arkadaşlar merhaba, uzun zamandır forum üyesiyim. ama yıllar sonra ilk kez konu açıyorum çok zor durumdayım, bana net bir şekilde bilgi verip yardımcı olan ya da vakit ayıran herkesten Allah razı olsun. ben uzun zamandır kredi çekmıyorum kart başvurusu yapmıyorum yaklaşık 7 senedir. 2016 senesinde çıkarmış olduğum yapı krediden 2000tl ek hesap 1.000tl kredi kartı dışında bir ürünüm yok. yaklaşık 10 senedir vergi levham var ama 3 4 senedir gelir elde etmıyorum yani belgeli bir gelirim yok, sigortam falan da yok. şimdi benim findekste 1350 puanım var ve acil paraya ihtiyacım var kart ek hesap kredi her ne olursa olsun. ancak uzun zamandır kredi cekmedıgım ıcın bu ıslerı bılmıyorum bır kaç kere mobilden basvurdum geçmıs 1 sene ıcınde onay vermemıstı subye gelın falan demıslerıdı galliba. sımdı ben facede böyle komisyon kredi çekenleri falan gördüm ön ödeme istemiyorlar cekılen kredının %20sini alırız 1milyona kadar kredi cekerız senın bu 1350 puana dıyorlar. benim size sorum şu ben bankaya kendım gitsem bu durumda bir kredi çeksem ya da kart basvurusunda basvursam bana kredi verırler mı verırlerse bu rakamları verırler mı ? bu bahsedılen aracılar gercekten tanıdıkları oldukları için mi yüksek kredi cıkarıyorlar ? yoksa onlara hiç para vermeden kendım de bu ıslemı yapıp bu lımıtlere yakın bir kredi alabılır mıyı? son sorumda geçmıs tecrübelerınıze göre en az şu kadar alırsın dıyecegıniz bir rakam var mı? rica ediyorum iyi kötü bir yorum yapıp bilgilendirirseniz minettar olurum. saygılarımla. |
Bildirim