Şimdi Ara

Kredi Kartsız app kimliği YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kredi kartsız aldığımız app kimliğinden ücretli oyun almaya kalktık kredi kartı bilgilerini girdiğimizde kart bilgilerini aldıktan sonra tekrar başka bir uygulamada istermi yoksa oraya kredi kartı bilgileri kaydedilir mi?

• Kullanan arkadaşlar bakıp geçmeden 1-2 birşeyler yazıp aydınlatırsanız sevinirim...
  • UPUPUPUPUPPUPUPUP

• lütfen yardım edin millet
  • Kredi kartsız bir hesap açtınız ve bu hesapla,bilgileriniz girerek ücretli bir uygulama almak istediniz,
    Kart bilgilerinizi girdiğinizde bundan sonra indireceğiniz ücretli olanlar kartınıza işlenir,
    Ücretsiz olanlar için sorun olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pridesg

Kredi kartsız aldığımız app kimliğinden ücretli oyun almaya kalktık kredi kartı bilgilerini girdiğimizde kart bilgilerini aldıktan sonra tekrar başka bir uygulamada istermi yoksa oraya kredi kartı bilgileri kaydedilir mi?

İmkaniniz varsa kesinlikle sanal kart kullanin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildigim AppStoreda altta hoşgeldiniz diye bı kısım var ordan kart bilgileri bolumunden none seçip tekrar eski hale getirebilirsiniz.

Benim de bı sorum var şimdi sanal kartla bi app alıcam bunun ücreti ne kadar zamanda kesilir acaba? Bi de Ücret çekildikten sonra sanal kartın limitini 0 yapsam sorun olmaz demi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Free kredi kartımdaki sorun
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.