Merhaba arkadaşlar kredi taşıma ile ilgili birkaç bilgiye ihtiyacım var,daha önce bu işlemlerle uğraşan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim,internetten belirli aşamalarını öğrendim ama birkaç cevap bulamadığım soru var,bankalarda net bilgi vermedi,umarım burda cevabını bulabilirim..
ben 108.000 tl tutarında 10 yıllık kredi çektim 1,13 den ,aylık 1655 tl kredi ödüyorum,,bankacının hatasından dolayı hayat sigortam 10 yılllık,ve yılda ödemek üzerine konuşulmasına rağmen 1 yıla bölmüş ektra 219 tl de aylık ödemem bulunuyor.1 yılda bitecek yani..2630 tl toplamı . 10 aydır kredi ödüyorum.malum faizler düştü,kredimi başka bankaya taşımak istiyorum,biraz daha düşmesini bekliyorum,sorum şu ödediğim hayat sigortasını geri alabilirmiyim,10 aydır ödüyorum,şimdiden tşkler..
10 yıllık sigorta yapıldı ise 9 yılın parasını iade alırsın diye biliyorum.
devran007D
kullanıcısına yanıt
Krediyi kapattığın zaman hayat sigortasının geri kalan kısmının karşılığını alabilirsiniz hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: delpiero68
Krediyi kapattığın zaman hayat sigortasının geri kalan kısmının karşılığını alabilirsiniz hocam.
Krediyi başka bankaya taşıyacağım ordan tekrar hayat sigortası yapacağım,mevcut kredimin olduğu bankada bir ilişiğim kalmıyor,alamazmıyız o durumda..
devran007D
kullanıcısına yanıt
Hocam alabilirsiniz dedim ya yukarıda. Kredi kapanınca hayat sigortasının kalanını alırsınız.