Bildirim
Kredim.com.tr - 6 Taksit 0 Faiz - Son Taksit Kredimden (15. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kredisinin son taksiti silinen bir kişi var mı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ürünü sepete atmadan şimdi al dediğinizde 3d kod çıktığını Amazon sayfasında belirtiyor küçük tutar ile deneme yapabilirsiniz.
İnternet alışverişlerinizde güvenliğinizi önemsiyoruz, bu nedenle gerektiğinde belirli işlemler için ödeme seçeneğinizi doğrularken 3D Secure kontrolü uyguluyoruz. Alışverişinizi tamamladığınızda veya bir ürün bilgileri sayfasında Şimdi Al’ı seçtiğinizde bankanız tarafından kartınızı doğrulayabileceğiniz bir sayfaya
yönlendirilebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sayfa sayfa yazıldı hocam taksit silinmez son ayinizda size hediye edilecek o tutar paylaşılan görseller kredi sözleşmesini içeriyor dikkat ederseniz kalan tutar yazıyor daha önce kredi çekmediniz sanırım.Şu an sizden bicbirsey silinmez 5 taksidi geciktirmesiz öderseniz altıncı taksit günü ödenmiş gibi gösterip kredinizi kapatacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaptım alışverişi 6 taksit seçtim ama şimdi kredim uygulamasına giriyorum taksitler gözükmüyor, hepsiburadadan alışveriş gözüküyor taksit gözükmüyor toplam borç gözüküyor.quote:
Orijinalden alıntı: Ellie_Williams3D ödeme adımında gösteriyor
denedim ama yine 3d sormadan alıyor hocam.
-
Hocam merhaba, yarımın linkini pylaşabilirmisiniz, birde önce hepsipaya para yükleyip öylemi aldınız, ekmekte taksit olmuyor bildiğim kadarıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exponent -- 12 Aralık 2022; 18:38:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 4 saat oldu başvurunuzu inceliyoruz diyor bu kadar sürüyor mu?
email göndermiyor nalet. çok yüklendik sanırım.
-
aynı durum. destek 'e yazdım ben de .
edit = geldi bana şimdi 7500
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 12 Aralık 2022; 19:1:19 >
Şimdi ben bunun sağladığı faydayı kazanmak istiyorum, ekmek veya sarıkız artık ne diyorsanız onun son tasidinin silineceğinin garantisi yok önlem alabilirler başka nasıl yapabiliriz 4250 lira ya 700 lira güzel oran
Bim para ile neler alınabilir bimden?
bim 'deki herşey.
trendyol altın indirimine denk getirilebilir, daha ucuza gelir.
Geçmeyen birşey yok değil mi, yükleme yapma vs gibi olanaklar varsa atıyorum birşey cüzdan kodu bir yere yükleme yapma misal kontör vs vs
yok. yani en son öyle idi. alkol sigara olsa, diyecem onlarda geçmiyordur ama öyle bir durum da yok.
Bunu da Enpara ile ödeyip 6 ya bölebilirsek daha ne olsun
-
Benim de aklıma gelmişti valla
-
bim paradan nasıl ürün alabiliyoruz. Bimde numaramızı söylesek yeter mi ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X