Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
277
Favori
652.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Buraya yazdığında yapmıştım, 5 dk falan sürmedi onaylanması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulhana G kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam hallettim

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    Mobilden mi yaptınız yüklemeyi? Benim onaylanmamış tekrar mobilden yükleme yaptım onay aşamasında diyor şimdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WESHARK W kullanıcısına yanıt
    Belgeleri ne zaman yüklemiştiniz? Mobilden mi yüklediniz?

• Lithium87 kullanıcısına yanıt

Cep telefonunda Chrome tarayıcısindan sayfayı açıp yaptım.

Kimlik drivd de yüklüydu önceden, onları indirip yükledim.

Selfi çok kötü çıkmıştı okunmuyordu hatta, onaylanmaz dedim ama hemen onaylandı..

Açıkçası pişman da oldum biraz, kimlik bilgisi ve foto vermek çok riskli gibi geliyor Bana, bir çok dolandırıcılık falan yapılır, 100 lira için değmez, pişmanım

• Lithium87 kullanıcısına yanıt

ben dizüstü bilgisayardan yükledim onay aşamasındaydı, destekle iletişime geçtim yardımcı oldu ve hesabınızı onayladım dedi.

21:00 kayıt oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WESHARK -- 21 Ekim 2021; 0:35:49 >
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    elin gozuksun kagidi tutarken

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vindobona V kullanıcısına yanıt

Hocam adamlar ne yapsin sizin bizim gibi 100 tl pesinde koşan adam tc sini kimlik bilgisini

• WESHARK W kullanıcısına yanıt

Benim de 2 gundur bekliyor onayda hocam,bende sizin gibi yazayim en iyisi,teşekkurler

• Bitçiden kripto bakiye yattı lakin bozdurma zor oldu hacim çok düşük. Xlm alıp Binance gönderdim biraz al sat yaptım parayı eksilttim sonra yükseltip 110 lira olarak çekip görevi tamamladık. Coinbase halen bekletiyor bakalım nereye kadar

• miyagi41 M kullanıcısına yanıt

Bende de her seferinde yetersiz bakiye uyarısı veriyor. Bozduramadım bi türlü

• sazan84 S kullanıcısına yanıt
    Kart ekleme zorunluluğu yok boşuna uğraşmayın önemli olan quizlerin açılması , doğrulama yaptıktan sonra bekleyip , takip edeceksiniz. Uzun zamandır bekledim bekledim açılmayınca hesabı kapattım yeniden açtım , bazı kişilerde işe yaramış ben hala sonuç alamadım bekliyorum. Yeniden hesap açmak isteyen varsa modem resleyip ip yenileme yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alt6nci -- 21 Ekim 2021; 4:1:58 >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 290 TL çektim

• Hiçbir banka kartını kabul etmiyor nerede hata yapıyorum 24 saat sonra tekrar deneyin diye süresi verdi

• ben selfi çekilirken kağıda bilgi girmedim sonradan gördüm o kısmı hesap doğrulamadan tekrar deneyeyim dedim ama foto yüklemeye bastığımda da daha önce kayıt işlemi yapılmıştır diyor sizce ne olur ne yapmalıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi ya, bitçi 2. Defa red verdi. Gayet okunaklı gayet güzel. Anlık da çekmiyorum. Çekilmiş düzgün olanları yüklüyorum. Yani selfie şeklinde mi yanlış yapıyorum bilmiyorum. İstediklerini yaptım. Kağıdı göğüs hizamda tutarak yüzüm de görünür şekilde çekiyorum

• raziel82 kullanıcısına yanıt

Bilerek yapıyorlar muhtemelen benimki de onaylanmamış halbuki çok net bir fotoğraftı

• Olabilir. Talep fazla ise ayırdıkları bütçeyi falan aştılarsa

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.