kimlik gönderiyorum resmi kimlik doğrulanıyor diyor ama 15 dakika sonra filan yine kimlik doğrula diyor bu sorunu yaşayan nasıl çözdünüz |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
bekleyin listeye alınıyorsunuz. (coinbase için konusuyorum)
-
Bitci'de onay için fotoğrafları yükledim ama sonrasında bir şey demeden ana sayfaya atmış. Onay için Fotoğrafların yüklendiğini nasıl anlayabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onları onayın olsa da fark etmiyor. Onayın olduğu zaman onları izlerken aşağıda Teste başla çıkıyor oradan soruları çözüp coin kazanıyorsun
-
eklemene gerek yok
-
Bitci'den binance dün gece transfer yaptım hala geçmedi. Sabah işlem geçmişinde gözüküyordu şimdi orada da gözükmüyor. Site bakımda sanırım.
-
Web den kontrol edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadar sürüyor hocam
-
Bitçiden yatan 100 TL’yi XLMe çevirip binance cüzdanıma yolladım ama gelen bir şey olmadı. Binance desteğe yazdım işlemin txid sini istiyorlar fakat bitcide txid görünmüyor. Ne yapılır bilen var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa3m -- 21 Ekim 2021; 17:15:43 >
hocam farklı coinbase hesaplarından aynı binance cüzdanına alabiliyor muyuz?
-
Selamlar. Bitci de para bitti sanırım. Kyc leri sürekli onaylanmadı olarak dönmeye başladı. Bir çok borsada KYC yaptım şimdiye kadar sorunsuz nedense bitcilere poz beğendiremedik. :)
Gelen mailde de yazmıyor selfie de sorun var ya da kimlikte sorun var diye. Şimdi tekrar yolladık bakalım. Herhalde tekrar red verirler, hafta sonu da kampanya sonlanır. :)
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
-
Aktarabilirsiniz.
-
Bitci devam ediyor mu? Coinbase olayını çözemedim bir türlü.
kağıda istedikleri şeyi yazdınız mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ne bitci'den onay geldi, ne de coinbase'den
ilk giren kazandı
-
Tabi ki de. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de aynı. Beklemek gerekiyor diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanal kart kabul etmiyor kart bilgisi istiyor
Bende de sürekli hata verince atladım o adımı (hata verdikten sonra altta bir yazı var "daha sonra ekle" gibi olması lazım) , kimlik gönderdim bekliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X