coinbase'e kimlik yüklemeye çalışırken sürekli ret veriyor sizde de böyle mi? |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Taranmış bir doküman yükleme hocam, cep telefonu kamerası ile çekip o resmi hiç kesme kırpma vb yapmadan gönder. Bende pdf'te hazır çıktı alabilmek için tuttuğum versiyonu ilk gönderdiğimde 10 dk içinde ret verdi, sonra kamere ile çektim henüz onay bekliyor.
-
telefonla çekiyorum ben de ama sürekli ret ediyor anlamadım
-
Bitci 100 TL veriyor mu hâlâ arkadaşlar? Uygulamaya girdim böyle bir bildirim görmedim çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Veriyor dün aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 günü geçti bitçi hala onaylamadı benim hesabı ya
-
İlginç olmuş, başka bir telefon ile çekerek deneyebilirsin belki yazılar tam okunmuyordur.
-
Bitcide dün 2 kere hesap doğrulaması yaptım.Bakıyorum yine hesap doğrulaması kısmı hiç yapılmamış gibi
Kart ekledin mi ekledikten sonra kaldırabildin mi?
-
Hesap açtığım gibi onaylandı benim ki. Başta biraz afalladım kendi kendime buldum try e çevirmeyi ibana aktardıktan 3 dk sonra da hesabıma geçti.
-
Onay aşamasında yazıyor sabahtan beri
-
bitçi canlı destek ile görüştüm 1-3 iş günü diyor. öncelik sırasına göre yapıyorlarmış. dün öğleden beri onay bekliyorum. çok üyelik var demek ki
-
Bu coin base denen b.ktan oluşum aşırı zamanımı yedi bi sonuç da alamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Coinbase için sürekli onaylanmadı, hala bekliyorum vb yazan arkadaşlar gerçekten çok heyecanlılar.
Üyelik oluşturun. Kimlik onaylayın. 48 saat bekleyin. Tekrar yazıyorum 48 SAAT BEKLEYİN. Bu earn için onay süresi nadiren biraz daha uzun sürebilir. Sonra bedava 30$ alın.
-
Kart eklemek zorunlu mu? Ben sanal kart eklemeye çalıştım, normal kredi kartı eklemeye çalıştım fakat sürekli hata verdi.
kart ekleme ekranında postal code soruyor, 34303 giriyorum. Acaba hata bundan mı kaynaklı? Global bir posta kodu mu kullanmak gerekiyor?
aynı şekilde bende hata alıyorum, ne denediysem olmadı.
-
Hocam aynı şekilde bende kredi ve banka kartı olmak üzere 4 farklı kartı eklemeye çalıştım fakat herhangi bir sonuç alamadım.
-
Hocam biraz fazla tekrarlayınca eğitim şeyleri kayboldu normal mi
-
-
Malesef hocam hala aynı :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X