< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kredim.com.tr - 6 Taksit 0 Faiz - Son Taksit Kredimden (94. sayfa)
-
-
Benim de kayıtlı karttan çekim yapmışlar. Bir taksidim kalmıştı ayın 15iydi tarihi. İtirazda bulundum kayıt açtı müşteri hizmetleri. Hemen sonuçlanır umarım muallakta bırakmazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah 6da benden de çekmişler ne olacak şimdi
Aynen sormayın benim de oldu. Son taksit kalmıştı sözde ödemeyecektim ama habersiz çekmişler kredi kartından. yetmemiş diğer kredinin taksidi gelmeden çekmişler birde sisteme işlememişler.
Ben sabah hemen aradım kayıt açtırdım. bakalım ilgileneceğiz denildi bekleyeceğiz.
-
Bankami aradım iznim ve bilgim olmadan çekim yapılmış dedim. Kartımı iptal etti. Ödemeyi de iade etti. Enpara bu arada
Kredime kayıt açtırdım az önce 5 dakika sonra iademi gerçekleştirdiler
Şimdi baktım benim çekim de iptal olmuş oh bee
zaten işlem iptal edilcekti boş yere karttan olmuşsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim 4/6 taksidim odenmisti. Sabah bi baktim para cekmis. Hadi dedim neyse 5/6 olmus mu bari taksit diye, o da olmamis. Sonra baktim herkesten cekmis. Aksam baktim provizyondan dusmus iade edilmis cekilen tutar. Sonra 5. taksidi kendim odedim, onu oder odemez kredi kapandi, son taksidi de otomatik kendi odemis saydi.
5inci taksiti ödedim bugün. 6yı da anında ödemiş saydı ve krediyi kapattı. hemen kayıtı kartlardan kartımı sildim. zaten sanal karttı. sanal kart limitini de sıfırladım. yılın kampanyası sayılmazdı ama iyiydi yine de.
-
Hocam sonuç ne oldu?
Sonuç ne oldu?
Benden de 2 taksit toplamı tek seferde alındı? Dün kayıt açıldı. Hala haber yok
Sorun ertesi gün çözüldü. Çekilen tutar iade edildi. Ayrıca son taksit yani onların ödeyeceklerini söyledikleri taksidi de ödediler valla . Şaşırtıcı ama inanılmaz hızlı ve düzgün çalışan bir müşteri hizmetleri sistemi var. Hayran kaldım.
Böylesi hızlı temiz uğraştırmadan çözüleceğini hiç tahmin etmiyordum. Hatta 2 gün sonra tekrar arayıp teyit ettiler sorun çözüldü özür dileriz diye.
Kısacası ben çok memnun kaldım sorun süreç yönetimlerinden. Ayrıca verdikleri sözü de tuttular valla helal olsun.
Bundan sonra da kullanmaya devam ederim artık :)
-
Bende bugün ödedim son taksidi aynı dakikalarda 6. Taksidi kapattı sanal kart vardı onu da sildim başka ne tür bir kampanya vardır bilmiyorum ama benim için yılın kampanyasıydi teşekkür ederim bilgi veren arkadaşa hiç bir sorun yaşamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benden habersiz çekilen para halen iade edilmedi. Kaç defa aradım ama sonuca ulaşmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen ay kredim tarafından kredi otomatik kapatılmıştı. Az önce findeks raporu aldım, kredi hala açık görünüyor. Mail attım, bakalım ne sonuç alacağız.
-
5 taksit eftbile ödedim. Kredim kapanmış ,
3 gün önce 5. taksidimi ödedim ve son taksit otomatik kapandı. Bugün findeks de borcu kapatmışlar. Gayet güzel ve sorunsuz bir kampanya oldu benim için.
Kendim ve eşim adına toplam 15.000 TL kullanmıştım. 5.taksitleri ödeyince krediyi hemen kapattı, 2500 TL kâr oldu. Bana göre son yılların en iyi kampanyasiydi, teşekkürler kredim.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X