< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
Sanal kart mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
posta koduna ne yazdınız
-
Orada ne yazıyorsa onu yazdım
Nasıl yani? Ben farklı farklı posta kodları denedim ama kabul etmedi
-
bir türlü kart yükleyemedim ne saçma iş 3 gündür ugrasıyorum
-
Bilmiyorum ekledim ben
Beyler niye xlm olarak gönderiyorsunuz komisyon almıyor mu trc ağından usdt olarak gönderilmiyor muydu
orada ne yazıyor
-
Arkadaşlar ben bir hata yaptım sanırım. Coinbase de 93 XLM kazandım. Bunu çekmek isterken adres kısmını göremedim sadece mail çıkıyordu . Maile de kendi mail adresimi yazdım. Ancak o mail adresi ile de coinbase e giriş yapamıyorum çünkü adresimi hatalı girdiğimden hesaba giriş için doğrulama istiyor . Ne yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bitciden para nasıl çekiliyor?
Bende Aynı Durumdayım, Coinbase 4 Gündür Bekleme Listesindesiniz Diyor...
Bitci İse Çok Net Gönderdiğim Fotoğrafları Kabul Etmemiş Resmide Anlık Olarak Çekmiştim Kağıda Yazı Yazıp
Kimlikler Bedavadan Gitmese Bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talo16 -- 23 Ekim 2021; 9:24:32 > -
100 dolar yukle 10 dolar kazan yapabilen var mı? Ben nakit yuklemeye calistigimda nedense euro üzerinden €80 limitiniz var diyor şansimi deneyim dedim 80 euro yukledim iki gundur ustune ekleyemiyorum limitiniz bitti diyor.
Bitci hesabım onaylandı bakiyeyi xrp yi çevirdim cüzdanlarıma girdiğimde sanki bitci de xrp listelenmemiş gibi listede görünmüyor anlam veremedım.
-
Arkadaşlar ben dersleri yaptım ancak Bounce Token'a girdiğimde hala bekleme listesindesiniz diyor. Sizlerde de öyle mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 23 Ekim 2021; 10:38:30 > -
arkadaşlar bitciden parayı nasıl cekebilirim
-
coinbase dün gece 3te geldi 4 gün olmuştu. ama binance a nasıl aktaracağımı bulamadım bilen var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mail ya da bildirim mi geliyor hocam eğitimler için?
-
Önce bütün hediyeleri takastan xlm ye çevirin. Sonra binance tr den çekme bölümüne girip xlm seçin size çok harfli bir adres ve bir kod verecek. Yine coinbase takas kısmından göndere basın xlm seçin binance tr nin verdiği kodları yapıştırıp gönderin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X