Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.129
Cevap
275
Favori
653.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • coinbase hala onaylamadı beni (48 saat falan oldu) ancak earn kısmına BTC eklemişler, onu çözmeme izin verdi onaysız. 3$'lık btc verdi sonuç olarak. cevaplarda yanlış cevap verseniz de bir şey olmuyor bi sonraki şıkkı işaretleyip deneyebiliyorsunuz.

• Bounce Token($3) dersi eklenmiş. Daha önce dersleri tamamladığım hesapta tekrar fotoğraf istiyor. Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] 

• Eyvallah kullanıcısına yanıt
    siz deyince bende bekleme listesindeyken cevapladım inş bekleme işini bunu cevapladığımız için askıya aldırmamışızdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coinbase 3 gündür onaylanmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya bakın arkadaşlar. bedava 10-500 dolar arası NFT çalışıyor. https://forum.donanimhaber.com/10-500-dolar-arasi-kazanma-sansi-eternal-nft-airdrop--150904631

• yaniyorsunfuatabi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt

bende de yine foto istiyor :D

• Bitci coin den hesabıma 100 TL karşılığı yattı ama bu parayı nasıl banka hesabıma gönderirim ? Birisi bana açıklayabilir mi.? Bu konularda daha çok yeniyim yardımcı olursanız sevinirim

• miyagi41 M kullanıcısına yanıt
    Binance a nasıl gönderiliyor.ayrıntılı açıklar mısınız.bana da bitciden 100 TL yattı ama bu kripto para ortamında çok yeniyim xlm e çevirme sonra binance aktarma kısmını hiç bilmiyorum . binance de hesap açtım bu arada.

• WESHARK W kullanıcısına yanıt
    Bunu nasıl yaptınız

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamıyorum bu işleri nasıl çekecem :(

• gulhana G kullanıcısına yanıt
    Bana da yardımcı olur musunuz

• ozgurman8080@gmail.com O kullanıcısına yanıt

Önce borsaya girip Bitci sat diyip hızlı sat ve 100'ü seçin satışı gerçekleştirdikten sonra 100 TL'ye yakın paranız olacak.

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

Ardından Cüzdanım sekmesine girip TRY kısmından çekmeye tıklayıp iban ve çekmek istediğiniz miktarı girin. 1 iş günü içerisinde para hesabınıza geçecektir.

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simos35 -- 22 Ekim 2021; 5:7:21 >

• 100 bitci coini çekmesek değer kazanır mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-100 dolar arası ödül veren bir site daha var. merak eden varsa pm atsın. kimlik onayı gerekiyor.

Tekrar faydalandım teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Coinbase 100 dolar yatirilmiyor 80 euro limit veriyor nasil yapacagiz bunu bilen var mi?

• coinbase 3 gün oldu hala onay yok

Bittimi acaba işlemler tamam ama linke tıklayınca sadece arkadaş davet et 10$ kazan diyo sorular çıkmıyo

• Bitcideki parayı işbankası hesabıma TL olarak gönderim talimatı verdim. 1 dk da para geldi. Teşekkürler herkese.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.