Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
277
Favori
652.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim coinbase onayım pazar gününden beri kabul edilmedi hala bekliyorum neredeyse 1 hafta olacak

• mgokhand kullanıcısına yanıt

Aynı durumdayım.

• coinbase den bitciye XLM gönderdim 3 gündür, gitmedi para. Gönderdiğim paranın txid sinide göremiyorum. Bizim coinler uçtu :)

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Teşekkürler 361 tl aldım

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]
  • Kristallklar kullanıcısına yanıt
    Kaç günde onaylamıyor hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Coinbase'de derslere tıkladığımda "Bekleme listesindesiniz" diyor ve kimlik doğrulama istiyor. Bu gönderdiğim fotoğrafların henüz onay aşamasında mı olduğunu gösteriyor? Coinbase onaylayınca herhangi bir bildirim geliyor mu?

Bitci benim fotoğrafları onaylamamış. En son selfieyi yüzümün altına beyaz kağıda yazdığım Bitci.com, tarih, isim ve soy isim ile birlikte tekrar attım ama onay vermeyecek gibi. Önceki fotoğrafları bile çok net bir şekilde çekmiştim, ışıklı ortamda.

• Bitci de selfi sırasında kağıdı tutan elinizin de net şekilde fotoğrafta gözükmesini istiyorlar. Bu şekilde bilginiz olsun. Kağıdı tutan eliniz, yüzünüz ve kağıdın net gözüktüğü bir selfi olmalı.

• coinbase Ne kadar kart denediysem ollmadı. Vakıf bank ın sanal kartını girince oluyormuş. Kart onaylamadan kimliği onaylamayacak belli oldu. 3 gün oldu. Elinde vakıfbank sanal kartı olan var ise, içi boş bir şekilde paylaşabilir mi ? bilgileri verip hemen kapatsa da olur kartı.

Hocam diğer verdiği tokenleri satıp xlm mi aldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doken kullanıcısına yanıt

4 gün sürdü

• calculus07 kullanıcısına yanıt

evet hepsini xlme çevirip binancetr ye attım oradan da banka hesabıma

Kart eklemiş miydiniz?

• hakanademir H kullanıcısına yanıt

üye olurken ekledim sonra ayarlara girip sildim

Hocam yani diğer tokenlere satış emri verğ satrın aonra alışemri işe xlm aldın değilmi satmadan çevirme yok heralde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • calculus07 kullanıcısına yanıt

Sağ üst köşeden al sata basın orada dönüştürme var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coinbase 75 saat oldu daha onay yok. bitçiden gelen 100 lirayı da binancetr ye attım shiba coin aldım. coinbase de gelirse onu da öyle yapacağım. havadan gelen para. ya sıfırlarız. ya da ilk çıktığı gibi ya da doge gibi fırlarsa kar yaparız.

Bu onay sürecinde selfi ekliyomusunuz bende çıkmadı nerden çıkıyor selfi sade kimlik ön arka istedi direk onayladı ama sorular çıkmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eeeee bitci onayladı hesabı ama yatan eden bişey yok?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim . Sonunda yaptım :)))

• Coinbase bug a girdi asla ödül kazanma kısmı aktif olmuyor.durmadan foto kimlik onayı istiyor.halbuki sistemde onayım yapıldı :(((

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.