|
Kredi kartıyla alışverişlerde dijital slip dönemi başlıyor
-
-
Üstteki yorumda toplum olma bilincinin yokluğuna mı yansam, fikrinin değer atfettiğini sanıp konuşmasına mı yansam, yetmezmiş gibi leş bir üslupla konuşmasına mı yoksa toplumda bunlardan binlerce olduğuna mı yansam
—-
Garanti Bankası bir süredir mobil uygulamasından talep etmiş olanlara bu özelliği sunuyordu. Müşteriye nüshasını vermek yerine uygulamada işlem üstüne dekont açıyordu. Tüm bankalara yayılması hem akıllıca hem çevreci bir hareket olacak.
-
O uygulama sadece Garanti Bankası POS'larında geçerliydi diye biliyordum.
-
Dijital slip’i pompacı arkadaşa nasıl vereceğiz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzun süredir böyle. Yapacak bir şey yok. Çokluk demek egemenlik demek olmuş. Akıl bilim terbiye çöpe atılmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın. Çift slip çıkıyor. Bir çözüm bulurlar artık ona.
-
Kredi kartı slip küçük zaten sadece tek fiyat var.
Asıl önemli olan locaman uzun market alışveriş fişi de dijital olmalı.
-
Nihayet ya umarım ertelenmez buyuk bir israfin onune gecilmis olur.
Yeni mi akıllarına gelmiş. Garantide belki 2 senedir kullanıyorum. Slip yerine Slipler Bonusflaşta diye yazı çıkıyor POS'un ekranında.
-
şirket için fiş toplamaktan her yere firma adı yazdıkmaktan bıktık. yapın tekil sistem verelim vergi no bitsin gitsin, her seferinde adres mail zart zurt kıl yün tüy
ama yapmazlar sırf bu yüzden devlet ço kavantada firmaların kaybı çok totalde
-
Dijital slip uygulaması sizin için geçerli, pompacı arkadaşa verdiğiniz slip, iş yeri nüshasıdır. Şu anda pompacı arkadaşa size ait olan ikinci nüshayı (müşteri slip'i) vermediğiniz gibi, dijital slip'i de vermenize gerek kalmayacak :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 14 Mayıs 2023; 21:48:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Niye sadece kredi kartı için? Banka kartı kullananlara da gelmeli bu özellik.
Ayrıca ilk iki seçeneği seçenlerin dijital slip alabilecekleri yazılmış. Üçüncü senek olan "Tüm işlemlerimde slip almak istiyorum" seçeneğini seçersem dijital slip alamayacak mıyım şimdi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-285623C81 -- 15 Mayıs 2023; 6:1:24 > -
adamın kaç lira çektiğini anlık olarak nereden göreceğiz dijital slipte, boş iş.
-
Ödeme yapmadan önce, pos cihazına vs... bakabilirsin.
-
çoğu yerde ekranı göremiyorsun adam sana posu uzatıyor ucuna dokunduruyorsun
Kimin aklına geldiyse helal olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seçenek değil zorunluluk haline getirilmeli.
Kredi kartiyla harcama yapacak halimiz mi kaldi ful dolar altin girdik limit 0 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dediğin gibi olursa şirkete naylon fiş veremeyiz. ben beğenmedim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Nihayet ya umarım ertelenmez buyuk bir israfin onune gecilmis olur.
|
Üstteki yorumda toplum olma bilincinin yokluğuna mı yansam, fikrinin değer atfettiğini sanıp konuşmasına mı yansam, yetmezmiş gibi leş bir üslupla konuşmasına mı yoksa toplumda bunlardan binlerce olduğuna mı yansam
—- Garanti Bankası bir süredir mobil uygulamasından talep etmiş olanlara bu özelliği sunuyordu. Müşteriye nüshasını vermek yerine uygulamada işlem üstüne dekont açıyordu. Tüm bankalara yayılması hem akıllıca hem çevreci bir hareket olacak. |
Benzer içerikler
- facebook dondurma
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- netflix oyunları ücretli mi
- whatsapp tek tık
- instagram aç
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X