Bildirim
Kredi kartımdaki tele24 olayı
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yanında + yazan rakamlar karta yapılan ödemeleri gösterir (tele24 atm'lerden yapılmış) Gerçi kart senin mi emin değilim ama neyse -
kartın benim olduğundan neden emin olamadın ki? daha önceden asgari tutar kısmını yatırıyodum :D bu sefer bi inelceyeyim dedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: yazdığımıoku
kartın benim olduğundan neden emin olamadın ki? daha önceden asgari tutar kısmını yatırıyodum :D bu sefer bi inelceyeyim dedim.
Tahmin sadece..ATM'den para yatırıyorsan tele24'ü bilirsin zaten diye düşündüm ama sen böyle sorunca acaba aileden birinin kartı da çaktırmadan kullanıp para yatırıp sonra merak ettin de soruyor musun diye düşündüm -
haha :D öyle bi durum olsa babam beni dumur eder buraya yazmaya halim kalmaz,veya
hastaneden yazıyorum soruları alayım şeklinde bi başlık açardım :D .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X