Şimdi Ara

Kredi kartımdan haberim olmadan yurt dışından alışveriş yapılmış.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet öyle ama kredi skorum düştü daha önce 20 bin lira kredi çekebilirken o olaydan sonra 5 bin liraya düşmüştü
  • Benzer durum benim başıma geldi Meksika üzerinden 15 bin TL tutarından karttan işlem yapılmış . Sabah uyandım iş bankasindan mesaj bu işlemi diz yapmadiysaniz bu mesaja hayır yazın şeklinde .( Zaten bankalar azıcık okullu olsa işlemin riskli olduğunu fark ediyorsun işleme onay iste ona göre gerçekleştir.) Neyse hemen müşteri hizmetlerini aradım anlattım bankaya gidip dilekce verin yurtdışı işlemi olduğu için zaten paraya onay verilip karşı tarafa geçmesi vs gibi işlemler min 1 gün sürdüğü için hemen işleme bloke koyup paranın geri iadesini isteyebilirsiniz dedi . Dilekçe verdik yaklaşık 10 gün sonra para geri iade edildi .
  • Kimse sormamış mı hangi banka diye?
  • Bankanıza harcama itirazında bulunun, iade etmezlerse de dava açabilirsiniz. Yargıtay bu konuda "Güvenliği sağlamak bankanın sorumluluğunda," diyerek faturayı bankaya kesiyor.
  • Sanal kart en güzeli ancak her banka ya da kart desteklemiyor. Bundan dolayı daha kolayı kredi kartınıza internet alışveriş limiti koymak ya da internetten alışveriş yapıp sonra internet alışverişine kapamak, sürekli kapat aç yapabiliyorsun seri şekilde artık.
  • engineer037 kullanıcısına yanıt
    İnternet alışverişine kapalı yazmış zaten.
  • benim de başıma geldi ve harcama itirazı ile paramı geri aldım. işin ilginç tarafı hırsız bir gsm operatöründen kontür almış ama kimse peşine düşmedi ve harcama 1 gün provizyonda beklediği halde iptal edilemedi.
    artık sanal kart tanımladım, limiti 0. alışveriş yapacağım zaman tutarı artırıyorum sonra sıfırlıyorum ve 6 ayda bir de sanal kartı iptal edip yenisini oluşturuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.