bende hem coinbase hemde bitci için giriş yapıp belge doğrulama gönderdim bakalım ne kadar sürede onaylanır ve yatar mı yatmaz mı para görelim. |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
bende aynı durumdayım hocam txid si sanırım geçmişte falan yazar. Bitciye gönderdiniz sanırım. Gönderilen şeyin iptali de olmuyormuş. sanssızlık bitciye göndermemiz...
-
Aynen Bitciye göndermek sıkıntılı, böyle olacağını bilsem binance tr ye gönderirdim. txid geçmişde de görünmüyor, desteğe mail attım 72 saat bekleyin diye dönüş yaptılar.
-
tamam bekle hocam benim 33 saat sonra düzeldi o. Kimisinde 1 hafta da düzeliyor.
-
Arkadaşlar bu Coinbase'de soru cevap için attığımız kimlik ve selfie fotoğraflarının onaylandığını nereden anlıyoruz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
XLM gönderirken MEMO adresini yazmazsanız koin uçar gider arkadaşlar, MEMO olanlarda yazmanız gerek
-
-
Tebrik ederim hocam, onay beklerken kart eklemişmiydiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. Ben ilk üye olma kısmında kart eklemiştim
txid göünmüyor sizde de mi öyle*
-
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Bitci olayını hallettim parayı çektim coinbase hala onayda. Dün akşam üye oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 22 Ekim 2021; 19:38:54 > -
Coinbase geç onaylayacak gibi ama acele yok bekleriz :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kredi kartı tanımladınız mı? Ben ne denediysem olmadı
Soru cevap kısmı açılınca anlıyoruz
Hocam herhangi bir ankete tıkladığımda bu uyarıyı alıyorum. Fotoğrafı dün gece yükledim. Şimdi beklemem lazım değil mi?
-
Evet görünmüyor, transfer için gönderdikleri , mail deki işlemi görüntüleyine tıkladığımda
Bağlantı sorunu
Sorunu gidermeye çalışıyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
diye bir mesaj çıkıyor, siteden işlem raporu düzenle diyorum ordanda hiçbirşey göstermiyor, mobilden giriyorum oradanda yok, denemediğim kalmadı yani, ayrıca transfer adresim doğru, direk xlm yi xlm adresime gönderdim memo adresinide girerek, göndermede sorun yok yani, diğer işlemlerde tamamlandı yazıyor, gönderme işleminde nokta var yani tamamlandı yazmıyor, bekleyeceğiz artık yapacak birşey yok, gelirse gelir, gelmezsede boşuna uğraşmış olduk tek zararımız bu olur.
-
Evet bekleyin onaylanınca bu ekranla karşılaşmazsınız
Banka kartı tanımlamıştım
Bi türlü kart ekleyemedim coinbase sitesine. Teb denedim Vakıfbank denedim olmadı. Tabi sanal kart yapıyorum ondan mı acaba
coinbaseda fotoları attım 2dkda maile onay geldi fakat bu sefer earn kısmında sadece 100 dolar 10 dolar kısmı çıkıyor diğerleri yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X