Şimdi Ara

Kredi Notum düşük Önemlii !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar ben garanti maaş müşterisiyim 4 yıldır maaşımı bu bankadan alıyorum maaşım 2.500 alıyorum çalıştıgım şirket özel sektör kurumsal bir şirketdir Öncellikle konuya geçmek istiyorum sizi sıkmadan benim daha önceden ( İNG BANK vb DENİZ BANK A ) Borcum vardı vede geçikmeliydi 90 gün geçti sonra ödüyemeyince avukatlık oldum iki tarafıda takipe düştüm avukat dedi hiç bir bankayla çalışmazsın dedi eyvallah dedim 1 bucuk sene oldu sonra avukatlar aradı ve (DENİZ BANK A ) İcralık olarak maaşımdan keserek düzenli ödedim sonra borcum biti (Deniz Bank) Sonra ( İNG BANKA a ) da aynı şekilde oldu takipe düştüm hiç bir bankaya calışamıyorum kendi bankamla bile findeks e baktıgım zaman 0 puanım bile hesaplanamadı yazıyordu 2016 yılında borclarımı kapatım 1 bucuk senede aff geldi yararlanamadım geç ödedigimden dolayı şimdi hiç bir bankaya borcum kalmadı şükür 2016 da dosyam kapanmış 2017 de puanım 1229 oldugu halde kredi veya en düşük limit bile vermiyorlar bankalar hala çalışmıyorlar Ama böyle birşey var blokeli teminat 1100 TL veriyorsun sana 1000 TL kredi kart veriyorlar sonra her ay düzenli ödersen 5 ay sonra puanın yükselir ama bana dedikler şu daha önce bankalar dedi ki biri böyle diyor 1 2 yıl calışamazsın biri de 5 yıl calışamazsın kim kim doğru söyledigini inanamadım Şuan puanım 1229 ne yapabilirim kaç defa başvuru yaptım olumsuz değerlendirelemedi diye mesaj yagıyor ne yapabilirim sizin düşünceleriniz nelerdir yardımlarınızı bekliyorum dostlar

• Cevabınız bende..

Bankalara her başvuru size eksi puan demek yapmayın.

Başvurduğunuz banka sizin red edilen başvuruyu görüyor ve riskli deyip vermeyebilir..

*son başvurudan 3 tercihen 6 ay sonra tekrar başvurun.

*Benim puan 500 du 1.100 tl para yatirdim Kuveyt Türk sağlam kart için parayı bloke koydular 1000 tl limitli kart verdiler.puan 1200 olunca geri alırsın dediler.

10 ay boyunca; Elektrik-Su-internet-Benzin-Market alışveriş yaptım sayelerinde puan 1.150 oldu.

Denizbank saha satış elemanı geldi işyerine,bizim tolerans payımız var dedi 1.100 puan olsa bile 3000 tl gelebilir dedi şuan kart geldi 2000 tl Limitli Denizbank BONUS süper oldu.

Beklemekten başka careniz yok ben 5 yıl bekledim.

5 yıl önce eski işyerinde iken Garanti bonus vardı.

Asgarî değil borcunun tamamını oderdim faiz fazla para vermemek icin..

Işler kötüye gitti önce Ücretsiz izne çıkardılar herkesi sonra kapandı bu esnada kart patladı elimde..

Avukatlık icralık olduk ozaman icin 600 tl borcu 1000 tl ödedim ve yediğim kırmızı çizgi sebebiyle 5 yıl kimseden kart alamadım..

Dediler ufak bankalar verir

Deniz-ing-finansbank-fiba bank

Alakası yok.aceleniz varsa ;

Küveyt türk e geçin para blokeli kart isteyin
    @Dorukcan Firat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 1 Aralık 2017; 6:29:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim geçen hafta kuveyt türk başvuru yaptım kart için bu hafta blokeli kart istiyecem bakalım sonuçlar ne olcak size özelden pm atabilirmiyim bilgi alişveriş çok şey öğrenirim sizden tşk ederim şimdiden..
  • Dorukcan Firat D kullanıcısına yanıt
    Tabiki ne demek..

Bende o Zorlu yollardan geçtim.

Şuan 1152 puan ve 10 ay duzenli kullanim sonucu 2000 tl limitli Deniz bank BONUS sahibiyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.