Şimdi Ara

KREDİ KARTINA TAKSİTLE ARABA YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
10.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 10.000 tl nakit param var...Ve benim 25.000 tl lik bi araç alacağımı varsayalım.10.000tl yi verdikten sonra geri kalan 15.000tl yi 12 ay taksite böldürsem araç 25.000 tl nin üstüne maal olur mu?(alacağım kişi vade farkı almayacak..ve kredi 12 ayda düzenli ödenecek.banka ayrıca herhangi bir bedel alır mı?) Birde kartın limiti 1000tl felan olsa yine bu şekilde 15.000 lirayı 12 taksit yapma imkanı var mı?(kredi kartım yok o yüzden soruyorum.olursa birinden bulacağım) ÖZETLE:25.000E ALACAGIM ARAÇ 25.000 ÜZERİNE ÇIKABİLİR Mİ (ALACAĞIM KİŞİ VADE FARKI ALMADAN)

Ya da 10.000 peşin gerisini faizsiz bir şekilde taksitle araç alabileceğim bir yer biliyorsanız mesajlarınızı bekliyorum..

KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• otocentera bak
  • Senin kredi kartının limiti o kadar değilse alamazsın.Araç kredisiyle alırsın.O zamanda kredi masrafları felan olur işte sadece birazda vade.

Adam vade farkı almayacağım diyorsa almayacaktır bankaya kendisi ödeyecek herhalde vade farkını.

Tahminlerim
  • Kredi kartından dediğin meblalarda taksit yaptırtmak istiyorsan kredi kartı limitininde öyle olması gerekiyor. Yani 10 bin liralık taksit yaptıracaksan kredi kartı limiti de 10 bin olmalı(an az ). Taksit yapıldığı zaman banka limite bloke koyuyor. taksitleri ödedikçe bloke kalkıyor. Faiz konusunda tam emin değilim ama kredi kartlarında hep bir faiz oluyor. Banka parasını bedavaya kullandırtmıyor
  • sağolun bilgiler için
  • Puanlari kullanmayi unutma. Dedem de kredi kartiyla 0 civic almisti, cok guzel puan da gelmisti onunla da opsiyon falan almisti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet boşuna kredi çekiyor, çektirelim 12 taksit olsun bitsin.

ayrıca kredi kartına 15.000tl çektirecek bir "arkadaş" bende istiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıfır araç alırken böyle birşey olmuyor.
    Kredi kartı ile alırsan aynı bankadan kredi çekmişsin gibi banka komisyonu hesaplıyorlar.

İkinci el satan galerici araçtan iyi kar ediyorsa banka komisyonu kendisi karşılayarak böyle birşey yapabilir.
  • kredi kartından nakit para çekip arabayı alırsanız faiz işler ama 15.000 tl limitli kredi kartınızı postan çekerek taksitle alırsanız faiz işlemez. taksitle buzdolabı aldığınızı düşünün. taksitleri zamanında öderseniz faiz işlemez. biz 10.000 tl lik inşaat malzemesini karta taksitli çektirdik, ödedik, faiz falan yok. 15.000 tl için kartını bir arkadaşınızın vereceğini düşünmüyorum ancak aileden biri verir herhalde.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsnrky -- 26 Haziran 2012; 15:30:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

kredi kartından nakit para çekip arabayı alırsanız faiz işler ama 15.000 tl limitli kredi kartınızı postan çekerek taksitle alırsanız faiz işlemez. taksitle buzdolabı aldığınızı düşünün. taksitleri zamanında öderseniz faiz işlemez. biz 10.000 tl lik inşaat malzemesini karta taksitli çektirdik, ödedik, faiz falan yok. 15.000 tl için kartını bir arkadaşınızın vereceğini düşünmüyorum ancak aileden biri verir herhalde.

peki limit yükseltme olayı nasıl oluyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eternally50

senin yüksek gelirin olması lazım herkes limit yükseltemez maaşına denk limit veriyor banka limit yükseltmen için iyi maaşlı işin olması lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

kredi kartından nakit para çekip arabayı alırsanız faiz işler ama 15.000 tl limitli kredi kartınızı postan çekerek taksitle alırsanız faiz işlemez. taksitle buzdolabı aldığınızı düşünün. taksitleri zamanında öderseniz faiz işlemez. biz 10.000 tl lik inşaat malzemesini karta taksitli çektirdik, ödedik, faiz falan yok. 15.000 tl için kartını bir arkadaşınızın vereceğini düşünmüyorum ancak aileden biri verir herhalde.

Arkadaşım telefonla veya smsle başvuru yapıyorsun bankana. 1000 tl falan artış istiyorsan zaten 15 dk sonra sms geliyor limitiniz yükselmiştir diye, ama yüksek rakamlar için herhalde 1 hafta içinde dönüş yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

senin yüksek gelirin olması lazım herkes limit yükseltemez maaşına denk limit veriyor banka limit yükseltmen için iyi maaşlı işin olması lazım

Güya kağıt üstünde böyle gelirim aylık 1.000-1.500 arası esnafım.

35.000 lira limitim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

quote:

35.000 lira limitim var.

Benim de maaş 700 gözüküyor 14.000 limit var neye göre ayarlanıyor bilmiyorum. İnsan bir bakar bu adam nasıl ödeyecek bu maaşla diye ama bankalar da biliyor herhalde 700 tl maaşı olmayacağını. Limit arttırımı yapmak için 1 e basın paso arıyorlar bende kıramıyorum.

• quote:

quote:

quote:

35.000 lira limitim var.

hangi banka 1.500 tl lik esnafa 35.000 tl limitli kredi kartı veriyor
  • Arkadaşların dediği gibi limitin borcun kadar olmalı...Ama limitin yetmiyorsa alacağın yer ile görüşürsün, senet sepet birşey yaparsın...Her ay gidip kart çektirirsin...Ama bu devirde hiçbir satıcınında böyle birşey yapacağını sanmıyorum...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

35.000 lira limitim var.

Finansbank

@CHARGEN83 senin ki yine iyi bana direk mesaj geliyor limitiniz xxxx rakamdan xxxx rakama yükselmiştir iyi günlerde kullanınız diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 26 Haziran 2012; 16:12:18 >

• dayımın kartının 250 bin tl limiti var hsbc premium karta sahip.kartla 0 fluence aldı ama maaşıda o kadar değil 4-5 bin tl anca.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

35.000 lira limitim var.

Finansbank

@CHARGEN83 senin ki yine iyi bana direk mesaj geliyor limitiniz xxxx rakamdan xxxx rakama yükselmiştir iyi günlerde kullanınız diye.

finansbank nasıl 35.000 tl limit verdi onu merak ettim cevabını bekliyorum banka hayrına vermiyor o limiti çok harca bankaya para kazandır diye veriyor finansbank kadar soyguncu banka görmedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

35.000 lira limitim var.

Finansbank

finansbank nasıl 35.000 tl limit verdi onu merak ettim cevabını bekliyorum banka hayrına vermiyor o limiti çok harca bankaya para kazandır diye veriyor finansbank kadar soyguncu banka görmedim

Bundan 3 sene önce limitim 7.000 tl idi 10.000 e çıkarılmasını rica etmiştim 3 seneden beri sürekli sorgusuz sualsiz limitim yükselip duruyor bende anlamıyorum harcamadığımdan fazla da irdelemiyorum.

2 sene önce 1 seneliğine ablama vermiştim kartı kullansın diye ben kullanmıyordum sürekli alışveriş yapınca ondan mı yükselttiler nedir acaba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.