ArkadasLar yeni kasa aLmam gerekior ama kredi kartı limitim doLu peşin para yok. taksitle kasa almak istiorum ama evkurdan baska biyer yok qibi qörunuor. havale ve taksitle yada senetle kasa alabilecegim bi yer bi internet sitesi bilior musun?
kredi kartı limitiniz ne kadar ve ne kadar zaman dolu ? banka ile görüşüp LİMİT ARTTIMIN da bulundunuz mu?, kampanyalı bir ürün alıp , tanıdık varsa onun KKARTI ile ürünü alıp kısa vadeli taksitle ödeyebilirsiniz,
EV-KUR dan uzak durun, kkartsız - nakitsiz ürün almanız çok zor, ancak kkartına ödeme yaptıkça ÜRÜN alıp, uzun vadede kasa da toplayabilirsiniz
Kartımın Limiti 500 her ay 150 civarı ödüorum ama doLuo tekrar Limit arttırma aLebnde buLunmadım akLıma qeLmed acıkcası uzun sürer die.. asLında bi kasam war ama 6-7 yıL oLdu simdi ram ekran kartı faLan aLıp yukseLtsem iLerde anakartı deiştrmek zorunda kaLırım die tereddut ediorum..uzun wadede topLamakta işime qeLmior sabırsızım biraz :D
bide söLe bi sorun war kasa suan caLişmio hoprLrLer usb qirişLi onLara qüç verior ısıkLarı yanıor ama düqmesine bastıqımda hiç caLişmior.. sorunun ne oLduqunuda biLmiorum.
pc parçalarını PM atarsan ( tam model / marka / özeliklerini ) yardımcı olabilirim
2003 de aldığım soket 462 2500+ / fx 5200 / 256x2 ram kadar bile iyi ise HİÇ SİSTEM toplamak için acele etme, zaten 2011 / yaz ayında dolar netleşir ve ürünler ucuzlar hemde zaman kazanırsın,
150 tl ödeyip , 500 tl ile işin görülmez , farklı bir çözüm için LİMİT ARTTIMI şart.
cok tsk ettim pc suan yanımda deiL parcaLarı tam söLeyemem ama biLdiqm kadarını pm atarm.
dediğiniz gibi evkurdan başka veren yok anca tanıdıgınız sıze guvenen birileri bunu yapar o bıle zor bu devirde