Şimdi Ara

Kredi kartım çalındı. 1000 tl lol kodu alışveriş yapılmış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
4.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet faturasını bulup isimde çıkarabilirsin eğer kim olduğunu bulamadıysan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabancı site dediğin sitelerin isimlerini yazar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

quote:

Orijinalden alıntı: Thesis Statement

Lol'den 2 skin aldik hocam niye abarttin bu kadar. Bi' skin de sen hediye etmis ol bu genc kardesine.

yakalarsam ben onu skin zaten

• Durum?

• Aynı olayları yaşadık,kredi kartı bilgilerine nasıl ulaştılarsa artık.

Bakalım bizde mahkemeden haber bekliyoruz.
  • deepweb de türk kredi kartlarının hepsi hackli 1 dolara satıyorlar tanesini kullanıyor bebelerde bunu burdan yapan kücük cocuklar görmüştüm 11-12 yaşlarında buna bi çözüm yolu getirmeleri gerekli gerçi ülkede tc kimlik bilgilerimizi çalıyorlar kredi kartı da pek sıkıntı olmasa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

Arkadaşlar kartım üzerinden 1000 tl ye yakın alışveriş yapılmış tam bu akşam

Morhio markofoni gibi yerlerden 700 Lira. 2 süper online faturası 120 lira.

Fakat 120 dolar bir ulaşamadığım harcama var. Lol oyun kodu,minecraft kodu gibi şeyler. yabancı sitelerden.

Daha önce başına gelmiş olan birisi var mı ? Bu yabancı sitelerden yapılan kod alışverişinden paramı kurtarabilir miyim ?

Edit : Alisveris yaptigi Türk sitelerinden parami kurtardim.

Fakat bu lol kodu aldigi sitelerle henüz iletişime geçemedim. Cunku yabanci hepsi. Bankadayim. Harcama itirazi yaptik. Suć duyurusunda bulunmak üzere adliyeye gidiyoruz

İsterseniz İlk mesaja ekleyin yapılabilecek önlemleri yazayım
    basımıza geldi bilgilendirme amaclı olsun kredi kartınız calınırsa hemen internete kapatın yada kuklanmıyorsanız pek fazla yine kapatın acması 5 dakika sürüyor bu arada calınması önemli degıl fotoğrafı cekılse bile yapılabilir kasiyer bunu yapmıştı enişteme

Sonra kendi kredi kartımda oldugumdan biliyorum internetten alısverıs yaparken kredi kartı bilgilerini gırdıkten sonra bankanız telefonunuza bir kod gönderiyor ve o kodu yazarak alısverısı doğruluyorsunuz ama bunun nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok

Yada kredi kartınızı internete kapatıp sanal kart kullanabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3d sormayan lol kodu satan site bulsam bende basliycam bu islere

• Bankayı ara mahkemeyede suç duyurusu aç

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    1 dolara satacaklarina karttan alisveris yaparlar.bastan aptallik var zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: mapheluiT

1 dolara satacaklarina karttan alisveris yaparlar.bastan aptallik var zaten.

Sen kartları hackleyıp satan hackerden dahamı zeki olduğunu düşünüyorsun? Zuahah tam cahil kafası

• kredi kartın çalındımı ? yoksa kart sendeyken mi adam çekimler yaptı ? nasıl kart numaralarını tahmin ederya yada bir siteye verdin kart numaralarını ordan açığa çıktı . Durduk yere böyle şey olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sean john -- 21 Nisan 2016; 14:45:40 >
  • olm otomatık odeme ıle kendı ınternet faturan olmasın o ?

asdasdasd calıntı kartla ınternet faturası odemek nedır nasıl zekı bır ınsan lan kartı calan bılmıyormu abonelıkten her bılgının cıkıcagını:D
  • Kartını saçma sapan bir sitede kullandın muhtemelen o siteden de çektiler bilgilerini paylaştılar kullanan da kullandı kesin. Hepsini bir kişi yapmadı bence.

• Geçmiş olsun o adamın kafasından bende istiyorum.

• Türk sitelerinden parayı kurtarmıssın ztn Bırak Çocugun yakasını Ugraşmaya değmez
    Belliki ihtiyaci varmiş Birdaha yapmaz özür diler Senden '' Abi bidaha yapmm Söz der '' İş kapanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexclone -- 21 Nisan 2016; 16:45:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: IQunaa

Googleye 3d istemeyen siteler yazarsan cikan siteler istemez.

Google nasıl okuyosun?

• Savciliktan geliyorum. Soruşturmayı açtik.

Yurt disindan yapilan alisverisler banka onayina takilmiş. Yani yurt içi alişverişlerinde kullanilan parayi alabilecegim

Fakat daha öncede alisveris yapildigini ogrendik. Ben yurt disinda yasadigimdan dolayi karti hic kullanmadim. Unikredit bankalarindan Turkiyeden para geldigi zaman cekiyordum. Bu yuzden online işlemlere hiç giremedim. Zaten eksik belge oldugu için internet şifremide alamadim. Kart ben türkiyeden cikis yaptiktan sonra aileme teslim edildi. Daha dün alabildim şifreyi fakat olan oldu.

Para kismina gelirsek gerizekali fatura ödedigi icin paso büyük bir kismini alabilecegim. Harcama itirazi sonrasi 1.5 ay icinde paranizi geri aliyormussunuz.

Fakat eger yurt disi harcamalari yapilsaydi nahi yemistik. Buyuk ihtimalle yanacakti para.

Benim sizlere önerim kredi kartlarinizi 3d alisveris olmadan alisverise tamamen kapatin. Kredi kartinizdan 3d siz de para cekilebiliyor. Mesela ziraat banka kartimdan sakiz bile alamiyorken yapikredi bankasini sömürdüler. Bu yuzden bankalarinizi arayin ve 3d siz alisverislere tamami ile kapatin.

Yurt disi alisverislerinizi ise Enpara ile yapin. Limit durumu olmadigindan bakiye eksiye dusmeyecektir. Tabi enpara hesabinizdada para tutmayin. En ufak bir çalinti durumunda parayi düdüklerler. Alisverisiniz kadar para koyun ve o alisverisi yaptiktan sonra para kalmasin hesapta.

Ben ucuz kurtuldum. Tabi bana güzel bir ders oldu. Umarim sizlerede olmustur. Benim basima gelen bu olay ile belki aranizdan bir kac kisi kurtulacak düdüklenmeden. Dediklerimi eksiksiz yapmanizi öneriyorum.

Işin adli kismina gelirsek. Acikcasi savcilar pek iplemiyor bu tür kücük meblalari. Zaten suç duyurusu bulunduktan aylar sonra bile bulundugunuz ile kaliyormussunuz. Adam yakalanmiyor anlayacaginiz. Bankaniza yaptiginiz para harcamasida sonuclaniyor paranizi aliyorsunuz. Adli kisimda pek sonuc oldugunu soylenemez. Fakat biz genede yapmamiz gerekenleri yaptik.

Bu arada savci rusya ve ukranya odakli bu tür para cekmelerinin bu ara cogaldigini belirtti. Eger kardiniz 3d alisveris olmadan online alisverise aciksa sizde tehlike altindasiniz. En basitinden kasiyer bile kaşla göz arası kartin resmini cekebilir. Bu konuya dikkat etmenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tired of waiting -- 21 Nisan 2016; 17:04:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

Cocugunda ihtiyaci vardir hocam.Abartmiyor musun?Hangimiz cocukken yapmadik 1000 liranin lafini yapiyorsun. Yaziklar olsun.

SuperOnline faturası ödeyen ve yabancı sitelerden alışveriş yapmasını bilen çocuğumuz o kadar da çocuk değildir bence.Ve inanın o kadar da çocuk olmayanların başka başka birtakım ihtiyaçları da vardır.Bende o kadar çocuk değilim ya oradan biliyorum.Sizde o kadar çocuk olmayanların bu birtakım ihtiyaçlarını bir şekilde karşılayın,sakın lafını yapmayın.Yaparsanız yazıklar olsun.Üstelik cebinizden 1000 lira da çıkarmadan karşılayabilirsiniz.

Edit:O kadar da çocuk olmayan uyanığımızın erkek olduğu düşünülerek yazılmıştır ki %99.9 öyle

• Bence paranızı alsanız bile işin peşini bırakmayın hocam bu gün size yapar yarın başkasına yapar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.