Şimdi Ara

Kredi kartımdan haberim olmadan yurt dışından alışveriş yapılmış..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün saat 11 gibi kart hareketlerime baktığımda 4 dolarlık bir işlem yapıldığını gördüm. Ben böyle bir işlem yapmadım. Yer olarak Atlanta Amerika gözüküyor ama tam olarak ne yapılmış, nereden yapılmış belli değil. Aşağıya resmini bırakıyorum. Bankayı aradım, kartın bilgilerinin çalınmış olabileceğinden dolayı kartı kapattırdım. Buna benzer bir durum yaşayan var mı?

Kredi kartımdan haberim olmadan yurt dışından alışveriş yapılmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retr0_ -- 27 Eylül 2019; 12:53:41 >

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Konu hakkında bir bilgin, fikrin varsa ciddiyetle yaz. Yoksa lütfen boş yapma. Bu goy goy yapılacak bir konu değil.
  • Geçmiş olsun. KK her zaman İnternet alışverişe kapatın. İşlem yapacağınız zaman uygulama üzerinden açarsınız..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • retr0_ kullanıcısına yanıt
    Tamam sildim mesaji biz kavga adami degilizdir adamim

• Lene kullanıcısına yanıt
    Zaten kapalıydı. Ama buna rağmen böyle bir işlem yapılmış. Garip olan da bu.
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..
    O zaman sıkıntı Büyük. Peki daha önce yurt dışı Bi işleminiz oldu mu?
    İnternet alışveriş. Yurt dışı atm para çekim VS.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Evet oldu. Daha önce Aliexpress ya da Amazondandan(hangisi olduğunu hatırlamıyorum uzun zaman oldu) alışveriş yapmıştım. Onun haricinde başka alışverişim olmadı. Steam ve Microsoft'u saymazsak. Xbox Game Pass almıştım.
    Tamam işte.. Kart bilgileri yurt dışına işleme açıldı mı böyle şeyler olabiliyor.. Daha önce Forumda yine böyle para çekim işlemi olmuştu.. Hemen bankayı arayıp bildirin. Provizyon aşamasında ise iptal ederler.. Yoksa kayıt oluşturup takipcisi olurlar..

Aradım. Provizyonda gözüküyor şuan. Allahtan uykudan kalkar kalmaz kart hareketlerine baktım. Artık içime mi doğdu ne. Yoksa öyle bakmak gibi bir huyum yoktur..
  • 1 ay önce yaklaşık 600 euro alış veriş yapılmıştı kartımdan. Halen bekliyorum sonuç ne olacak diye. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Iade için itiraz dilekçesi olusturdum. Bekliyorum sonucu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tazzmann kullanıcısına yanıt
    Peki nereden ne işlem yapıldığı belli mi? Mesela benim attığım ss de garip bir şey yazıyor. FYXIKEIYD COEIZR gibisinden. Normalde alışveriş yaptığın sitenin adı vs yazar.
    Trendyoldan 16.74 liralık
    Facebk_ads 601 euro ikisindende haberim olmadı yaklaşık 8 dakikada yapmışlar hepsini. Unutmadan trendyol iade etti. Facebook 300 euro onay bekliyor halen ama diğer 300u ödeyeceğim malesef sonuç çıkana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazzmann -- 27 Eylül 2019; 13:50:42 >
  • 5 sene önce amazon.de'den alışveriş yapmıştım.Kartımdan 4 ayrı sefer 700 liralık amerikadan alışvriş yapılmıştı bir gsm firmasından.İşin garibi ilk iki çekimden sonra durumunfark ettim bankayı arayıp kartı kapattırdım sonraki iki alışvrriş de bir hafta sonra aynı kart numarasından yapıldı ve ekstreme yansıtıldı.Bankayla görüşüp güvenlik açığının onlardan dolayı olduğunu bildirip paramı geri iace almıştım.Kredi notum da bundan dolayı dibe düşmüştü.

• tazzmann kullanıcısına yanıt
    Sizde nereden yapıldığı belli en azından Ama 300 euro da çok fazlaymış. Umarım iade ederler onu da.
    Inş dostum bekliyorum. Eğer banka beni kusurlu bulursa 600 euro ödeyeceğim.

• Evet ben de oradan alışveriş yapmıştım. Neyse ki siz halletmişsiniz durumu.
  • Teknik bir hataya benziyor çünkü art niyet olsa 4 dolarla bırakmazlar. Kim bilir ne oldu...

Geçmiş olsun. Dikkatli olun.
  • Sanal kart kullanırsanız böyle sorunlarınız olmaz. Asla ama asla fiziksel kartınızın numarasını girip alışveriş yapmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.