    Kart nasıl çalındı anlamadım
    Çalınınca bankayı neden aramadınız

kartini fiziki olarak calmamislar kopyalamislar benim de basima geldi haberin olmuyor.bak yukarida ne demis adam hafizasi guclu birinin eline bile gecerse iki saniye gidiyor kart oyle koplayalama makinesi olmasi da gerekmiyor.guvenligi bu kadar salak bir icadi internetten alis verise acik birakiyorsunuz mesele burada.
  • Anladım kredi kartımda 3d var hesap karta dikkat etmek gerek

• Bankanızla görüşün, kartınızda 3d secure zorunlu yapsınlar.
  • Bu işin arkasından twitch tv deki kanallarda modluk yapan sivilceli 7/24 pc başında oturan obez bir ergen çıkacak gibi duruyor genelde böyle işlerin arkasından bu tipler çıkıyor.
    80 euroya minecraft görünce tansiyonum yükseldi eğer bu işin arkasından böyle bir ergen çıkarsa şikayetinizi geri çekmeyin ailesinden aslanlar gibi dayak yediğinden emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 22 Nisan 2016; 12:50:19 >
  • Arkadaşlar kredi kartınızı herzaman online alışveriş ve telefon alışverişlerine kapatın, çoğumuzda akıllı telefon var alışveriş yapmadan önce online alışverişe açmak 1 dakika bile sürmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

Arkadaşlar kartım üzerinden 1000 tl ye yakın alışveriş yapılmış tam bu akşam

Morhio markofoni gibi yerlerden 700 Lira. 2 süper online faturası 120 lira.

Fakat 120 dolar bir ulaşamadığım harcama var. Lol oyun kodu,minecraft kodu gibi şeyler. yabancı sitelerden.

Daha önce başına gelmiş olan birisi var mı ? Bu yabancı sitelerden yapılan kod alışverişinden paramı kurtarabilir miyim ?

Hocam verilmemiş zekatın varmış Allah çıkarmış onu. Bu sana ders olsun. Çocuğun peşine düşme suçlu o değil sensin Allah hesap sorar.

Kesin sen'de bu işin içindesin..

• Benimde 2007 de basıma gelmişti bu olay o zaman için yaklaşık 1000tl götürmüşlerdi yapılacak ilk iş bankaya bu alışverişler benim tarafımdan yapılmamıştır diye itiraz ve savcılığa başvuru yapılması ama parayı yatırmıştım galiba tam hatırlamıyorum ,adamlar son kuruşuna kadar harcamışlardı ido biletleri bile vardı için de aynı dönemde amcamın kartından da 600 tl civarı kumar oynanmıştı geri aldı ,ben ise ido biletleri hariç geri aldım onada dünden razıydım benim hatam evde tadilat var o kadar çok harcama varki bir ara baktım atm den şehir dışındayım iş icabı buneya işin ucunu kaçırmışız iyice diye fark etmedim ekstra gelinceye kadar uzun bir ugraş sonucu banka geri ödedi.
    KREDİ KATLARINIZI İNTERNET VE TELEFON BANKACILIĞINA KAPATTIRIN
    İHTİYACINIZ OLDUGUNDA AÇIN VE İŞİNİZ BİTİNCE KAPATIN kafanız rahat etsin

• Ekmek, baklava çalan çocukları hapislere atıyorlar... Böyle gerizekalıların peşine düşmüyorlar. Adalet sistemi bu şekilde devam ettikçe daha çooooook hırsız türer başımıza... Ali kardeşim sen adresi bul biz gidelim kendi adaletimizi kendimiz sağlayalım bari.
  • Digiturk playden mac satin alirsanizda kod gelmiyor parayi direk cekiyor karttan !

• Ben İnt alışveriş yaptığım zaman sanal kart kullanıyorum, ayrıca garanti kredi kartlarında hem İnt hem telefon satışına kapat özelliği mevcut, mobilden direk açıp kapatabiliyorsun.
    Direk kredi kartı bilgilerini girerek alışveriş yapmamak lazım böylesi daha güvenli.

• quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

Savciliktan geliyorum. Soruşturmayı açtik.

Yurt disindan yapilan alisverisler banka onayina takilmiş. Yani yurt içi alişverişlerinde kullanilan parayi alabilecegim

Fakat daha öncede alisveris yapildigini ogrendik. Ben yurt disinda yasadigimdan dolayi karti hic kullanmadim. Unikredit bankalarindan Turkiyeden para geldigi zaman cekiyordum. Bu yuzden online işlemlere hiç giremedim. Zaten eksik belge oldugu için internet şifremide alamadim. Kart ben türkiyeden cikis yaptiktan sonra aileme teslim edildi. Daha dün alabildim şifreyi fakat olan oldu.

Para kismina gelirsek gerizekali fatura ödedigi icin paso büyük bir kismini alabilecegim. Harcama itirazi sonrasi 1.5 ay icinde paranizi geri aliyormussunuz.

Fakat eger yurt disi harcamalari yapilsaydi nahi yemistik. Buyuk ihtimalle yanacakti para.

Benim sizlere önerim kredi kartlarinizi 3d alisveris olmadan alisverise tamamen kapatin. Kredi kartinizdan 3d siz de para cekilebiliyor. Mesela ziraat banka kartimdan sakiz bile alamiyorken yapikredi bankasini sömürdüler. Bu yuzden bankalarinizi arayin ve 3d siz alisverislere tamami ile kapatin.

Yurt disi alisverislerinizi ise Enpara ile yapin. Limit durumu olmadigindan bakiye eksiye dusmeyecektir. Tabi enpara hesabinizdada para tutmayin. En ufak bir çalinti durumunda parayi düdüklerler. Alisverisiniz kadar para koyun ve o alisverisi yaptiktan sonra para kalmasin hesapta.

Ben ucuz kurtuldum. Tabi bana güzel bir ders oldu. Umarim sizlerede olmustur. Benim basima gelen bu olay ile belki aranizdan bir kac kisi kurtulacak düdüklenmeden. Dediklerimi eksiksiz yapmanizi öneriyorum.

Işin adli kismina gelirsek. Acikcasi savcilar pek iplemiyor bu tür kücük meblalari. Zaten suç duyurusu bulunduktan aylar sonra bile bulundugunuz ile kaliyormussunuz. Adam yakalanmiyor anlayacaginiz. Bankaniza yaptiginiz para harcamasida sonuclaniyor paranizi aliyorsunuz. Adli kisimda pek sonuc oldugunu soylenemez. Fakat biz genede yapmamiz gerekenleri yaptik.

Kredi kartım çalındı. 1000 tl lol kodu alışveriş yapılmış
     Kredi kartım çalındı. 1000 tl lol kodu alışveriş yapılmış

Bu arada savci rusya ve ukranya odakli bu tür para cekmelerinin bu ara cogaldigini belirtti. Eger kardiniz 3d alisveris olmadan online alisverise aciksa sizde tehlike altindasiniz. En basitinden kasiyer bile kaşla göz arası kartin resmini cekebilir. Bu konuya dikkat etmenizde fayda var.

sonuna kadar git. akıllansın velet

• Cocuk gerizekaliymis. Çalınmis türk cc ile tr de alisveris yapmis. Birde fatura odemis hemencecik faka basar. Markofoni dende alosveris yapmis adres madres herseyi savcilik alir. Guzel bir kamu davasi yer müstehak bu hirsizlara

• 20 gün başkasının alışveriş yaptığı farkedilmedi mi? Kredi kartı iptal talebi neden yapılmadı bukadar alışveriş yapılana kadar?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.