Şimdi Ara

Kredi kartıyla araba almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
22.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

cem yılmaz tek çekim 55 liralık bi araba almıştı 550 lirada bonus kazanmıştı bşiz marketten bile tek çekim geçmioruz kaça bölebilriz abla

Cem Yılmaz ne zaman öyle bi araba aldı ya. Adam lüks arabadan aşağı inmiyo 55 milyarlık ne alıyo.

70.000 TL'ye Mini Cooper S almıştı zamanında kredi kartıyla

• Ben de 3 kart var. ikisinin 8000er, diğerinin 3000 tl limiti var. Önceden diğer kartları krımasaydım daha fazla olacaktı. ama 10.000 TLden fazla kredi almam zaten. 2 kart la ödeyebiliyorsunuz. Bunun uzerine faiz koymuyor satıcı. O peşin alıyor parasını bankadan 1 ay sonra falan. Banka sadece küçük bir faiz kesiyor adamdan.O da o fazizi alıcıya yansıtıyor. Kartla araba alanın da faizi o oluyor.

Parayı kredi çekip peşin para cebimizde pazarlık edelim demişsiniz ama bankaya araba ruhsatını vermeden otomobil kredisi alamayız. Ihtiyac kredisi alınır ancak.Onun içinde bordro, kefil falan lazım. Bir de dosya parası alıyorlar. Kredi kartinda arti bonus kazanma var. Ilk bir kaç depo benzinimiz çıkar
  • Neyse işte
  • ****** Kredi Kartı Ekstresi

...

-** Bakkal 50YTL
    -*** Eczane 45YTL
    -1998 Tofaş Kartal 15.000YTL
  • muazzam derecede bonus veya vadaaa kazandıracak eylem
  • Komik bir durum gibi gözüküyor ilk başta ama kredi ile araba almayı düşünenler için avantajlı bir durum olabilir. Tabi yeni kredi kartı mağdurları yaratmasın. İyice hesaplayıp, düşünüp taşınıp alın.Bundan önceki hyundaimi kredi kartı borçlarım yüzünden sattım.Şimde neyse ay sonu borcların %100ünü ödüyorum.Kıyafet almıyorum eskisi gibi.Doabımı karıstırım baktım alıp ta giymeyi unuttuğum ne kadar çok şeyin olduğunu gördüm.Kredi kartlara

quote:

Orjinalden alıntı: cridor

****** Kredi Kartı Ekstresi

...

-** Bakkal 50YTL
    -*** Eczane 45YTL
    -1998 Tofaş Kartal 15.000YTL

• Bakın.nette araştırma yaptım. Faiz olarak daha avantajlı. Tıklayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: RONNIE

quote:

Orjinalden alıntı: maghapas

haberlerde vardı herifin teki kartla porşe almıştı bi kaç milyar bonus vermişti kart

Yanlıs hatırlamıyorsam Cem Yılmaz dı o kısı.

evet cem yılmazda kendibe mini john cooper works almıştı

http://takvim.com.tr/2007/01/15/pap101.html

• quote:

Orjinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Orjinalden alıntı: RONNIE

quote:

Orjinalden alıntı: maghapas

haberlerde vardı herifin teki kartla porşe almıştı bi kaç milyar bonus vermişti kart

Yanlıs hatırlamıyorsam Cem Yılmaz dı o kısı.

evet cem yılmazda kendibe mini john cooper works almıştı

http://takvim.com.tr/2007/01/15/pap101.html

benim dediyim buydu:
    http://www.tumgazeteler.com/?a=1860765
    =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talbot Lago -- 4 Mayıs 2009; 19:31:34 >

• kredi kartıyla araç satan galerici isterse ertesi gün parasını çeker.sonuçta alıcı banka kredisi kullanmış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necmi42 -- 7 Mayıs 2009; 12:13:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazım19

Bu konya benzer bir konu yine bu forumda okumuştum,hatırladığım kadarıyla kartın limitini kart hesabına para yatırarak yükseltmiş oluyorsun, farzedelim 20.000 tl lik bir araba alıyorsun paran peşin bu parayı kredi kartı hesabına yatırınca limitin otomatikman artmış oluyor gidip elden ödemek yerine karttan çektirince de kampanya sı falan varsa diyelim %2 lik bir bonus vs. kazanıyorsun güzel bir indirim sayılır.

Daha önce yazmıştım başka başlıklarda, ben bu yöntemle 3 kez araba aldım (sıfır Km). Yukarda yazıldığı gibi aldığım puanlarla 3 kez yurdışı bilet kazandım.Geziler yaptım. Yani gerçekten bu yöntem var. Ama ÖTV indirimi döneminde satışlar patlamışken bayiler yapmaz böyle kıyak. Satışların zayıf olduğu dönemlerde kabul ediyorlar ancak. 2. El için nasıl oluyor bilmem.

• biz aracı renault yetkili servisinden almıştık, alırken 3000 lira gibi bir eksiğimiz kalmıştı, bir ay sonrasına ertelemişlerdi, babam da bir gün sonra gitti karttan çekti, o da bir ay sonra ödeniyor ne de olsa, ayrıca üye işyeri olunca kampanya da vardı servis giderlerine servis posundan yarım depo benzin alacak kadar puan vermişti
  • o kampanya yeni mi çıkmış???

zaten cebindeki kartın 30-40milyarlık limiti olan birisinin, hali vakti pek yerindedir

kılın tüyün hesabını hiç yapmadan gider keş para alır arabayı...
  • dıt kartlarıda geçerlimiymiş
  • Limitsiz kredi kartı olmaz.
    O gold kartlarında limiti olur.

Hem ne demek limitsiz?
    Gold kartla yapın büyük bir işlemde görün limtli mi limitsiz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: plcmn

Limitsiz kredi kartı olmaz.
    O gold kartlarında limiti olur.

Hem ne demek limitsiz?
    Gold kartla yapın büyük bir işlemde görün limtli mi limitsiz mi?

büyük işlemlerde telefon açmak gerekiyor ve onay almak gerekiyor bankadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: jagler_78

o kampanya yeni mi çıkmış???

zaten cebindeki kartın 30-40milyarlık limiti olan birisinin, hali vakti pek yerindedir

kılın tüyün hesabını hiç yapmadan gider keş para alır arabayı...

kart limitlerinin belirlenmesinde gelir durumundan ziyade sicil önemlidir, senin bugün aylık 10 milyar gelirin olsun banka sana pat diye 40milyar limitli kart vermez, daha önceden başka bir bankaya ödenmemiş borcun var mı, gecikmiş ödemen var mı düzensiz ödemen var mı, faize girmiş borcun var mı diye bakarlar

kredi kartı borcunu her ay 50 lira eksik yatıran birisine (asgariden değil tüm borçtan) değil kart vermek, özel bankalar kefil bile kabul etmiyorlar
  • tanıdığım birinin 1milyon $ lık limiti olan kartı var.( işlemlerin çoğunu $ yapıyor) ticari kart. yüksek tutarlı işlemlerde bankadan arayıp onay alıyorlarmış.
    banka yeter ki istesin 1 lira da limit verir 100bin lira da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 6 Mayıs 2009; 13:31:15 >
  • 3000 limitim var ne alabilirim 90 model bir şahin veya serçe , ya da modifiyeli anadol alabilir miyim..

kaç taksit yaparlar acaba.. her bankanın kartı geçiyor mu..
  • Gold Kartların daha prestijlisi Platinum Kartlardır ama onlarda da limit vardır ortalama ( ortalama 18.000 ve ustu platinum bildigim kadariyla)

Ben 2008 12. ayda şirkete bir araba almıştım 6.000 tl nakit vermiş 17.500 de k.kartindan cektirmiştim

17.500 de 40 gun işlettim yani bu k.karti işi yeni değil yıllardır uygulanan bir şey.

hatta ben şimdi bizim hanımın otomatik astrasını satıyorum peşim fiyatına 6 ay taksitle ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.