Şimdi Ara

Kredili araç alışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Diyarbakır da ikamet ediyorum. Burada bir araba buldum . Alacağım kişi arabanin 30 bin TL kredisi olduğunu ve satıştan önce Vakıfbank a gidip bunu kapattıktan sonra satış alabileceğimi söyledi.

Ne yapabilirim, yardımcı olur musunuz

• kredi kapanmadan satış olmaz ya adama güveneceksiniz yada vaz geçeceksiniz ben bu tarz araçları almam yeri yurdu belli sözü bilenen bir adamsa olabilir
  • Adam krediyi kapattırdıktan sonra ortadan kaybolursa nasıl hak iddia edeceksin ? Bu durumlar tehlikeli hocam sizin yerinizde olsam riske atmam.
  • Ben aracımı kredili aldım ve kredim devam ediyor. Fakat banka ipoteği kalkması için kredinin kapatılması gerekiyor. Krediyi internet yada cep şube üzerinden kapattın mı şube den rehin kaldırma işi hemen yapılıyor.
    Ben aracımı satıyor olsam ve alıcı buna yanaşmıyor ise çözüm basit. Taksitli nakit avans, kredili hesap yada 1ay vade ile kredi çekersin mevzu biter.
    Önceden ihtiyaç kredi faiz oranları 0, 89 a kadar düşmüştü. 1ayın faizi çok komik bir para tutuyordu. Şuan faizler bir tık arttı.
    Bilemiyorum. Mesela çözüm olarak aranızda bir protokol düzenleyin satış sözleşmesi gibi. Notere onaylayın. 1 sayfaya 100 lira ödersiniz.
  • asla yanaşma
  • ALMAAAAAAAAAAA
  • Tamamen guvene dayali bence. Bi arkadas parayi bankadayken ruhsat sahibine gonderdi. Borc kapatildi ama rehin 2. 3 gun sonra kalktı. Siz de almadan bi teyit ettirin bence, süre icin bankadan bankaya degisiyordur belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus00541 -- 30 Ağustos 2020; 22:44:56 >
  • Satıcı ile önce bankaya ordan notere geçersiniz olay biter. Eğer illa ki güven sorunu var ise 30bin lik bir senet veya karşılıklı sözleşme yapın hiç sorun olmaz.
  • Acil ihtiyaç yoksa veya nadir bulunan bir araba değilse almam ben, başka araba mı yok.
  • Hocam önce expere git aracı begen sorun yoksa satıcı ile bankaya git aracın tüm parasını ode böylece ipotek de kalkacaktır, bankadan ipoteğin kalktığına dair belge alın, sonra notere gidip alış satış işlemini yap, korkacak bişey yok , ben daha 3 gün önce aracımı böyle sattım zaten ilk önce alıcı parayı öder , parayı ödemeden aracın satışını zaten veremez satıcı , endişe etmenize gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fblorenzo -- 30 Ağustos 2020; 23:12:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.