Şimdi Ara

KREDİ KARTINA TAKSİTLE ARABA YARDIM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
10.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eternally50

peki limit yükseltme olayı nasıl oluyor acaba

senin yüksek gelirin olması lazım herkes limit yükseltemez maaşına denk limit veriyor banka limit yükseltmen için iyi maaşlı işin olması lazım

Güya kağıt üstünde böyle gelirim aylık 1.000-1.500 arası esnafım.

35.000 lira limitim var.

hangi banka 1.500 tl lik esnafa 35.000 tl limitli kredi kartı veriyor

Finansbank

@CHARGEN83 senin ki yine iyi bana direk mesaj geliyor limitiniz xxxx rakamdan xxxx rakama yükselmiştir iyi günlerde kullanınız diye.

Ben artık o kalktı diye biliyordum mutlaka kullanıcının onay vermesi gerekiyor. Demek ki bazı bankalar hala eski sistem çalışıyor.

• quote:

Bundan 3 sene önce limitim 7.000 tl idi 10.000 e çıkarılmasını rica etmiştim 3 seneden beri sürekli sorgusuz sualsiz limitim yükselip duruyor bende anlamıyorum harcamadığımdan fazla da irdelemiyorum.

2 sene önce 1 seneliğine ablama vermiştim kartı kullansın diye ben kullanmıyordum sürekli alışveriş yapınca ondan mı yükselttiler nedir acaba

banka harcama yapmayan müşterisine limit arttırmaz sen kullanmadıgı kartta nasıl limit arttırıyorlar ablan kullandı diye okadar artmaması lazım kullanmıyorken nasıl arttırmışlar bende anlamadım
  • Şirinevler merkezde bu işi yapan bir arkadaş vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

senin yüksek gelirin olması lazım herkes limit yükseltemez maaşına denk limit veriyor banka limit yükseltmen için iyi maaşlı işin olması lazım

35.000 lira limitim var.

hangi banka 1.500 tl lik esnafa 35.000 tl limitli kredi kartı veriyor

Finansbank

@CHARGEN83 senin ki yine iyi bana direk mesaj geliyor limitiniz xxxx rakamdan xxxx rakama yükselmiştir iyi günlerde kullanınız diye.

Ben artık o kalktı diye biliyordum mutlaka kullanıcının onay vermesi gerekiyor. Demek ki bazı bankalar hala eski sistem çalışıyor.

Bankanın sitesine girince orada seçenek var. Belirli zamanlarda kart limitinin otomatik artmasına izin ver gibi birşey. Onu iptal ederseniz limitiniz artmaz. Ama iptal etmezseniz belirli aralıklarla banka otomatik olarak limitinizi artırır

• SENE 2004 ağustos kangoo alacağım.bursadaki karoto 21 den aşağı inmedi.bende başladım bayileri aramaya gebzede aynı aracı 19.100 e buldum.o zamanlar axess ile çalışıyorum.7100 peşin verdim.12.000 tl tek çekim kart çektim.tam 240 tl çip para verdi. o zaman depo 90 tlye doluyordu geliba.nerdeyse 3 depo mazot kadar çip para almıştım.seneye kısmetse aracı değiştirecem aynı şekilde gene alırım.ne diye kredi ile uğraşıcam.
  • bende de finansbankın kredi kartı var. 30 bin limitli. düzenli olarak ödeme yaptığım için limit bu kadar yükseldi. yoksa ilk aldığımda 3000 liraydı limit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

quote:

quote:

quote:

35.000 lira limitim var.

Benim de maaş 700 gözüküyor 14.000 limit var neye göre ayarlanıyor bilmiyorum. İnsan bir bakar bu adam nasıl ödeyecek bu maaşla diye ama bankalar da biliyor herhalde 700 tl maaşı olmayacağını. Limit arttırımı yapmak için 1 e basın paso arıyorlar bende kıramıyorum.

Benim hiç maaşım yok 20 yaşındayım 9 bin tl lik kredi kartım mevcut. Banka hesabımdaki nakit trafiğinden ötürü verilmişti.

• kredi kartı limitinin 15 bin olması lazım. eğer limit varsa sana başka masrafı olmaz. ancak satıcıdan 30 günden önce parayı almak isteyip istememe durumuna göre %1.5 kesinti yaparlar. o banka ile satıcı arasındadır. seni ilgilendirmez. 15 bin liralık kart limitini bulman zor. hele yeni kartlara imkansız. son olarak çip para olarak da iyi bir gelirin olur. bir kaç depo doldurursun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

kredi kartından nakit para çekip arabayı alırsanız faiz işler ama 15.000 tl limitli kredi kartınızı postan çekerek taksitle alırsanız faiz işlemez. taksitle buzdolabı aldığınızı düşünün. taksitleri zamanında öderseniz faiz işlemez. biz 10.000 tl lik inşaat malzemesini karta taksitli çektirdik, ödedik, faiz falan yok. 15.000 tl için kartını bir arkadaşınızın vereceğini düşünmüyorum ancak aileden biri verir herhalde.

edit:imla

kartınızın aylık düzenli harcaması varsa ve ödemeleri zamanında yapılmışsa bankaya başvurup mobilyaları yenileyeceğim, taksit yapacaklar, limitimin en az 15.000 TL olması lazım diyeceksiniz, kartınız sabıkalı değilse istediğiniz rakama limit artırıyorlar, rakam belirtmezseniz sadece artırın derseniz onların belirlediği rakam 9-10.000 de kalabilir. (tecrübeyle sabittir)

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsnrky -- 26 Haziran 2012; 21:17:45 >

• vade farkı olmadan o kadar parayı nasıl geçecek yahu karttan?
  • 33 bin liralık limitli kartım var, ancak şu şekilde faiz alınmaz 12 aya bölerse banka yani anlaşmaya göre 4 ise 4 5 ise 5 12 ise 12 bazen 9+3 oluyor çok karşılaştım. ama bankanın pos cihazı vadeye anlaşmalı değilse 2 ayda yapsanız vade farkı alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 26 Haziran 2012; 21:53:38 >
  • Eski elemanım 900 TL maaş alıyordu ve şirketin nakit harcamalarını vs. kendi kartı ile yaptığından limiti 28.000 TL'a kadar yükselmişti.
  • Bu nasıl bir limittir böyle... - 15 bin tl -
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.